Mogoče ima še štiri rezervne v prtljažniku.KSZ: ker sem nepoučen, mi lahko kdo razloži zakaj se štirikolesni avto imenuje 8X8?
V bistvu je dovolj dva vojaka s po dvema nogama.Mogoče ima še štiri rezervne v prtljažniku.
Obramba je že kar nekaj let nekje na nivoju Slovenskih novic. Da ne omenjam, da člankov očitno nihče ne prebere, preden grejo v tisk, ker v njih mrgoli raznih napak.Očitno je "zajeb" prišel z ministrstva, tudi Obramba piše o 8X8, tam bi pa človek pričakoval kakega vojaško razgledanega novinarja
Napisal si da so resevali drugi, vojska pa ne. Jaz pa sem osebno delal na omrezju kjer so njihovi agregati napajali porabnike.Ja.To je bilo pa tudi vse. Ko je bilo pa treba delat in reševat - je je pa škoda. Je bil še podoben primer ko je v Lj poplavila (gradaščica ? ) torej pod dolgim mostom je vse plavalo. Vojska pa v kasarnah svirala kjurcu, ker je je škoda. Itd.
Lažeš pa v tem primeru zopet ti. In se sprenevedaš. Kot ponavadi. Nadaljevala bova pa popoldne.
psst... zavaravanje neprijateljaKSZ: ker sem nepoučen, mi lahko kdo razloži zakaj se štirikolesni avto imenuje 8X8?
Prodali nam muda za bubrege?To je kot korupcija pri Patriji
Plačali smo 8X8, dobili pa 4X4.
Ampak bomo pa pri ventilckih prsparal.To je kot korupcija pri Patriji
Plačali smo 8X8, dobili pa 4X4.