Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
humm..kje je že to...nekje v pošti se klikne na lastnosti, potem pa se izbere, kateri profil se uporabi..in tam se da "the internet", sedaj je pa verjetno "gprs"...ali nekaj podobnega.
Žal..jaz sem imel ta problem, pa se je nekako rešil...kako že...aja..nek proxy mi je simobil vpisal pod internet pa je zato blokirali..samo to mi celi internet ni delal...v glavnem...sem imel..a sem rešil, kako...žal ne vem
Kak to misliš za kero državo?? ROM-i so napisani v teh jezikih in nimajo nobene veze z državo. Običajno pa , kot primer: nizozemec naredi angleško in nizozemsko raličico istega custom rom-a. Pa dodatno delo imaš, če želiš prevest ROM, zato jih je 80% v ngleškem, mednarodnem, jeziku.
Najbrž hočeš imet telefon v anglesčini, torej če uporabljaš original X1 ROM si daj gor Generic UK. Drugače pa pri custom ROMih nalagaj te z oznako WWE (World Wide English). Pripročam EnergyROM, najdeš na xda forumu.
LP
PS: včeraj sem se pridružil uporabnikom, ki jim je počila Xperia. Imam gadno razpoko pri "Vol" gumbu. Upam, da mi popravijo pod garancijo.
Tu pa maš uradni ROM za svoj telefon v mnogo različnih jezikih. Rad bi povedal le, da se izogibaj uradnih romov, hehe. Zato maš xda-developers.com , kjer uporabniki sami predelajo uradne rom-e v boljše, manj požrešne z ramom in prostorom itd.., custom rom-e.
za wm 6.5: valkyrie xperio (to imam trenutno gor)
za wm 6.5 z manilo: pojma nimam, baje je valkyrie firestorm dober
za wm 6.1: se ne splača
za wm 6.1 z manilo: pctech4u (krasna zadeva) ali touchX
meni je kar nekajkrat že konkretno padel po tleh in je že celi obtolčen pa z risi, pa še nisem opazil te razpoke, tako da ne vem, kaj bi moral narediti, da poči...
smolo moraš imeti. to je bil problem pri xperii, so na začetku pokali kot za stavo. posebej srebrni. in tudi tale na sliki ni nov (čeprav je morda pred kratkim kupljen) - narejen v 44. tednu leta 2008
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.