Sneg?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
V Logatcu ga je tut kr nasipal, avti so prov lepo vozil po ulici
grin1.gif

A jutr bo tut sipal, še premišljujem, če bi šla sploh v Slovenj Gradec, kakšno je stanje tm gor?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ah ja...ko sem šel iz Lj okoli 16.00 je sipalo ko noro, pri meni pa ne duha ne sluha o snegu, samo lepo jesensko deževje
grin1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
kaj a Žiri z okolico?

trikrat sem bil tam.... lepi konci, bi se takoj tja preselil....

Ja je lepo tukaj, tišina taka, da te je dostkrat kar strah, ko nič ne slišiš, ko pa pridem v Ljubljano pa sem ko zblojena kura, ker je okol mene poln ljudi, avtov, avtobusov, kolesarjev....

Sam ti svetujem, če se boš preselil sem, da se ne oddališ preveč od Ljubljane, Cerkno pa Odrija sta že tako malo preveč oddaljnei mesti. Žiri so na lepi lokaciji do Ljubljane jih ni tako veliko pa tud sama pot ni zahtevna, saj veš, če si se peljal tod mimo.

Iz Žirov se lahko pelješ po večih poteh najbližja pot je čez Račevo-Smrečje-Podlipa in si že na Vrhniki.

Ampak vseeno se je bolje preselt čim bližje Ljubljane, ker tam lahko pa čisto vse zrihtaš, dobiš, kupiš...ni, da ni samo, kaj, ko preslabo poznam Ljubljano.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
koroške ceste total v kur+u! ko sem šel pred 2 urama v lj sem se 20 mk ki jih drugače prevozim v 20 minutak danes 45
bonk.gif
Lahko bi vsaj za cesto poskrbeli!

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Jest grem zdele z bmwjem mal.
evil.gif

Jaz sem že šel na en večji parkplac. Nobene veselice. tega avta z vklopljenim DSC ne spraviš iz kontrole pa če se postaviš na glavo. Na vmesni stopnji DSC je sicer malce bolje, pri popolnem izklopu pa bi se že dalo malce zabavati, a se mi vseeno zdi, da elektronika nekaj melje tu in tam.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Danes ob 16:00 - iz centra Ljubljane do Vižmarij po Celovški - točno 1 ura. Kaj bi šele bilo, če bi bilo več kot 2 cm snega
frown-1.gif

kora

Pripravnik
6. avg 2007
58
0
6
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
A jutr bo tut sipal, še premišljujem, če bi šla sploh v Slovenj Gradec, kakšno je stanje tm gor?

Vse glavnbe ceste spucane in splužene ... tak da ni hudega ... ga je pa drugače kakšnih slabih 10 cm nasulo ...

l.p.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
vseen ne grem
grin1.gif
bom itak v ponedeljek pod nujno mogla gor

me zanima kakšno bo stanje jutr

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jaz sem šel ob pol šestih zvečer iz sg ja pa ceste še pluga niso videle do Mislinje! Verjetno so to počeli sedaj ko sem že daleč od koroške.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Danes ob 16:00 - iz centra Ljubljane do Vižmarij po Celovški - točno 1 ura. Kaj bi šele bilo, če bi bilo več kot 2 cm snega
frown-1.gif

lol kako ti je pa to uspelo? :D jaz sem šel iz centra, pa tankat, pa v merkator pa sem rabil manj (tudi ob 4ih)

je pa res da so bedaki naredili zdaj obvoz na AC za kranj in je gužva za znoret pol zgor

dejansko je pa imel danes na radiu moderator jajce izjavit "sneg nas je presenetil", čeprav ga že en teden napovedujejo

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sem videl, folk se jajca, kot da bi bil živ led, ampak varnostne razdalje se pa ne drži.
bonk.gif

No ja, po LJ se je dalo povsod čisto komot vozit z normalno brzino (razen če nimaš zlizanih letnih gum).

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.