Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sem videl, folk se jajca, kot da bi bil živ led, ampak varnostne razdalje se pa ne drži.
No ja, po LJ se je dalo povsod čisto komot vozit z normalno brzino (razen če nimaš zlizanih letnih gum).
Uf, pa jaz sem toliko porabil do Litije iz centra. Sem pa tudi šel po Celovški do obvoznice, no tam smo se cijazili max. 30km/h vse od Šiške do izhoda za JaršeCitat:
Uporabnik hgard pravi:
Danes ob 16:00 - iz centra Ljubljane do Vižmarij po Celovški - točno 1 ura. Kaj bi šele bilo, če bi bilo več kot 2 cm snega
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Danes ob 16:00 - iz centra Ljubljane do Vižmarij po Celovški - točno 1 ura. Kaj bi šele bilo, če bi bilo več kot 2 cm snega
lol kako ti je pa to uspelo? jaz sem šel iz centra, pa tankat, pa v merkator pa sem rabil manj (tudi ob 4ih)
je pa res da so bedaki naredili zdaj obvoz na AC za kranj in je gužva za znoret pol zgor
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Goddamn, kak ste lahko tak navdušeni nad tem belim sranjem? Pa kaj ko pade sneg se valjate celi dan v njem ali kaj? Itak ga samo skoz okno gledateDajte si na namizje sliko snega pa bo mir. Na smučišču pa vam bodo že umetnega nasipali, da se boste lahko vjugali.
Tak, moral sem povedat svoje