Sneg in panika

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.336
1.948
113
Od parih sem slišal da bojo fabrike jutri zaprte. Folk na dopustu.

Jas sem v službi rekel da če me zamede me ni (sem na dopustu), drugače pa sem
smile-1.gif
.

Je pa tako...če bi bilo res tako sranje kot so napovedali je za proizvodno firmo boljše, da je zaprta in folk na dopustu, kot da se jih tam prestopa polovica brez dela, ker itak kaj dosti ne morejo naredit če ni glavnine (ki naredi celoto).

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Fabrike so zaprte ker vsi laufajo na minimalni zalogi in je zaradi zapore ni bilo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
V glavnem, sedaj bi bilo vredno razmislit, če sploh rabimo take urade.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.618
5.197
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:Uglavnm, vremenarji ne znajo vec napovedat vremena...
Vremenarji že znajo napovedati, samo mediji in ljudje, ki bi naj v nekih organizacijah razumno odločali, se ne zavedajo, da je to NAPOVED. Dejansko stanje skoraj nikoli ni povsem tako kot je neka napoved. Razen tega je treba uporabiti še lastne izkušnje. Če v nekem kraju v zadnjih 50-ih letih ni bilo "snežnega viharja" (karkoli bi to že naj bilo), potem je hudirjevo malo možnosti, da se bo to zgodilo 5. 2. 2015. Globalizacija prinaša neke dodatne težave. Ljudje mislijo, da lahko pri nas nastane snežni vihar, ki iz arktičnih krajev pridrvi preko kanadskih ravnin. Pozabijo pa, da geografsko nismo v Severni Ameriki.
V glavnem, jutri bo Slovenija večinoma obmirovala. Že danes je ob peti uri zjutraj, čeprav sem ob 16.00 po štajerski avtocesti gledal mešano rjavo-zelo-belo okolico. Verjetno pa so res bili kje v jarkih zameti s 5 cm snega.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.437
2.784
113
Sam res, arso je napovedal in tudi sproti spreminjal, ostali odgovorni pa so ukrepali....

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Hm... pri nas zdajle nič ne pada in tud če hudo začne ni prav nobene panike.

Velkavrh je reku da so hudo napovedovali od polnoči naprej za petek ne četrtek
Dars majstr 3min pozneje trdi, da sta bila dva rdeča alarma tudi za četrtek

wtf? :p Novinarji ne bi potegnili črte alkaj?

JakeOnBreak

Majstr
18. jun 2012
740
304
63
kzs

Za vse pametnjakoviče. Na cesti skoraj nič snega pa vseeno štala na avtocesti. Tudi če ni snežnega meteža je prav, da se preventivno zapre avtocesto za priklopnike in polpriklopnike.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.241
4.002
113
/offtopic

Dobra glasbena podlaga, Internetni radio?

/ontopic

Pa sploh ni dosti snega na cesti pa šleper takoj obstane. Se bo treba sprijazniti s tem, da se na take dni ne rine na cesto delat še večje gužve.

Nazadnje urejeno:

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
6:00 pogledal ven na cesto in je kopna,ali je splužena al ni snega.......

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.618
5.197
113
ARSO je javna agencija in rezultati so temu primerni. Ampak dobro, vremena nihče ne zna 100 % napovedati. Problem pa so odločevalci, ki se odločijo ustaviti državo (šole, pošta, DARS)... Neke odstope bi bilo zaradi povzročene škode državljanom v naslednjih dneh realno pričakovati. Če bi šlo za ljudi s hrbtenico...