Sonček Murko

Citat:
Uporabnik xaxid pravi:
zakaj že
uf-1.gif
?

agencije imajo več ali manj podobne cene/storitve. familija porabi poleti 2000 EUR, saj ni rekel, da bi jih pri njih, rekel pa je, da jih je izločil iz spiska agencij, med katerimi bo izbiral.
enako bom naredil tudi sam, zakaj bi sploh listal katalog neke take gravž agencije, ki me kot potrošnika podcenjuje, če je stotine drugih, ki se trudijo za moj denar brez tovrstnih umobolnih reklam?

Približno tak mimosek kot prenehanje pitja Coca-Cole, ker v reklami nastopa antipatični Koren.

Reklame in produkt imajo res veliko veze. Kot žabe pri Budweiserju...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zdaj jim pa naj nekdo na mail pošlje link od alterja in stran kako pluvamo po njih.

Ko bo tu ene 50 negativnih odzivov, bodo tudi na sončku uvideli da so ga kiksnili.

Murko sam ni kriv, pač je dobil en mali honorarček, in ga boli kita, grem pa stavit da so
s to reklamo zgubili vsaj 10 rednih strank na štajerskem koncu.

Hvalabogu da nisem rezerviral tiste Venezuele ki sem jo tako hudo imel v planu letos konc leta.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kiksnili? Jaz reklame sploh še videl nisem, pa že vem za njo in za tole agencijo sonček. Ljudje ste malo naivni, to je bila odlična marketinška poteza, pa če vam je prav ali pa ne. Oni so že vedeli kaj bo to za sabo potegnilo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Npr. šotor v Fiesi je optimalna zabava.

Sem pa ja sam delal za svoj denar in ga lahko nesem kamorkoli želim. Bo držalo?
Fiesa je res nagraužna , sam če je pa šotor ob Soči dober za civilizirane tujce ,pa mislim da bi bil tudi za tebe.
Samo nekateri ste pač ovce ,ki še med dopustom ne zmorete brez komande. Diktirajo vam celo kdaj in kaj bote jedli , spite v posteljah kjer je fukalo , prdelo ,scalo in kozlalo 10k ljudi ,ko klošarji v prenočiščih ,.....pfuj grauži....
bonk.gif

Za take nesposobneže ,ki še na dopust ne znajo brez da jih edn za rokco pelje , bi blo potrebno nardit ,,murko hotele,,...v sobah tapete murko , murko glasba na full , še na krožniku slika murkotovga čepurja ,......
evil.gif

Jaz bi rad videl kaj sveta.

Kampiranje ob potokih me ne zanima. Prav tako stvari, ki jih ponuja Soča ne. Treking se lahko greste hribci, jaz bom ali izležaval na plaži ali v kafani gledal Premier League ob kakšnem tujem pivu.

Ne vem sicer kako je zdaj v Zambratiji ampak to ti povsem verjamem, da vam turšica pove kdaj jest in spat. Tisti ki smo pa svojega časa gospodarji smo pa lahko kje drugje pokonci do pol desetih !!!!!!!!!!!!!!!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz bi rad videl kaj sveta.
Hotel in plaža rezerviran samo za tuje turiste -to je svet ja
bonk.gif

....na pivo bi ti blo treba napopat murkotov fris , al pa še boljš -de natrofiš de se ti iz sosednjega lignštula reži njegov čepur..
evil.gif

da boš imel res nepozabn dopust ,če si že dnar iz države spravu.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Civilizirani tujci doma resnično delajo in zato si njihovo gospodarstvo to lahko privošči.
grims-1.gif

...mam pa svoj avto , sam me res ne pustijo vsepovsod parkirat ,ker mi olje vun teče......
hysterical-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Vazno, da je slovensko..

kvaliteta nima veze..

crazy1.gif
Odgrni rjuhe in si vzmetnico poglej , pa boš vidu tujo kvaliteto , pa še kuhinjsko osebje si poskusi pobliže ogledat.....
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Nimam rjuhe.. spim na pristnem slovenskem betonu.. powered by anhovo in najblizji kamnolom..

Mene ze ne bojo yebal, da mi podvalijo hrvaski hrastov parket ali italjanske ploscice!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Nimam rjuhe.. spim na pristnem slovenskem betonu.. powered by anhovo in najblizji kamnolom..

Mene ze ne bojo yebal, da mi podvalijo hrvaski hrastov parket ali italjanske ploscice!
-na katerih je že 1000 drugih kozlalo in svinjalo ,od tega najmanj 100 z aidsom in hepatitisom.....
bonk.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Tako tako.

Vmes skociva se pogledat najnovejse gorenjeve LCD tvje in pa iskrino mikrovalovko..

..jebeštrga, ce bom kupu gorenje LCD TV bojo pa mogoce murine delavke prisle na zeleno vejo..

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:

-na katerih je že 1000 drugih kozlalo in svinjalo ,od tega najmanj 100 z aidsom in hepatitisom.....
bonk.gif

Evo Capl, da bos se tezje spal:

Midva greva letos za en teden malo crknit v Egipt, All-Inclusive 5*, pa se preko tuje agencije sva narocila in placala tistih 800 EUR. Pa, hvala bogu, imam ze od ene druge poti letos za rumeno pasjo knjizico od WHOja s ceplenji, tako da se hepatitisa ne bojim.
smile-1.gif

Cena? Samo 40% ceneje kot skoraj enak dopust, ce bi ga kupil v Sloveniji...

Primerljivo v Bovcu? http://www.dobra-vila-bovec.com - 325,00 EUR za dve noci - se pravi 975 EUR za en teden. S tem, da je pri Egiptu se avijon in vsi transferji, pa tudi all inclusive - tukaj prides pa sam do tja in imas zajtrk in vecerjo.

A ne me jebat!
bonk.gif
Hvala, lepo se namakaj ob Soci v sotoru in se namprej jambraj..

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Tako tako.

Vmes skociva se pogledat najnovejse gorenjeve LCD tvje in pa iskrino mikrovalovko..

..jebeštrga, ce bom kupu gorenje LCD TV bojo pa mogoce murine delavke prisle na zeleno vejo..
sej ne mormo boljše robe izdelat , če pa ,,strokovnjaki,, razmišljate sam kak bote slovenski dnar ,tujcem v roke spravli.
smirk-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Valda, ne moremo boljste robe izdelat, ce se taki, kot si ti obremenjujejo z drugimi kaj imajo, kaj nimajo, v prostem casu se verjetno kregate za mejo s sosedom in obenem s kljucem podrgnete zlahtniku novega Golfa.. Saj revezi sploh nimate cajta za razvoj..