smartphone do 200€

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
..nekaterim se telefoni ne kvarijo tko kt teb...
grin1.gif

Ni to Prestige, k ga maš skos na servisu
evil.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
ovca: 1 se ti pa zgodi, a? pa imaš takrat pošiljanje v čunga lunga čina itd. Poslal sem ti ponudbo za 13,3'' ultrabook.

Steve: malo lepše se obnašaj. Če imaš probleme, se pojdi zdraviti.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Ce si pa tecn u bozjo mater s tvojimi garancijami, carinami in davki. Kaj ti res delujemo tukaj tak tupi da tega vsega ne vemo in nas moras ti v vsakem petem postu razsvetljevat z svojo modrostjo?

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ne razumem, čemu kupujete iz kitajske? imate servis doma ali boste spet pošiljali na lastne stroške njim in čakali mesec + ko beboti?

Sem imel Samsunga in so bili na servisu tako nesposobni, da niso znali zrihtat ene malenkosti. Kaj ti potem pomagata servis in garancija?
Do sedaj so mi še vsi telefoni delali brez težav tisto prvo leto, ko imaš večinoma garancijo. Trenutno sem na quad-core kitajcu, ki dela super, zanj sem dal za slovenske razmere drobiž, če zdrži prvo leto (kar bi mi sicer pokrivala garancija), ga bom ob kasnejši okvari brez slabe vesti vrgel stran in naročil novega. Zato.
cool-1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Ker so dosti cenejši, nekateri hitrejši, imajo dual sim itd. Pa ne mi o Samsungu in servisih, ravno zaradi odgovora na Ram da ne priznajo garancije, sem začel kupovati Kitajske phone razen enega, ki sem ga poslal nazaj( na njihove stroške) in dobil nazaj novega vse brez problemov. V normalnem delovanju posekajo razne SGje ni nobenega laga.
Trenutni mi vzdrži tri dni brez filanja, pa sem heavy user.