Citat:
Uporabnik capl pravi:
ko boš prišu pa z drisko nazaj ,boš pa na moje stroške k dohtarju hodu
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Zelo sem ti fouš spanja v tuji svinjariji in pljuvanja vsega naveličanih turčinov v tvojo hrano.Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ne drazi ga, ga bo fousija pokoncala..
Taki smo Slovenijo pokonc držal ,de ni padla na balkanski nivo , vaše egoistično nepatriotsko obnašanje pa je vse uničilo.Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Samo si pa res stereotipni vzor tipičnega bukavega, zaplankanega Slovenclja..
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Taki smo Slovenijo pokonc držal ,de ni padla na balkanski nivo , vaše egoistično nepatriotsko obnašanje pa je vse uničilo.Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Samo si pa res stereotipni vzor tipičnega bukavega, zaplankanega Slovenclja..
Pojdi v čredo ko ovca pa te naj pelejo za roko na dopust , saj to je tvoja pravica ,da dobro plačaš in zbiješ svoj kamenček iz temelja domačega gospodarstva.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Portorož je tud nagravžn.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Takole pljuvaš po slovenskem, ni čudno da je država v *****, če še njeni državljani pljuvajo po njej.
Ko bom imel možnost ,da me slovenski kelnar postreže , bom pa šel na kako pivo tja.Citat:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Takole pljuvaš po slovenskem, ni čudno da je država v *****, če še njeni državljani pljuvajo po njej.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ko bom imel možnost ,da me slovenski kelnar postreže , bom pa šel na kako pivo tja.Citat:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ce vse to naredimo, kar si napisal... bo koncno tudi njegova inteligenca, razgledanost, odprtost in se kaj prisla v postev..