Sonček Murko

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Pa ko mi po potovanju pošljejo anketo, bom vpisal da sem šel s sončkom zaradi Murka.
Kdo je Murk?
tongue-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Malo se boš moral naučit narečja... Ponekod rečejo " Videl sem Murka", ponekod "Videl sem Murkeja", pri nas pa "Videl sem Murkota"

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Aha ok, pri vas je lep gol Ronaldota.
Ne, pri nas je lep gol Gomeza.

Tito - titota
Marko - Markota
To je pravo slovensko. Ne pa neko ljubljansko narečje!

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

In kdo je kriv da je Murko v reklami, to so tisti svežnji ki jih razna vodstva nekaterih firm hoce slisat, idejo da pa nek novopečen diplomiranc k se mu zdi da bo kontra zazsgala.

sonybony prees.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
vseeno jaz gledam tako, ce je nek fukjenc kot je murko in salome reklamirata produkt, firmo itd, pomeni da se potencialni uporabniki te storitve poistovetijo s temi fukjenci.. no torej.. no go.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Word!

Meni gre na kozlanje ko mi na tv jeben retard Murko reče da potuje s sončkom, jaz sem pa doma.

Pa mam v glavi; [censored] sem srečen da sem doma, da me ne nafuka agencija s takimi rekalmami kjer si ti not.

sonček se mi je dobesedno zagabil.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja gremo se ji vsipat v nabiralnik, ko bo dobila 150 pljuvalnih mailov pol bo vrjetno uvidela da
"Pa vendar mislimo, da je življenje že samo po sebi preresno, zato je bil humor vedno naš spremljevalec"
ta stavek ni ravno na mestu ko spletejo zmes murka.

Lol.

Pač ne kupuj njihovih storitev, če te reklama ni pritegnila.

Samo ne naslednjič potem spet .jamrat, da hočeš zastonj potovanje za pol žlahte, ko bo aranžma z eno šalabajzersko agencijo v kurcu...
tongue-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
kera?
Ne vem kdo je , ene dvakrat sem videl , zgleda kot reklama za 20let staro grozljivko s tisto ptičjo lutko ,ki so ji prej zavil vrat.
zgleda ,da jo sploh noben ne opazi , ker je po salometu vsak še vsaj dva dni v šoku. (razen jest5-ta seveda)
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.107
-8.790
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
kera?
Ne vem kdo je , ene dvakrat sem videl , zgleda kot reklama za 20let staro grozljivko s tisto ptičjo lutko ,ki so ji prej zavil vrat.
zgleda ,da jo sploh noben ne opazi , ker je po salometu vsak še vsaj dva dni v šoku. (razen jest5-ta seveda)
evil.gif
Ali pa imamo ostali za početi kaj pametnejšega od tebe, ki si kot kaže sposoben le spremljanja reklam in jokanja po forumih kako ti je hudo
evil.gif