SONY-ERICSSON XPERIA X1 Steel Silver

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Kupil sem ga na Ptuju M@ center, vem ,da ga včeraj niso imele ne v MB,MS ,SG. Samo danes je sreda,ta ko, da so verjetno dobili novo zalogo.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Prosil bi za kake linke do uporabnih programov, iger ter garmina za Xperio.

hvala

lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
www.google.com

Kako si duhovit.
bonk.gif

Sem lahko tvoj prijatelj
uf-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.532
5.072
113
Mene pa je presenetilo, da xperia iz škatle baje nima govornega izbiranja. Je to res?
Našel sem en SW, ki ga M$ dodatno trži za cca $40. Verjetno jih je sicer še nekaj, ampak zdi se mi, da ima to danes vsak telefon...

I

Izbrisan uporabnik 3287

Jap. Res je. Imaš pa na rapid-u programček za to. Free

lp

PureEvil

Pripravnik
26. okt 2007
55
0
6
Mene pa zanima če kdo ve ali bo pri M@ možno dobit tako črno kot srebrno varianto?

ker na spletni strani so samo srebrne slike, v Celju so mi pa tut rekl da so pri prvi pošiljki dobil sam srebrne, za naprej pa nevejo...
ker mi je srebrn grozn, črn pa čudovit
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Citat:
Uporabnik PureEvil pravi:
Mene pa zanima če kdo ve ali bo pri M@ možno dobit tako črno kot srebrno varianto?

ker na spletni strani so samo srebrne slike, :

Ja, to bi bilo super, če bi že na spletni strani lahko videl, katere barvne variante so na voljo.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik PureEvil pravi:

ker na spletni strani so samo srebrne slike, v Celju so mi pa tut rekl da so pri prvi pošiljki dobil sam srebrne, za naprej pa nevejo...
ker mi je srebrn grozn, črn pa čudovit
crazy1.gif

Jaz imam črnega, pa mi je srebrni lepši. Če si nabaviš srebrnega lahko menjava. Moj je star 3 dni.

lp

iks

Zelenc'
10. maj 2009
1
0
1
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
toler preberi:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2934981&postcount=2

če se ti ne da samemu ukvarjati s tem, počakaj do zvečer, ti pripnem svoj file gor. Imam pa naštimano tako, da npr za "č" kliknem c + àü tipko.

Živjo sem probal slediti tistim navodilom ampak nikoli ni bilo nobene spremembe.
Pravtako sem v reg. popravil regional keyboard etc.. pa nič ni delovalo.

Bi lahko pripel omenjeno datoteko da sprobam če bo delovalo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.496
7.010
113
ko greš v register, moraš tam klikniti "hex" namesto "decimal". in se ti pokaže druga cifra (domnevam da 409), ki jo spremeniš v 407 (nemška tipkovnica).

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Vprašanje za vse lastnike. Si lahko na namizju nardiš več email računov gmaila? Da ti recimo za 2 ali 3 računeke prikazuje neprebrane maile.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.250
7.048
113
gmail račune? kdo to uporablja...

opazil sem...da si ne morem nataviti več kot 6 imap naslovo :/

orlytm

Zelenc'
26. maj 2009
18
0
1
Citat:
Uporabnik Dare1 pravi:
... baterija zdrži 2 dneva (telefona se ne špara)...

pozdrav,
telefon imam par dni in sem nad njim kar navdušen, mam sam en problemček ... ma kdo kako idejo, zakaj mi telefon pokuri baterijo v pol dneva?