Sonček Murko

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
V tujini nisem prespal ze.. um.. nazadnje leta 91.. A bo v redu? Me bos sprejel v klub Slovenceljev sedaj?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Še na dopust niste sposobni samostojno ,brez agencije it , pol bi pa dobre izdelke razvijali ....šalabajzeri

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ko boš prišu pa z drisko nazaj ,boš pa na moje stroške k dohtarju hodu
jezen.gif

Hahaha, umiram.. Na TVOJE stroske?
smile-1.gif

ad 1) Sem sveto preprican da placam MALO
crazy1.gif
vec v blagajno kot ti
ad 2) Neglede na kar koli ne bom hodil k Slovenskim dohtarjem
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
hysterical-1.gif

Samo si pa res stereotipni vzor tipičnega bukavega, zaplankanega Slovenclja..
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ne drazi ga, ga bo fousija pokoncala..
Zelo sem ti fouš spanja v tuji svinjariji in pljuvanja vsega naveličanih turčinov v tvojo hrano.
hysterical-1.gif

Kam bi pa ti hodil na dopust? V betonast portorož? In če že, če pa je sred avgusta vse zabasano do amena.
Pol pa še cene take kot v centru Pariza, zdaj pa se mej fajn na rivi veliki 5km.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif
Taki smo Slovenijo pokonc držal ,de ni padla na balkanski nivo , vaše egoistično nepatriotsko obnašanje pa je vse uničilo.
Pojdi v čredo ko ovca pa te naj pelejo za roko na dopust , saj to je tvoja pravica ,da dobro plačaš in zbiješ svoj kamenček iz temelja domačega gospodarstva.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
hysterical-1.gif

Evo, zdaj, ko si me pa tako lepo zdrazil, si grem pa iz inata kupit en lep dopust na Kubi.. qurc nisem se bil..

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif
Taki smo Slovenijo pokonc držal ,de ni padla na balkanski nivo , vaše egoistično nepatriotsko obnašanje pa je vse uničilo.
Pojdi v čredo ko ovca pa te naj pelejo za roko na dopust , saj to je tvoja pravica ,da dobro plačaš in zbiješ svoj kamenček iz temelja domačega gospodarstva.

Pa ti nisi normalen. Makroekonomist, čisti... Daj, povej, kdo ti je bil mentor za doktorat? :S

Zdaj bomo pa vsi sli na dopust, ziveli in delali v nasi podalpski luknjici, govorili samo slovensko (Anglescino takoj ven iz sol! Vse sinhronizirat v slovenscino!) prodajali stvari drug drugemu, nic tujega kupovali, in vse kar delamo - jasno, samo B robo - izvazali zlobnim tujcem za mastne pare!

Waaait... tole mi je pa znano. Capl, si ti mogoce Madžar?!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Ce vse to naredimo, kar si napisal... bo koncno tudi njegova inteligenca, razgledanost, odprtost in se kaj prisla v postev..
hysterical-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Portorož je tud nagravžn.

Takole pljuvaš po slovenskem, ni čudno da je država v *****, če še njeni državljani pljuvajo po njej.

Capl, ni treba odgovarjat, bom jaz namesto tebe:

Zato je nagravzen, ker je tolk TUJCEV tam. Ce ne bi bilo TUJCEV bi bil Portoroz poln delovnih SLOVENCEV, ki bi se v miru lahko predajali zvoku polke in Kalamarov in uzivali na SVOJEM. Pa JOSKO JORAS bi bil zupan!
Ampak ker so TUJCI pokupili cel Portoroz je zdaj tako nagravzen da SLOVENCI ne grejo vec tja, itak pa TUJCI samo TUJCEM oddajajo sobe, in si DELAVEC tega itak ne more vec PRIVOSCITI ker ima MINIMALNO PLACO.

:D

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Niti ne, ker zivim v hiski z 9 kopalnicami, 3 dnevnimi sobami, 2 bazenoma.. ce grem v sosedko pa vidim samo Bentleye, Rollse, Aston Martine in lepe vile.. qurc, jeba..

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Takole pljuvaš po slovenskem, ni čudno da je država v *****, če še njeni državljani pljuvajo po njej.
Ko bom imel možnost ,da me slovenski kelnar postreže , bom pa šel na kako pivo tja.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Mene se noben kelnar na SLO zemlji ni ogovoril: "helou, wud ju lajk sam koka?"
confused-1.gif

Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Ko bom imel možnost ,da me slovenski kelnar postreže , bom pa šel na kako pivo tja.

Mene je enkrat v Grčiji stregla slovenska kelnarca. Verjetno je spala na ležalnikih na plaži in 98% zasluženega potem prinesla v Slovenijo, kjer je vložila v delnice Krke.