smrdljive brisače

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.524
1.109
113
Res je... Veliko stvari ni potrebno likati... Samo jih res ne smeš preveč posušiti... Na začetku ti kdaj verjetno ne bo uspelo, ampak vaja dela mojstra...

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
e mi2 imava tudi takšno brisačo. Po pranju diši, kakor hitro pa jo zmočim, zasmrdi. JE pa svilanitova, normalna debelina, rumena. Nič jasno, ker imava tudi enih 10 podobnih iz iste firme in ni prolemov,

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Jaz imam večino brisač iz svilanita, pa začne smrted samo, če je ne posušim po tuširanju. Pač obesiš malo na radiator, še zlasti zdaj ko se bo počas začelo resno kurit...
smile-1.gif

ginekolog

1. okt 2007
585
7
18
ja meni pa zasmrdi v sekundi, ko jo zmočim. Mislim tak neprijeten vonj je, kar pri drugih ni. Nimam ideje, čudna tkanina verjetno.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Menjaj prašek ! Ne kupuj več praškov s kosmiči mila , raznih cenenih praškov itd....
Pojdi v mullerja in si tam kupi Ariela brez balkanskih oblancev in dobil boš robo enako kot jo kupujejo Evropejci.
Nato še enkrat operi brisače pa boš videl.....

ginekolog

1. okt 2007
585
7
18
kako bo prašek kriv če so vse oprane z istim, a le ta rumena smrdi? no bomo videli po naslednjem pranju, morda pa se ni v redu posušila prvič

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.524
1.109
113
Hudirja... Sem šel prov pogledat, katera firma je... Svilanit
bonk.gif

Da pa ne bo zvenelo, da šimfam... Ostale so tudi Svilanitove, pa ne smrdijo...
grin1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Je zgleda nekaj na barvah ker imamo cel set brisac in isti prasek pa vcasih oddaja slab vonj samo temno modra,sevtkejse pa ne.Mogoce je to zaradi temnega barvila/drugagcna sestava za temno barvo.

Cavalierka

Pripravnik
19. sep 2007
118
0
16
osrednje-slovenska
Odkar imam sušilni stroj, sušim belo perilo samo še v sušilcu. Ker pridejo brisače tako lepo mehke ven (tud tista, ki je že malo starejša). Medtem ko cunj, ki imajo elasten, ne dajem v sušilca, ker se malo skrčijo (tudi na občutljivem programu).

Mogoče imajo temne brisače čuden vonj zato, ker se perejo na nižjih stopinjah
stupid-1.gif
Jaz mislim, da je bolj krivo to, kot pa sama barva. Oprane cunje pa ponavadi zasmrdijo, če jih ne obesiš takoj in jih pustiš še nekaj ur v stroju ali pa če jih predolgo sušiš v kakšnem vlažnem okolju.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
To smo tudi pri nas doma zadnič imeli debato glede tega. Pri nas se vse suši večinoma zunaj in do letos ni bilo nobenih problemov. Zdej se pa vsake toliko časa zgodi, da brisače ogabno smrdijo in pol smrdiš tud ti če se obrišeš z njo.