Sosed nad mano razbija sredi noči

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
taka tipična slovenska rešitev, cel kraj naj zdaj dopoldne nekaj dela, da on nebo mogel spat
bonk.gif

dvakrat okoli kepe pa je problem rešen, ne pa da se cela družba prilagaja parim zadetkom, enako kot v prometni politiki
rolleyes-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hja... vidiš kam smo prišli.

men je tud tvoja rešitev bolj všeč... sam, k so potem taki bolj zaščiteni kot pa žrtev.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Nisem nekdo, ki ima cel dan cajt čakat in analizirat, kdo bo kdaj šel spat.
Gor ni nobenega žura, tako da je stvar še težja
Ker kake študentske žurke so super, prideš do glasnih študentov ob dveh zjutraj, jim daš flašo jegra in evo jih, še cenili te bojo, pa takoj se spokali, pa še mir bo naslednjič takrat ko mora biti. Pač taki razumejo. Ta zadetek, ki pa nekaj filozofira o enakopravnosti (vendar se ne pritožuje, da je zastonj dobil 100 m2 veliko stanovanje), to pa je čisto drug kaliber.

Saj po eni strani bi najraje dobil kakega ormar zemota ali dva, da ga pride malo povprašat po zdravju, ampak ne poznam nobenega (pa po drugi strani niti nočem poznat). Saj danes ponoči je miroval, vem pa da je to samo začasno.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
če je đanki, bi mu jaz lepila v ključavnico nalil (ko je notri) pa naj se sčisti.
Če pa ni đanki, bi pa lepila nalil, ko ni notri.
Pol bo verjetno gasilce klical, da mu vdrejo v stanovanje. In ko bi imel ponoči odprta vrata, bi mu pa une tahude petarde noter zmetal.

lp

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Najbolje, da mu pismo pustiš pred vrati in noter napišeš, kaj vas moti.
(nima to nič zveze s krvnim tlakom?)

Pa še kak bombonček al pa kar celega svizca?

Moj nasvet je; gres do njega in mu ponudis 50k gotovine, ce stanovanje piše nate. Če je taprav metelkova style, bos kmalu prodajal 100m2 flat za 100k.

Vzami to kot denar za neprespane noci.

Ce to ne rata, poisces zafukanega dzankija, ki mu bo sred noci fuknil vrata s pantov in stestiral novo kovinsko palico, ampak tu znas bi ob stotko, najboljse da ga na stengah ko ga srecas kar osamaris parkrat.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Dejte nehat s temi, na gobec ga daj. Me zanima kolikokrat ste koga usekal. Pa tudi če ja, je bolje, da to stori kdo drug, kje drugje in mu na čelo nalepi lepe pozdrave iz stanovanjskega sveta. Jaz sem nekoga samo poslal v 3pm, v bistvu bolj blaga oblika in sem fasal sodnika. Pa ne vem, 200, 300 eur za kršenje javnega reda in miru. Njegova beseda proti moji. Nekorekten odnos plavih. Tako, da si ne predstavljam, da sem ga usekal. Bi verjetno iz Kopra sedajle pisal.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Nevem zakaj ga nebi pač prijavil... enkrat ko razbija, pokličeš 113...škodje nič.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
v kopru se imajo nekateri lepše kot v tem bloku.. Jaz si ful želim v blok it živet. NOT
wink-1.gif

periferija fantje, ne bo nič dražje, je pa res da ne boste meli merkatorja pred nosom.

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
če je đanki, bi mu jaz lepila v ključavnico nalil (ko je notri) pa naj se sčisti.
Če pa ni đanki, bi pa lepila nalil, ko ni notri.
Pol bo verjetno gasilce klical, da mu vdrejo v stanovanje. In ko bi imel ponoči odprta vrata, bi mu pa une tahude petarde noter zmetal.

lp
Dobra ideja. Tubica sekundnega je poceni
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.028
113
ko ga bodo imeli plavi poln k... Bo on fasal poloznico. zal tako je. Problem je v tem, da ZJRM-1 lepo ureja ce nekdo naziga musko. Tudi pri takih je ucinkovito, ce en policist pri prijavitelju ostane, drugi se pa odpelje z dvorisca. In takrat policist tudi na lastna usesa dozivi navijanje muske in potem sledijo ornk porcije. Tu je pa problem, da ta alternativec na vsake kvatre ocitno omaro prevrne. Jaz bi se probal pogovorit z vodjo policijskega okolisa, upravnikom zgradbe in probajte nekaj naumit. Saj upravnik je ze moral kak tak primerr dozivet. Ce pa ne obrodi sadov pa specialna vojna. Konvencionalnim metodam bi se jaz izogibal. tko da nic na gobec. Deluj podtalno: sekundarec v kljucavnico, 20 ampul smrdljivca v brizgalko in pod vrata, itd... Upaj da bo slej ali prej dojel in da v specialni vojni ni bolj zverziran od tebe. Ceprav on jo z nocnimi akcijami ze izvaja
smile-1.gif

Bom se malo naokrog pozanimal kako so take primere resevali VPOji ki jih poznam

B81

22. jul 2007
37.010
10.539
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
v kopru se imajo nekateri lepše kot v tem bloku.. Jaz si ful želim v blok it živet. NOT
wink-1.gif

periferija fantje, ne bo nič dražje, je pa res da ne boste meli merkatorja pred nosom.

Ne, se bo treba 500 metrov sprehodit do merkatorja
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.010
10.539
113
KSZ

Morda bi v opozorilo podstavil kljuko od zunaj, da ne bi mogel kljuke zasukat. Saj ne bi noben vedel....
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hočeš rečt v garažo pod hišo, akrapovič z gromkim zvokol..daš čelado gor, čepe v ušesa, vžgeš, nažgeš..pet minut..greš ven..in zaželiš dobro jutro vsem.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Jest sem tudi imel tako opico.
Policaji so hodil 3 mesece pa niko ujel so že men začel težit, da mi bodo dal plačilca.
Potem sem pa gledal 1x top šop in so en masažni aparat k vibrira prodajal pa sem prišel na idejo, da bi mu delal mini potrese... grem na gradbišče pa si za kišto pira za vsak vikend zrihtam tisti one k vibrira beton.
ta tretji teden je blo pa kontra on je začel klicart policijo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kaj je to, prepovedan hrup med 22 in 5 (PETO!) uro zjutraj?

Kakšno peto uro?
confused-1.gif

Ker potem lahko kar neham jamrat čez soseda, ker je bolj ali manj v zakonskem roku.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.038
995
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kaj je to, prepovedan hrup med 22 in 5 (PETO!) uro zjutraj?

Kakšno peto uro?
confused-1.gif

Ker potem lahko kar neham jamrat čez soseda, ker je bolj ali manj v zakonskem roku.

...čak mal ,prej si napisal da včasih razbija tud ob 3 ali 4h.............od človeka res ne morš pričakovat da bo (recimo) ob 6h tiho kot miška .............pred 6:00 veliko ljudi gre v službo in v blokih se to pač sliši.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.028
113
ja ampak v sluzbo se lahko odpravis v tisini. Stusiras se lahko v tisini, voda ki tece ne zbudi nikogar. Tudi zajtrk lahko v tisini pojes. Vse ostalo je neotesanost

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja ampak v sluzbo se lahko odpravis v tisini. Stusiras se lahko v tisini, voda ki tece ne zbudi nikogar. Tudi zajtrk lahko v tisini pojes. Vse ostalo je neotesanost

Ne bluzi. Kdo si ti, da boš povprečnemu Slovencu razlagal kako se obnaša v večstanovanjski stavbi. On je na "svojem" in njega prav malo briga, če koga moti. Otroci se lahko derejo in kričijo pri oblačenju, lahko hodiš kot zombi, da se vse trese pod tabo, to je normalno in to se tebe ne tiče.

bonk.gif