....da je vse kar je vrhunske kulinarike v Sloveniji treba popljuvat? Sicer mislim, da se obeta enako tudi tukaj, mogoče pa le ne (sem naiven pa probam).
Vsak članek na temo vrhunskih slovenskih chefov in njihovih restavracij je pospremljen s skoraj brez izjeme negativnimi komentarji na vseh nivojih debate. To so tudi redki zelo dobri članki. Na takšne ljudi bi morali biti ponosni, pa narod ne zmore. Ko bi vsaj zmogli biti tiho in potem ne še potencirali fovšije, kompleksov in največkrat očitne nerazgledanosti. Vem, da je kriza, ampak to je prešlo že vse meje, saj gre na koncu koncev za izjemne in zunaj meja poznane predstavnike poklica, ki so pač s svojimi rokami in znanjem, ter zelo trdim delom ustvarili, kar imajo in predvsem niso nikomur nič dolžni. Še najmanj pa Janezu in Francki iz Sp. Kašlja, ki ocenjujeta, da je premalo na krožniku in predrago na računu. Verjetno je za takšne višek že kakšna debilna kuharska oddaja na NET TV, kjer neredko najdemo celo Vegeto v receptu. Namensko posplošujem , pa na žalost ne gre samo za to
Nazadnje sem bral članek, ko so se naši vrhunski kuharji pridružili projektu, kjer so za 13€ ponudili krožnik, tako dostopen vsakomur, čeprav so priznali da so vsi delali to v minusu. Pa je bilo spet vse narobe v stilu "aha, a zdaj pa lahko za 13€ delajo???"
FIRE AWAY ALTERS......
Vsak članek na temo vrhunskih slovenskih chefov in njihovih restavracij je pospremljen s skoraj brez izjeme negativnimi komentarji na vseh nivojih debate. To so tudi redki zelo dobri članki. Na takšne ljudi bi morali biti ponosni, pa narod ne zmore. Ko bi vsaj zmogli biti tiho in potem ne še potencirali fovšije, kompleksov in največkrat očitne nerazgledanosti. Vem, da je kriza, ampak to je prešlo že vse meje, saj gre na koncu koncev za izjemne in zunaj meja poznane predstavnike poklica, ki so pač s svojimi rokami in znanjem, ter zelo trdim delom ustvarili, kar imajo in predvsem niso nikomur nič dolžni. Še najmanj pa Janezu in Francki iz Sp. Kašlja, ki ocenjujeta, da je premalo na krožniku in predrago na računu. Verjetno je za takšne višek že kakšna debilna kuharska oddaja na NET TV, kjer neredko najdemo celo Vegeto v receptu. Namensko posplošujem , pa na žalost ne gre samo za to
Nazadnje sem bral članek, ko so se naši vrhunski kuharji pridružili projektu, kjer so za 13€ ponudili krožnik, tako dostopen vsakomur, čeprav so priznali da so vsi delali to v minusu. Pa je bilo spet vse narobe v stilu "aha, a zdaj pa lahko za 13€ delajo???"
FIRE AWAY ALTERS......
Nazadnje urejeno: