Kaj pa tebi ni jasno? Večkrat sem šel probat in z razočaranjem ugotovil, da ni nič boljše. Hamburger "po regelcih" znam pripravit v nulo od kruha naprej in ne vidim razloga zakaj ne bi smel komentirat omenjene situacije s Hood burger-jem.....za razliko od tega, kar sem jaz izpostavil v temi.
Koliko ljudi je kompetentnih za to, da lahko pljuva po vrhunskih kuharskih mojstrih po tvoje? Nobenega problema ni, če poveš da si probal in ti ni bilo všeč, zaradi tega in tega razloga. Ne pa da vidiš članek in fotko krožnika in pametuješ.
Sicer pa brez veze.....
Koliko ljudi je kompetentnih za to, da lahko pljuva po vrhunskih kuharskih mojstrih po tvoje? Nobenega problema ni, če poveš da si probal in ti ni bilo všeč, zaradi tega in tega razloga. Ne pa da vidiš članek in fotko krožnika in pametuješ.
Sicer pa brez veze.....
Nazadnje urejeno: