Slovenske železnice

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.364
5.915
113
blizu močvirne prestolnice
Pomoje ti nimas posodobljenih podatkov kje zivim. Ampak to nima nobene veze s to debato. Ker pa vem na kaj ciljas - tam mimo vozi mestni avtobus na 15 min. Torej dijaki pocakajo bus in gredo v mesto.

point debate je, da se ne mores preselit nekam na samo, nato pa jamrat da so slabe povezave javnega prometa (to je nerentabilno). Lepo da imate vi dobro povezavo. Sem dostrikrat pri vas. Ampak ce me tam infarkt rukne potem se nimam kaj razburjat ker bo resilec rabil 20 min do mene.

nihce ni nic slabega rekel o krajih kjer zivita, samo objektivna bodita glede tega kaj naj javne sluzbe pocnejo. Ce se avtobus ne izplaca se ne izplaca. Pa sem zagovornik tega da se dela izguba zato da se folk ne seli v mesta ampak Hanzi se je odselil iz mesta zdej pa jamra
10 minut
 

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.203
28
113
Al pa nedelovanje države. Enostavno vse propada. Denarja ogromno kam gre pa ne vemo. Če je bilo kaj dobrega pred letom 1990 je bilo avtobusno omrežje. Ko so ta javna podjetja njihovi direktorji lastnilili je šlo samo navzdol

seveda, ker lastniki gledajo na evre. vcasih je drzava subvencionirala tudi vse te nerentabilne trase. sedaj tega ni vec in lastniki pac vec energije vlagajo v trase, ki prinasajo dobicek.

tko je to s podezeljem. so prednosti in slabosti. in spet klicat drzavo na pomoc - ja, sej ce boste dost vztrajni, se bo kaj mogoce spremenilo... sam od kje bo ta denar prisel? iz davkov. in ko se bojo povisali, bo spet vse narobe.
 

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.364
5.915
113
blizu močvirne prestolnice
Denarja je viška. Saj veš kje se bi ga našlo. Ampak veš kaj. Vi kot levičarji ne najdete sočutja do Slovenca, do kmeta do delavca. V tem je problem. Za ostali balast ga je ogromno.
 
  • Haha
Reactions: jest5