Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Glede na to da si v bloku, je zunaj dvorišče kjer so zvečer verjetno torbičarji. Dej za par litrov Jacka pa šteko čikov pa naj ga mal pošlatajo en večer, preden grejo v diskača.
Mislim pa tudi da uje avtor te teme mal preveč pussy, ker taprav dec bi ga fajn pošlatu če bi ga nekdo resno ogrožal. Sprej v roke, brca v trebuh, k je na tleh ga pa fajn našpricej nekje za blokom v temi. Po Darwinu boš al alfa samaec al pa bo ostal on...
Kakšni torbičarji? A zdaj je po tvoje vsaka okolica bloka leglo kriminalcev?
Glede pussya: če ga bom mahnil, ga bom na svetlem, magari na stopnišču bloka. Tak pussy pa spet nisem, v čem je fora, da bi ga moral nekje za vogalom v temi? Ampak v nasprotju z nekaterimi v tej temi sem zadost star in pameten, da vem, da "moderno demokratično" pravo vedno podpira problematične ljudi, nikoli pa njihovih žrtev. Če ga bom mahnil, bo to izključno v samoobrambi - in verjemi, ni mi ga problema mahnit tega suhca, lahko leti dva stopnišča nižje, ampak potem bom najebal jaz, če ga mahnem brez razloga. Tudi policisti bi ga najraje namahali, ker imajo z njim preveč dela (včasih, ko še nismo imeli teh človekovih pravic in njihovih zaščitnikov, so to tudi preventivno počeli), ampak ga pač ne smejo, ker potem letijo glave. Jebeš tako pravno državo.