Sonček Murko

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Hvala, da si me spomnil..
nahrung002.gif

Moram spet pogledat..

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Mene se noben kelnar na SLO zemlji ni ogovoril: "helou, wud ju lajk sam koka?"
confused-1.gif
ampak ti je reku :izvoljo . (upam da veš ,da je to po njihovem žaljivka)

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Hvala, da si me spomnil..
nahrung002.gif

Moram spet pogledat..

Ne rabis gledat. Samo izberi "Prikazi vse poste od uporabnika Capl", pa imas. Ce pa potem se ne boz izgubil upanja v prihodnost pa preberi se Zajfo, Ateista, pa na Sux pojdi posikat Babettine poste iz njenih Naci let.
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Bo treba izbrane poste zbrati v nek e-book...

Tržimo pod Alterokracy in prodajamo po slovensko-madžarski meji vsem priseljencem, ki hodijo na sezonsko delo v Slovenijo.

Dej nehi ga srat,kdo bo pa potem jagode obiral, ce bomo vse prestrasili?! Zdajle, ko v Huniji pridejo teli tepci v parlament bomo itak lahko poceni dobili zalogo tujcev, pa se kaksno fabriko, ce bomo pametni...

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
ksz

Pisal na Sonček, jim podal eno dobronamerno kritiko, so mi ekspresno odpisali, pravzaprav mi je odpisala kar Nataša Jeza kotnik, vodja marketinga. Jo pozna kdo?
Glede na odpisano, namreč da vedno stremijo k izboljšavam tako na področju marketinga kot na ostalih področjih, mi ta ženska ne deluje ravno normalno, če se ji zdi, da je Murko tisti vrhunec...
Ali pa je še hujše, namreč da so padli tako nizko, da morajo najet Murkota za nastopanje v reklamah ali zaradi pomanjkanja denarja ali pa nobeden drug noče sprejet ponudbe, zaradi lastnega imena.

22. jul 2007
1.401
59
48
Murko je še pogojno normalen v tej reklami.......... definitivno zmaga Salome z mačko v roki in izjavo "sem prva, ki je dobila muco"... putujem z sonchkom.......
hysterical-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
tisti, ki se vsaj malo spoznajo na marketing vedo, da so z Murkotom zadeli v tarčo. Zakaj? Ker se o tem govori in to je samo nadgradnja reklame!

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Bo treba izbrane poste zbrati v nek e-book...

Tržimo pod Alterokracy in prodajamo po slovensko-madžarski meji vsem priseljencem, ki hodijo na sezonsko delo v Slovenijo.

Dej nehi ga srat,kdo bo pa potem jagode obiral, ce bomo vse prestrasili?! Zdajle, ko v Huniji pridejo teli tepci v parlament bomo itak lahko poceni dobili zalogo tujcev, pa se kaksno fabriko, ce bomo pametni...
Ravno prav, da zamenjajo nas pametne, ki bomo spokali iz fuknjene Slovenije.
smirk-1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
Murko je še pogojno normalen v tej reklami.......... definitivno zmaga Salome z mačko v roki in izjavo "sem prva, ki je dobila muco"... putujem z sonchkom.......
hysterical-1.gif
Men je tud Salome s svojo muco bolj padla v oči kot murko. Pa jebe se men če nastopa ta kmet v reklami, če imajo dobro ponudbo. Če imajo, ne vem...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Šalabajzari samo čez Murkota pljuvajo ,ker je Slovenc , Salome jim je pa zakon , ker je pač tujec.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.109
-8.790
113
Salome je za razliko od Murkota in tebe vsaj za promil bolj normalna. Razen tega, da je "pozabila" katerega spola je
grin1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Prilepi
smile-1.gif

***************************************************************************************************************

Spoštovani,

veseli nas, da ste opazili naše oglase in ste nam sporočili svoje kritično mnenje. Naše podjetje neprestano strmi k izboljšavam in le z odzivi ljudi kot ste vi, se lahko tudi izboljšamo. Pri tako velikem številu potnikov, ki potujejo z nami, pa je žal vedno treba upoštevati tudi to, da se bodo našli tudi takšni, ki jim niso všeč naslovnice naših katalogov, glas na telefonskem odzivniku, oglasi ali pa kaj drugega v našem poslovanju. Glede na to, da smo se v zadnjih letih v Sloveniji povzpeli med vodilne ponudnike turističnih storitev, si kljub vaši kritiki upamo verjeti, da delamo dobro in je naša usmeritev prava. Na všečnost naših oglasov ne moremo vplivati, v kolikor pa niste zadovoljni z našimi cenami in storitvami na področju turizma, pa bomo razumeli, da ste se odločili za drugega ponudnika tovrstnih storitev. Svoboda odločanja je pomembna vrednota svobodnih ljudi.

Pa vendar mislimo, da je življenje že samo po sebi preresno, zato je bil humor vedno naš spremljevalec. Srčno upamo, da boste to pojasnilo sprejeli z razumevanjem in se boste nekoč pridružili družini naših zadovoljnih popotnikov.

S spoštovanjem in lepimi pozdravi!

Nataša Jeza Kotnik, vodja marketinga

image002.jpg

Glavni trg 17, 2000 Maribor
T: +386 2 22 080 28
F: +386 2 22 080 15
E: natasa.jeza@sonchek.com
W: sonchek.com

***************************************************************************************************************

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja gremo se ji vsipat v nabiralnik, ko bo dobila 150 pljuvalnih mailov pol bo vrjetno uvidela da
"Pa vendar mislimo, da je življenje že samo po sebi preresno, zato je bil humor vedno naš spremljevalec"
ta stavek ni ravno na mestu ko spletejo zmes murka.