Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zgleda da mu je, ker je ceneje to naredit kot počakat. Treba je tudi kazen za zdrs nabit. Normalna za voznika in odgovorno osebo, par deset jurjev za firmo.
In ne, v zakonu ne piše zimske gume na vseh kolesih, pika. Letne+ketne je treba ukinit, ker je to za kamion na AC neuporabna kombinacija. Zimske na vseh kolesih. Pika.
Piše človek, ki se je šel zavestno peljat z letnimi po snegu.....umiri se malo. In ne, človeku za volanom definitivno ni do zdrsa, al misliš, da je mazohist in si želi prespat v kamionu bogu za hrbtom?
PS: Hint, a sol za ceste posipat vozjo pa s helikopterjem iz Kopra al kako? Ups, ne, s šleperji veš....
Se mi j..., ali mu je do zdrsa ali ne.
Ja, z letnimi sem se peljal. Ker sem bil 110%, da bo šlo in da ne bom oviral prometa. Če ne bi bil ziher, ne bi šel (zato sem tudi šel le kilometer po ravnem, ne pa recimo v službo, ker sta 2 klanca vmes). Po takem, kot je bilo, bi še z dirkaškimi štampami prišel (sprobeno pred leti). Imam dovolj izkušenj, da to ocenim in za razliko od kretenov, ki os se na AC zatikali po klancih, se nisem zmotil. Če bi se, bi zagovarjal krepko kazen zame.