Gledam tolele: https://www.uradni-list.si/files/RS_-2022-146-03624-OB~P001-0000.PDF
iskreno povedano, razumem bolj malo. Kar razumem, je da za nas ostane vsaj za čas delovanja te uredbe vse enako za prmej. Letni netmetering, kdor hoče gor ostati, za nadaljnih cca 10 let. meni je to super...
kar se novega sistema tiče, sem se pa malo izgubila. Zdaj naj bi bile 4 tarife in plačevalo bi se omrežnino za vse kWh, ki gredo notri in vse, ki gredo ven. Po koliko - tabele so še prazne. Po koliko se bo odkupoval štrom je pa spet na vsakemu posamezniku, da spremlja in skače od enega do drugega, kdo več da. Iskreno povedano, četudi se bo in morebiti se na začetku bo, bolj splačalo (da se čim več tudi "starih" pritegne"), se ne premaknem nikamor. Sčasoma bo pa itak vedno slabše. Brez spreminjanja bilokakih uredb elegantno samo spreminjaš ceno omrežnine in odkupno ceno kWh in ni držiš ljudi v pesti.
Meni so hitro dali ponudbo, ostalo pa nimam pojma, so mi drugi delali.KSZ, ima kdo izkušnje z podjetjem Elektro prodaja EU? Tudi oni montirajo sončne elektrarne, conovno pa so tam-tam z ostalimi? Geni ima namreč čakalno dobo samo za ogled cca 5 mesecev, Elektropordaja pa trdi da jo postavijo v roku meseca dni (pustimo sedaj soglasja in priklope, ki niso v njihovi domeni)...
Meni so delali. Isto pomanjkanje razsmernikov kot povsod drugje. Tam 16, 17 so se takrat, ko smo delali še kar dobili, večji pa so težava.KSZ, ima kdo izkušnje z podjetjem Elektro prodaja EU? Tudi oni montirajo sončne elektrarne, conovno pa so tam-tam z ostalimi? Geni ima namreč čakalno dobo samo za ogled cca 5 mesecev, Elektropordaja pa trdi da jo postavijo v roku meseca dni (pustimo sedaj soglasja in priklope, ki niso v njihovi domeni)...
Tole je malo hecno zapisano. Potemtakem bojo tisti z baterijo, ki bojo oddajali plačevali omrežnino za oddano elektriko, tisti brez baterije pa ne.A ne pravi točka 3 drugače?
KSZ, ima kdo izkušnje z podjetjem Elektro prodaja EU? Tudi oni montirajo sončne elektrarne, conovno pa so tam-tam z ostalimi? Geni ima namreč čakalno dobo samo za ogled cca 5 mesecev, Elektropordaja pa trdi da jo postavijo v roku meseca dni (pustimo sedaj soglasja in priklope, ki niso v njihovi domeni)...
No ja, tele ocene na googlu so tako tako - polovica jih je namreč slaba (tako kot pri Geni) ki so bili oddani kot ponudniku elektrike...preveri raje njihove ocene na googlu, so namreč zelo slabe
A niso tej že predlani ta prvi odpovedali strankam pogodbo o dobavi EE in zaprli firmo?KSZ, ima kdo izkušnje z podjetjem Elektro prodaja EU? Tudi oni montirajo sončne elektrarne, conovno pa so tam-tam z ostalimi? Geni ima namreč čakalno dobo samo za ogled cca 5 mesecev, Elektropordaja pa trdi da jo postavijo v roku meseca dni (pustimo sedaj soglasja in priklope, ki niso v njihovi domeni)...
Ali je vasa SE ozemljena?
daAli je vasa SE ozemljena?