Če pa bi ti <samocenzura>Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ne eno, ne drugo.
Kolikor si pameten, bi lahko vedel, da je jesen.
Na Dolenjskem še malo manjCitat:
Uporabnik predator pravi:
Ob 6.20 Lj-Šentjakob -13,5 =)
Citat:
Uporabnik keber pravi:
A je možno kje izvedeti kake napovedi za mrazišča na Komni? Vsaj kvazi napovedi največjega možnega mraza (torej veliko snega, jasna mrzla noč in brezveterje). Imajo kje kak forum, kjer se domenijo za opazovanja?
Me mika probat, kako izgleda -40 stopinj in manj.![]()
Tukaj se ukvarjajo s tem. Samo se moreš registriratiCitat:
Uporabnik keber pravi:
A je možno kje izvedeti kake napovedi za mrazišča na Komni? Vsaj kvazi napovedi največjega možnega mraza (torej veliko snega, jasna mrzla noč in brezveterje). Imajo kje kak forum, kjer se domenijo za opazovanja?
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Se mi zdi, da je bilo lansko leto na zevs forumu tema o tem.
Jaz osebno sem doživel -32sem vrgel topel čaj v zrak ... puf para in potem samo ledene kroglice na tla. Sem bil pa samo 15 minut zunaj pa mi je že smrku zmrznu pa najbolj se spomnim, da me zeblo v oči-veke in obrvi.![]()
Odvisno kakšna vlažnost je v zraku. Če je nizka lahko zmrzne.Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Se mi zdi, da je bilo lansko leto na zevs forumu tema o tem.
Jaz osebno sem doživel -32sem vrgel topel čaj v zrak ... puf para in potem samo ledene kroglice na tla. Sem bil pa samo 15 minut zunaj pa mi je že smrku zmrznu pa najbolj se spomnim, da me zeblo v oči-veke in obrvi.![]()
Ma nemoj, ti nisi vidu -30 stopinj, in s čajem se nič kaj tako drastičnega ne zgodi pri omenjeni temperaturi.
Predvidevam, da čaj ni bil vrel. V tem primeru res ne more delat nekih akrobacij.Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Mraz je bilo za popizdit, vem pa da moj čaj (med in limona)