V primeru postavitve nove transformatorske postaje se naredi odmera in odkup zemljišča...Itak, ampak... Zakaj pa bi imel na svojem? Naj odkupijo zemljo ali placajo najemnino. Nam drzava ne senka nobenih davkov, zakaj bi mi senkali nekaj drzavnim podjetjem?
Ali bi se vseeno sli komunizem? Saj je vse od vseh.
Potem pa tako ni problema. Ali zakaj si napisal tisto, da nihče noče nič na svojem? Si proti odkupom?V primeru postavitve nove transformatorske postaje se naredi odmera in odkup zemljišča...
Pa kaj si ti nor, da mi postavijo Trafo med hruškePotem pa tako ni problema. Ali zakaj si napisal tisto, da nihče noče nič na svojem? Si proti odkupom?
Bodo boljše rastlePa kaj si ti nor, da mi postavijo Trafo med hruške
V tem mesecu bi naj bil odprt novi poziv, ki pa bo dal prednost tistim, ki bodo poleg elektrarne namestili še hranilnik (akumulatorje). Upam, da bo kaj ostalo še za nas, ki hranilnikov nismo nameščali. Za novi poziv bi naj bilo na razpolago 10 mio €.Je kaj novega v zvezi s subvencijami? Gledam stran ekosklada in so vsi javni pozivi zaprti..
Ocenjujem, da bi predvidena vsota zadostovala za približno 5000 interesentov, če ne bi bilo nič tistih, ki bodo nameščali hranilnike. To je seveda zelo malo v primerjavi z dosedanjimi razpisi.Po moje ravno ljudi s hranilniki ne bo veliko tako da kaj bi že moralo ostati bo pa veliko premalo za vse. Dvomim da bo znesek vsaj približno podoben tistim s prejšnjih razpisov.
Si se obrnil na Alana Perca?Jaz še vedno čakam priklop SE v MB. Pridejo v petek, po tem ko sem izvedel "državni udar" pri direktorjih.
Matr mi gre to na jetra, da te nihče ne šmirgla dokler ne napadeš direktorjev.
Alan Perc je Energija Plus, jaz sem "napadel" Elektro Maribor.Si se obrnil na Alana Perca?
Jaz sem sklenil 2.8. 2022 pogodbo z Elektro Maribor Energija plus. Za Martinovo (11.11.) so mi zmontirali panele na streho, sedaj (dobre tri tedne pozneje) pa so mi priznali, da NIMAJO RAZSMERNIKOV!!! In ne vedo, kdaj jih bodo dobili! Rok za dokončanje je pa potekel sredi oktobra! Ampak reklame pa imajo čudovite. Pridobil sem si dve ponudbi (drugo od GEN-I) in ker v ceni skoraj ni bilo razlike (kakšnih 100 €), sem izločil GEN-I, ker so imeli nekoliko daljši termin za prvi ogled!!! Mater, kako se lahko človek sam sebe nategne! A je še kdo od obiskovalcev tega foruma v podobni situaciji?