SONY-ERICSSON XPERIA X1 Steel Silver

rakec

Zelenc'
13. dec 2008
7
0
1
hehe,xda mam v malem prstu,že od tytna in tytna2 spremljam pa tut prijavljen sem že precej časa gor.problem je sam v radiu,ker ga ne morem sflešat ker nimam security unlocked.ojej:)

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.010
113
po moje, če tam nič ne vejo rešitve, potem je še nepoznana
frown-1.gif

rakec

Zelenc'
13. dec 2008
7
0
1
sj jo poznajo,en je opisal da morm nekak razpakirat .nbh datoteko,da se potem nekak razbije htcjeva koda,al kk,ne vem.ampak spet je brez radia,js bi pa sam radio nucal.sm ž pisal na vodafone pa na se,mo vidli če bo kej.ker je precej folka,da jih to matra.

rakec

Zelenc'
13. dec 2008
7
0
1
dare,glih v tem je hec,da ne morm nobenga od teh radijev inštalirat,ker mam security locked telefon.je sim odklenjen,security pa ne.to ne vem kk ga odklenit.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.010
113
Kolikor gledam, se še ne da, zato so vsi ROMi brez radia. xperia do takrat ne bo vzela nobenega radia, razen lastnega ali podpisanega zanjo. Temu zaenkrat odgovarjajo (baje) teli:
http://www.4shared.com/get/751...7B1E23D375.dc82

vsaj za prvega nekdo pravi, da mu dela.

druga varianta, ki jo prakticirajo britanski vodafonovci (očitno imajo teli največ problemov s tem), je pa, da izklopijo hsdpa oz 3G na splošno, potem jim pa samo GSM dobro lovi. Mogoče bi bila to lahko začasna rešitev, dokler ne bo kakega novega radia, pa da vklopiš 3G takrat, ko ga rabiš, pa si sredi Ljubljane, da bo kaj lovil.

rakec

Zelenc'
13. dec 2008
7
0
1
res je,tile radiji menjajo radio xperie.vsaj teoretično,v praksi ni tak.sm menjal usakega posebi,pa je blo use succesfull,pa ni zamenjal.al pa je,sam da ne piše.izklopljen mam 3g,mam samo na gsm.no,sj lovi ne tk slabo da nebi nikjer vleklo,ampak doma mam na stari nokiji 4črtice,tule pa 1.v mestu skačejo od 4 do 5.nevem no,al bom prodal,al pa počakal na kak fix.ker delajio pa to samo x1 od vodafona,nebranded ne delajo to.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
X1
zmaga.gif
Touch Pro je debelejši, slabši display, ima pa accelometer in boljšo tipkovnico. Ostalo je pa skorajda enako. Poglej še Touch HD.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.589
1.256
113
saj prvo sem mislil vzet touch hd..... ampak mi nekak diši da še ma telefon tipkovnico.

mah.. bom moral prvo vse tri v roke vzet pa se potem odločit

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
saj prvo sem mislil vzet touch hd..... ampak mi nekak diši da še ma telefon tipkovnico.

mah.. bom moral prvo vse tri v roke vzet pa se potem odločit

tudi sam sem bil med Xperio in Touch HD. Skeptičen sem bil ravno tako zaradi tipovnice. Kupil HD ker ima zelo dobro querty tipkovnico
nahrung002.gif
, tipkovnica je ravno dovolj velika, da ne stiskam napačnih črk.
Pa sytlusa praktično ne rabim.
Na Xperii me moti tudi rob ob displayu, težko s prsti stiskaš ob robu (npr. Ok ali Start)

Nazadnje urejeno:

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Tisti ki imate xperio a se da zadovoljivo srfat po netu na tem displayu, sem ga zadnjič vidu v Avstriji v izložbi, vendar nisem imel možnosti ga stestirat.
Pa a se že da kje pri nas kupit model z angleško tipkovnico in ang Winsi ali je treba it ponj v London? (v Mobisvetu je že 500€ samo z nemško tipkovnico)
A Touch pro katerega ima Mobitel v ponudbi ima šumnike na tipkovnici ali ne, ker me zanima, če bo imel Mobitel kdaj Xperio v ponudbi ali bo tipkovnico tudi priredil za nas ali bo ostala angleška.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
A je možno na Xperii programsko menjat jezik iz DE v EN? Imam namreč možnost ugodno dobiti DE model, a se z nemščino ne razumeva ravno najbolje. Tipkovnica me pa ne skrbi.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Tole flashanje aparata meni ne diši preveč, še v comdati so mi odsvetovali nakup njihovga nemškega modela, če nisi ljubitelj nemščine,
rolleyes-1.gif
češ da so samo problemi z njim potem ko ga flashas, tako da jst bom že počaku na eng verzijo, če ne prej pa jo bom nabavu februarja, ko bom hodu po Londonu, pa še cena bo do takrat padla kak evro.
Še zdej pa ne vem a mobitel posloveni tipkovnice svojim aparatom, tako da doda šumnike ali jih pusti angleške?

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Povej tem v Comdati, da nimajo pojma! 2 meseca uporabljam X1, ki je flashana iz nemškega na angleški ROM pa ni prav nobenega problema. Edina težava je bila z nastavitvijo prenosa podatkov, ki pa je enaka na nemškem in angleškem ROMu To, da bi pa X1 imela slovensko tipkovnico pa lahko po moje kar pozabiš. Tudi zaradi tega, ker nimamo niti generalnega zastopnika za SE.

Nazadnje urejeno: