Sneg in panika

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.776
6.168
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zaporo napovejo in kasneje izvedejo ob suhih cestah na območju kjer ni nobenih padavin. Ko na območju celo noč pada sneg (po radarski sliki sodeč) pa nikomer nista?
Pa ne mi reče da ne znajo spremljat kamer, radarja..... Pa saj jim ni meteorit dol padel kot v rusiji

467716-post_slo.gif
to je to in tukaj vidim krivdo pri DARSu! Pač, so totalno nesposobni, vodstvo seveda, ne delavci, da se razumemo.

Še enkrat za alkoholika in ostale, da bodo skapirali!

gr69

Guru
15. dec 2009
11.576
2.627
113
še v SLO - ampak komaj
Aja - pa še nekaj "misli":

Bemu - jaz sem hodil 3 km peš v osnovno šolo, ozr. 2 km na vlak v srednjo + 1,5 km čez "mesto" do šole - pa ni noben delal panike, ko je snežilo ali je bil mraz - pa so bile, kolikor se spomnim (joj - zdaj se vidi kam gre EMŠO) takrat hujše zime) - tu pa zaradi NAPOVEDI snega dela cela država paniko že dva dni - in zaradi snega v februarju se meje in šole zapirajo.
stupid-1.gif

A bomo julija, ko bo napovedan sončen dan, tudi vse zaprli in se skrili v bunkerje, da nas UV žarki ne bodo dobili?? Ali jeseni uvedli obvezno nošenje čelad, saj nam lahko zrel kostanj na glavo pade? Spomladi pa obvezno maske, da nas premočan vonj cvetočih šmarnic slučajno ne ugonobi?

Nekak se mi zdi, da sem v napačnem filmu.

Tak - zdaj pa res kidat.
cheer.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
to je to in tukaj vidim krivdo pri DARSu! Pač, so totalno nesposobni, vodstvo seveda, ne delavci, da se razumemo.
Vodstveni kader na Darsu strokovno niti senca ni več tistega, kar je obstajalo 15 in več let nazaj. Žal se nesposobnost širi navzdol, vse v smislu krčenja stroškov in večanja dobičkov (kvazi privat firma), nastavlja pa se samo kadre, ki poznajo tega ali onega.
Novinarji se s tem ne bodo ukvarjali, ampak s tem, kateri vremenar je zajebal napoved, da ni prišlo do konca sveta. Normalno.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Današnji svet se dela na kvantiteti, ne na kvaliteti. Na kvaliteti se je delalo v času Golf 1 in 2
zmaga.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.703
6.720
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Aja - pa še nekaj "misli":

Bemu - jaz sem hodil 3 km peš v osnovno šolo, ozr. 2 km na vlak v srednjo + 1,5 km čez "mesto" do šole - pa ni noben delal panike, ko je snežilo ali je bil mraz - pa so bile, kolikor se spomnim (joj - zdaj se vidi kam gre EMŠO) takrat hujše zime) - tu pa zaradi NAPOVEDI snega dela cela država paniko že dva dni - in zaradi snega v februarju se meje in šole zapirajo.
stupid-1.gif

A bomo julija, ko bo napovedan sončen dan, tudi vse zaprli in se skrili v bunkerje, da nas UV žarki ne bodo dobili?? Ali jeseni uvedli obvezno nošenje čelad, saj nam lahko zrel kostanj na glavo pade? Spomladi pa obvezno maske, da nas premočan vonj cvetočih šmarnic slučajno ne ugonobi?

Nekak se mi zdi, da sem v napačnem filmu.

Tak - zdaj pa res kidat.
cheer.gif
hysterical-1.gif

467716-post_slo.gif

Tudi jaz bi šel kidat, pa niti na zimske urice z avtom ne morem iti, ker se začnejo vsaj 10km od trenutne lokacije
Topa j v času recesije, zujfa in varčevalnih ukrepov predaleč.

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Citat:
Uporabnik guardy pravi:Na avtocesti Ljubljana-Obrežje je pred počivališčem Čatež v smeri Obrežja po poročanju Darsa zdrsnilo pet tovornjakov in avtobus.
Ruknili bi pesek na avtoceste in bi tovornjaki vozili kot gospodje, avtki pa bi bili malo popikani. Ta scalnica s katero sedaj solijo pa očitno nima nekega učinka.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.501
113
49
Na sončni strani ALP
Men potegne na smeh, ko vidim driftanje SUV fararjev.
grims-1.gif

V križišču pritisne gas, zadrifta z zadnim delom avta, vmes se avtomatika spomni vklopit prednji pogon in potem nadaljevanje vožnje v stilu rakovice.
zmaga.gif

Švicen izgled SUV farerja, neprecenljivo...
hysterical-1.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.487
113
Men je najbolj smešno pr lastnikih X5tk, da jim ni jasno, da se morjo tud ustavit in pol veselo natišijo ko kreteni, ker majo nekaj več oprijema, po ko se je treba pa ustavit pa panično vtijo volan, ker jim ABS zatolče že ko se pipnejo zavore, avto pa kar gre.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.576
2.627
113
še v SLO - ampak komaj
Ti sam pridi - ti plačam za karto, pa še kuhančka boš dobil ...

Takole je zgledalo po prvem kidanju (odmetano dobrih 15 cm)

takle pa zgleda "zadaj" sedaj - sem pa odmetal spet dobrih 15 cm

Zdaj pa na dovozu spet friških 5 cm leži.

Moram pa še k mami celo dvorišče odmetati ...
uf-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.008
10.756
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Men potegne na smeh, ko vidim driftanje SUV fararjev.
grims-1.gif

V križišču pritisne gas, zadrifta z zadnim delom avta, vmes se avtomatika spomni vklopit prednji pogon in potem nadaljevanje vožnje v stilu rakovice.
zmaga.gif

Švicen izgled SUV farerja, neprecenljivo...
hysterical-1.gif

Eni pa to delamo namensko.
tongue-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Dars mora zrihtat ceste ! Ok če pade pol metra,samo nekaj cm pol pa zdrsne šlepar ? Dars nikoli nič kriv,ker je to državna družba.

Vsak za volanom je odgovoren za to kar dela na cesti. In vsak voznik bi moral imet tolk pameti da bi se izloču če že po ravnem vidi, da je na cesti sneg.

Se strinjam s tem kar si napisal, AMPAK to lahko velja za osebna vozila brez problema, za tovornjakarje pa je zelo težko. Že tako jim tiste gnilobe iz V zbijajo cene za katere vozijo tovornjake (ROM in BOL sta v EU samo zato, ker imajo ogromno prebivalcev in zaradi ničesar drugega), potem pa na njih pritiskajo še delodajalci, pa tisti, katerim robo peljejo. Ni ravno tako lahko bit šofer kamiona...

Saj se Revoz neki jezi, da jim je izpadlo za 700k € denarja al kaj ti js vem kolk. Sedaj so vsi drugi krivi samo oni ne. So morali npr. dan, dva prej naročiti več kosov, pa ne bi stala proizvodnja...naj zgradijo halo, da bodo imeli stvari na zalogi, pa ne bo problema...aja ne, potem pa ni zoptimizirana proizvodnja. Ko so sprejeli to odločitev so vedli v kaj se spuščajo, tako da naj bodo sedaj kar lepo tiho!!

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
302
83
39
Ljubljana
KSZ:

2h nazaj je bla primorka od Postojne proti LJ odprta, čeprov so po radiu govoril, da je zaprta v obe smeri
smile-1.gif

Najhuj je blo od Postojne do Logatca, ampak počas je že šlo
smile-1.gif

V drugo smer (Lj-Koper) so pa stal pri Ravberkomandi.