Jaz bom pa pohvalo napisal. Pa ko mi po potovanju pošljejo anketo, bom vpisal da sem šel s sončkom zaradi Murka.
Kdo je Murk?Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Pa ko mi po potovanju pošljejo anketo, bom vpisal da sem šel s sončkom zaradi Murka.
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Osnovno šolo ima verjetno že dokončano...
Ne, pri nas je lep gol Gomeza.Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Aha ok, pri vas je lep gol Ronaldota.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Salome je za razliko od Murkota in tebe vsaj za promil bolj normalna. Razen tega, da je "pozabila" katerega spola je
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja gremo se ji vsipat v nabiralnik, ko bo dobila 150 pljuvalnih mailov pol bo vrjetno uvidela da
"Pa vendar mislimo, da je življenje že samo po sebi preresno, zato je bil humor vedno naš spremljevalec"
ta stavek ni ravno na mestu ko spletejo zmes murka.
Ne vem kdo je , ene dvakrat sem videl , zgleda kot reklama za 20let staro grozljivko s tisto ptičjo lutko ,ki so ji prej zavil vrat.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
kera?
Ali pa imamo ostali za početi kaj pametnejšega od tebe, ki si kot kaže sposoben le spremljanja reklam in jokanja po forumih kako ti je hudoCitat:
Uporabnik capl pravi:
Ne vem kdo je , ene dvakrat sem videl , zgleda kot reklama za 20let staro grozljivko s tisto ptičjo lutko ,ki so ji prej zavil vrat.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
kera?
zgleda ,da jo sploh noben ne opazi , ker je po salometu vsak še vsaj dva dni v šoku. (razen jest5-ta seveda)