SONY-ERICSSON XPERIA X1 Steel Silver

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Moja X1 je bila ena prvih v SLO. Kot se vidi je izdelana 44. teden leta 2008. Tole sploh ni od padca, poči zaradi slabega dizajna in slabe kvalitete plastike. Na xda imajo thread dolg 140 strani o tem. Problem je vpetje baterije ter pokrova le-te. Okvir je konstantno podvržen nateznim silam in poči. Dizajn okvirja so spremenili v 18 tednu 2009, pa se še dogaja, da poči tudi kaka s tem novim okvirjem. Ker ta teden še nujno rabim telefon se nisem ukvarjal z vračilom na servis, zbral sem pa okoli 40 slik X1 z identično počenim ohišjem, da jih priložim telefonu, ko gre na servis. Le opazujte svoje X1, najprej se pojavi kot las drobna razpoka, ki je kaj kmalu zelo poveča. Predvsem glejte pri stylusu in gumbih za glasnost in kamero. Počijo tudi pri sami kameri in pri mikrofonu ter pod samim pokrovom baterije.
LP

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Imam isto počeno, komaj zdaj opazil, ko sem šel gledat glede na tvojo sliko, tnx a lot!
smile-1.gif
Ampak mene osebno ne moti. Tudi padel mi je že tolikokrat na tla, da se čudim, da še sploh vse dela.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Aja..ko boš naredil upgrade na 6.5 bi se priporočal za prve vtise, oz..če se splača nadgradit.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.496
7.010
113
se! od valkyrie (ali nekaj takega). xperio (tega imam jaz) je super, ampak brez touchfloja. če bi rad pa tuchflo, potem pa firestorm. za leota ne vem, ker je vse itak še v beti, ampak je tudi leo verzija od njega baje najboljša

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
kaj pa pomeni super?

jaz ne rabim touchfloja, mi je obični wm 6.1 čisto OK, če bi le mogoče malce hitreje delalo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.496
7.010
113
super pomeni uporabno za vsakdanjik. zdi se mi hitrejsi, ni bugov, GUI je bolj uporaben. meni bolj odgovarja kot wm 6.1. jaz imam ze en cas nalozenega xperio ROM, touchfloja ne pogresam, ker je titanium vsaj meni vsec. nekako se ne ukvarjam vec s hroscastimi ROMi samo zato ker imajo najnovese zadeve, pa vse v alfa verziji, ker telefon rabim vsak dan, ne da se igram. mislim, da te je to zanimalo

kajter

Pripravnik
25. sep 2008
41
0
6
Moj x1 je v črni barvi in je počen samo ob robu zaradi padca. Moti me pa pokrov (črne barve), ki je popolnoma podrgnjen. Ali moram kupiti celotno ohišje ali se dobi samo pokrov?

jJack

Pripravnik
17. maj 2008
53
0
6
Da malo osvežim temo, tudi moja Xperia je počena na notranji strani...kaj to se bo reševalo kot reklamacija ali bo telefon delal dokler bo, potem ga pa lahko v smeti zabrišem? Je pa moja črne barve. Ko sem kupoval, sem mislil, da bom več kvalitete dobil.