SNEG GRE [Uradna tema o snežni sezoni 2010-11]

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Gladeam mal folk k avte puca to so smehi
hysterical-1.gif
zimsko oblečen itak noben

saj bi jim nesel svojo 60cm lopato-šaflo pa je verjetno ne bi nikoli več videl

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
A se ti upaš puščat avto pod temle nadstreškom? Danes je lahek sneg ampak, če bi bilo pa pol metra mokrega bi pa jaz bolj slabo spal na tvojem mestu.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.523
795
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
A se ti upaš puščat avto pod temle nadstreškom? Danes je lahek sneg ampak, če bi bilo pa pol metra mokrega bi pa jaz bolj slabo spal na tvojem mestu.

Palico sem pozabil podstavit... drugace je se dodatna opora pozimi
smile-1.gif
... In dosedaj ni bilo nikoli problemov... je bilo ze lani enkrat taka posiljka tezjega snega ...

IMG_1520.jpg

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ja ja fantje ne se hecat, ponoč je bilo res kriza na cestah, okol 1h zjutri sem tko zdrsela s ceste, da se je kar kadilo, na srečo ni bilo nič...počas pa strpno, aja pa ne vozte za ritjo matr ej dejte met mal spoštovanja in obzirnosti do drugih gosh
rolleyes-1.gif

majč

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Obzirnost je da se umakneš na varnem mestu, ko se za tabo nabere kolona.

Včeraj ob ene 1:30 je iz LJ do Medvod taksist držal kolono s 30-40 kmh.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ej nisem ti jaz nedeljski voznik, jih je pa na tej relaciji kr neki, ki ne znajo brat tabl in mi grejo na živce stari, k voz izven naselja 60 v naselju pa 40 km/h, da ne omenjamo krožnega križišča na vrhu medvoškega klanca, kjer izsiljujejo, vozjo v napačni smeri, se ne vklapljajo po sistemu zadrge-ej podn. Pol folku je treba vozniški izpit odvzet doživljensko.

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ne dragec nisem, ga ga je ena druga lady, ste pa tipi največrat tisti, ki izsiljujete, babnce so ponavad une k vozjo, k po jajcih

majč

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz

Danes zjutraj obstal šleper na nadvozu čez obvoznico na Rudniku (sicer ne vem, kako si je model predstavljal, da bo z letnimi gumami prišel čez, ko še ni bilo sledu o plugu, ampak ok). Ene 2 minuti zatem ko je obstal, sta pripeljala 2 pluga z dvignjenima plugoma in ena kombinirka - vsi trije privatniki. Saj res niso "pristojni" za pluženje nadvoza (predvidevam, da ta spada pod pristojnost Darsa), ampak za malo se mi zdi, da niso pomagali kamionarju. Samo gasa mimo, potem pa so parkirali na križišču z Ižanko (tam ko eden prodaja avte) in imeli čikpavzo.

Medtem pa s(m)o ostali na slepo vozili mimo kamiona, ki je obstal malo pred vrhom ... Ah ja, moja preljuba Slovenija ...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ej nisem ti jaz nedeljski voznik, jih je pa na tej relaciji kr neki, ki ne znajo brat tabl in mi grejo na živce stari, k voz izven naselja 60 v naselju pa 40 km/h, da ne omenjamo krožnega križišča na vrhu medvoškega klanca, kjer izsiljujejo, vozjo v napačni smeri, se ne vklapljajo po sistemu zadrge-ej podn. Pol folku je treba vozniški izpit odvzet doživljensko.
Včeraj en zaustavil na izvozu krožne, da bi nek folk pobral. Seveda zaustavil vso krožišče.
3 metre dalje je avtobusna postaja. Ločen pas. Velik. Folk redno parkira tam, ker je še vedno dovolj prostora za avtobus.
Eni pač nimajo mozga za 3cm pred nosom.

PS: Umik izpred kolone in vožnja 1m za ritjo sta dve ločeni zadevi.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
No evo idelana lokacija za vaške polcaje, da si izboljšajo proračun, sam stari jaz jih tam še nisem vidla.
stupid-1.gif

majč

hgard

Guru
22. jul 2007
4.100
592
113
Danes ob 7h:

- Celje 4 stopinje
- Slovenj Gradec -13 stopinj

Slovenija očitno ni tako majhna