Sneg?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kora

Pripravnik
6. avg 2007
58
0
6
Ja, ob polšestih je še fajn snežilo ... pred kakšne dobre pol ure pa sta pluga v paru "divjala" po cesti od SG proti Mislinji pa nazaj ... pa še lokalne ceste so komunalci posipaliu s peskom/soljo ...

l.p.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sem videl, folk se jajca, kot da bi bil živ led, ampak varnostne razdalje se pa ne drži.
bonk.gif

No ja, po LJ se je dalo povsod čisto komot vozit z normalno brzino (razen če nimaš zlizanih letnih gum).

morda poznaš pot mimo tehnološkega parka - tam ko se pelješ proti monsu je en semafor, pred njim je klanec ki se na 40 metrih dolžine dvigne za 2 metra višine - vsak tretji je stal na mestu ko je hotel speljati - ne vem a ma 1/3 ljubljančanov letne gume še gor al kaj?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Danes ob 16:00 - iz centra Ljubljane do Vižmarij po Celovški - točno 1 ura. Kaj bi šele bilo, če bi bilo več kot 2 cm snega
frown-1.gif
Uf, pa jaz sem toliko porabil do Litije iz centra. Sem pa tudi šel po Celovški do obvoznice, no tam smo se cijazili max. 30km/h vse od Šiške do izhoda za Jarše
crazy1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Malo poglej gume avtomobilov na kakem parkingu, pa poglej gume. Še na kakih tahudih makinah boš hitro našel zlizane letne gume.
bonk.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Kaj pišeš neumnosti
smile-1.gif

A nisi vedel, da letne gume super grabijo tudi pozimi. Upam le, da ne bo pol ljudi verjelo tej neumnosti.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Danes ob 16:00 - iz centra Ljubljane do Vižmarij po Celovški - točno 1 ura. Kaj bi šele bilo, če bi bilo več kot 2 cm snega
frown-1.gif

lol kako ti je pa to uspelo? :D jaz sem šel iz centra, pa tankat, pa v merkator pa sem rabil manj (tudi ob 4ih)

je pa res da so bedaki naredili zdaj obvoz na AC za kranj in je gužva za znoret pol zgor

Pojma nimam kaj se je dogajalo. Videl nisem nobene nesreče ali da bi kdo ostal v snegu. Tudi od Vižmarij naprej ni šlo več kot 20km/h. Šele v Medvodah sem prvič prestavil v tretjo
frown-1.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ob14ih je moja vožnja s Kranjske gore kjer ga je blo že okrog 15cm potekala popolnoma tekoče (cca50km/h), so pa ravno začeli plužiti, dočim je bla avtocesta že zasilo očiščena in je šlo kot po maslu.
Se pa pozna, da so danlopke vožene že četrto zimo in imajo bistveno slabšo oprijemljivost (bil z njimi na gorenjskem), kot pa pol sezone rabljene ene češke gume s katerimi sem malo prej brez težav premagal 14% zasnežen klanec seveda oboje M+S, da ne bo pomote
ne-ne-1.gif

Ni ga čez zimske užitke
cheer.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Goddamn, kak ste lahko tak navdušeni nad tem belim sranjem? Pa kaj ko pade sneg se valjate celi dan v njem ali kaj? Itak ga samo skoz okno gledate
tongue-1.gif
Dajte si na namizje sliko snega pa bo mir. Na smučišču pa vam bodo že umetnega nasipali, da se boste lahko vjugali.

Tak, moral sem povedat svoje
wink-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Tudi jaz ne vidim razloga za navdušenjem nad tem belim govnom.
bonk.gif

Dans naj še počaka da mi pripeljejo peč za centralno, po monterja lahko grem jutri s traktorjem v dolino.
evil.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Večni otroci, kaj češ. Meni gre sneg tudi na živce, a le na cesti in parkiriščih, drugje pa kar naj bo, izgleda lepo.

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Goddamn, kak ste lahko tak navdušeni nad tem belim sranjem? Pa kaj ko pade sneg se valjate celi dan v njem ali kaj? Itak ga samo skoz okno gledate
tongue-1.gif
Dajte si na namizje sliko snega pa bo mir. Na smučišču pa vam bodo že umetnega nasipali, da se boste lahko vjugali.

Tak, moral sem povedat svoje
wink-1.gif

Bruuuh, ne ga srat z umetnim snegom na smučišču
grin1.gif
rajši me ni tam..

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja sorry ti, odrasel, zrel mož. Zakaj si pa otročji, če ti je sneg všeč??? A unim, k je zabavno po vodi čofatat in skakat v vodo poleti - a so oni tud otročji?

In ja, vsi bi imeli zimsko idilo, ampak ne na cestah in pločnikih. Tko ne gre. In če je tistih par dni sneg na cesti in pločnikih pač je. Se malo manj ven hodi peš, z avtom bolj počasi in to je to. Včasih se ni noben bunil če je bila cesta nesplužena cel dan, dons bi pa kr vsi radi pri prvih snežinkah videli pluge na cestah in vso to mehanizacijo.... Raje dej mulca na sanke pa ga pelji malo naokoli, dokler ti ne skidajo vsakega metra. Se bo tamal zelo lepo imel.
zmaga.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.