Ja kako bo Dars kriv? Eni se cist normalno vozmo okol, brez scen. Voslom pa rata marsikej narest na cesti ja, pol je pa Dars kriv. Kera logika?!
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Ja kako bo Dars kriv? Eni se cist normalno vozmo okol, brez scen. Voslom pa rata marsikej narest na cesti ja, pol je pa Dars kriv. Kera logika?!
Nimam pojma zakaj mi gume slikaš. Ne bom se jest vozil z njimi.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kalbo
Slika letosnjih gum...
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Tole niso vozniki prav nič krivi. Pa so lepo in pravilno plačali vinjeto in cestarino in še kakšen vzporeden davek.
- Prosim, ob en teden vnaprej napovedanih težavah!
Sedaj bodo pa za kaos vozniki krivi?
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Še zapis tovornjakarja
Hvala DARS, za novo adrenalinsko izkusnjo. Res sramota in nesposobnost do konca. Zjutraj ob 6:10 sem s tovornim vozilom vstopil v SLO na mejnem prehodu Fernetici. Kot sem pricakoval je ze snezilo in popolnoma jasno mi je bilo, da bo snega se vec proti Postojni.
Sploh okrog Razdrtega je vedno za pricakovat "cirkus".
Meni, navadnemu soferju je jasno, da bo sranje, vele ucenim pristojnim sluzbam pa NE. Vozil sem se po celem ali ze steptanem snegu (ledeni dili) in nekako prigural do Loma. Sele tam sem srecal prve Darsovce. PRVE!!!!!!
Banda laznjiva, pa koga image za norca? Kdo je posuval in pluzil? KDO???
Pristojne sluzbe sigurno ne. Seveda je se sedaj vse zaprto, ker tovornega vozila se ne da z dvemi pari rok porinit naprej. Tist vas predpotopen pravilnik o ciscenju cest si nekam zatlacite. Dokler se vi zmigate na ceste, je ze vse steptano od teze tovornjakov. Pa naj majo se tako dobre gume nastane sranje.
Res bi bla potrebna ena dobra skupinska tozba za ogrozanje varnosti vseh udelezencev v prometu... Iscem somisljenike in kakega advokata, ki bi nam pomagal to zahojeno organizacijo "pristojnih sluzb za ceste" postavit pred dejstva in zahtevati od njih odgovornost za ogrozanje varnosti v prometu ter povzroceno gospodarsko skodo. Banda nesposobna... Pa se pojasnilo bi rabil.
Zakaj je bilo od Loma pa okrog prestolnice vse polno posipanja in pluzenja od Sezane pa do Loma pa nikjer zive duse??? Zakaj? Snega je bilo ze ob sedmih pri Postojni pol vec kot ob devetih v LJ!!! Sramota. In za vse smo spet krivi tovornjakarji kot ze celo dopoldne tuli Val202.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Tole niso vozniki prav nič krivi. Pa so lepo in pravilno plačali vinjeto in cestarino in še kakšen vzporeden davek.
- Prosim, ob en teden vnaprej napovedanih težavah!
Sedaj bodo pa za kaos vozniki krivi?