Slaba senca in slab izkoristek. 2x slabo.ne rabim, zgolj ideja za kaksne nadstreske in podobno.
zotter in potem senca spodaj
ponuja kdo celice ki so na steklu, da se kao skoz vidi, oziroma svetloba rukne med celična polja.. Videl zadnjič pri Zotterju v AT. kolk je moč in cena? Prilimam sliko.... ob priliki
Med temi, ki smo na net meteringu, boš težko koga našel, čeprav mi imamo tudi nekaj fizičnih oseb (več je firm), ki so to naredile - ampak bolj na področjih, kjer ali ne dobijo dovolj moči ali je dosti prekinitev.katere hranilnike oz baterije uporabljate, čejih sploh kdo uporablja?
Pytes e boxkatere hranilnike oz baterije uporabljate, čejih sploh kdo uporablja?
Glede na visino subvencije bi mi bilo skoda ne vzeti se baterijoMed temi, ki smo na net meteringu, boš težko koga našel, čeprav mi imamo tudi nekaj fizičnih oseb (več je firm), ki so to naredile - ampak bolj na področjih, kjer ali ne dobijo dovolj moči ali je dosti prekinitev.
Tile so sicer še tastara generacija, ravno smo dali ven novo, bolj modularno, veliko manjšo in po želji s hibridnim razsmernikom. In seveda vse komplet (baterija, SE, polnilnica za EV, TČ ...) skupaj krmiljeno.E-hranilniki | Vse o e-mobilnosti na enem mestu
Orodja za izračun prihrankov in celovita ponudba e-vozil, polnilnih postaj, hranilnikov, sončnih elektrarn in inteligentnih sistemov upravljanja znamke MOON skupaj s svetovanjem in montažo.www.vrhunskaemobilnost.si
Ne me držat za besedo, ampak če se prav spomnim, smo zadnjič ob eni debati čez prst naračunali, da je neto strošek (po subvenciji) za 10 kWh elektrarno vs 10 kWh elektrarna + 20 kWh baterija za kaka dva jurja višji. S hibridbim razsmernikom.Glede na visino subvencije bi mi bilo skoda ne vzeti se baterijo
Teorija: dogovorjeno obračunsko moč v najdražji tarifi (revimo 7 € na kW na mesec) zmanjšam za 5 kW (ker špice v teh par urah na dan porežem iz hranilnika, če se pač pojavijo). To je na leto 400 €. Torej se v 5 letih poplača.in kdaj bi tega 2kilo noter spravil zavoljo ekonomike. verjetno ne v tem lajfu