Slovenska svojat v kampih

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113
To itak, od treh tednov je ponavadi vsaj zadnjih par dni nekje malo bolj lagano, se strinjam, ampak tudi jaz imam po treh štirih dneh že mal težave, kam se vtaknit.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Nekomu je sanski dopust čepeti teden dni v svetilniku na 20 m2 veliki skali sredi ničesar, drugemu je sanjski dopust sedeti na kameli v puščavi. Nekaterim je sanjski dopust križariti z ladjo, nekaterim je sanjski dopust teden dni ležati v hotelu vse vključeno, nekaterim... Da pa potem vsem, katerim sanjski dopust ni identičen tvojemu špilajo je pač odraz dogajanja pri tebi in ne pri njih
Ne morem verjet.... sem moral še enkrat pripopat gor. Telek prvič ni omenil komunistov v njegovem sranju.
Telek, dej povej, kje boš ti dopustoval. Sej v končni fazi je to tvoja osebna stvar in mene nima kaj brigati. Vprašam zato, ker glede na to, da vse vidiš rdeče boš že težko našel kakšno destinacijo, kjer ne boš imel nočnih mor. Rezen če ne greš v Argentino, Avstralijo.... če ti je kakšen zrihtu, ki je tam že od zadnjega bežanja.
Sicer se pa tud z tem tvojim postom strinjam. Če te ne bi ulovile domobranske lovke, bi mogoče še lahko bil normalen državljan.
Ne morem verjet....

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Ne morem verjet.... sem moral še enkrat pripopat gor. Telek prvič ni omenil komunistov v njegovem sranju.
Telek, dej povej, kje boš ti dopustoval. Sej v končni fazi je to tvoja osebna stvar in mene nima kaj brigati. Vprašam zato, ker glede na to, da vse vidiš rdeče boš že težko našel kakšno destinacijo, kjer ne boš imel nočnih mor. Rezen če ne greš v Argentino, Avstralijo.... če ti je kakšen zrihtu, ki je tam že od zadnjega bežanja.
Sicer se pa tud z tem tvojim postom strinjam. Če te ne bi ulovile domobranske lovke, bi mogoče še lahko bil normalen državljan.
Ne morem verjet....
Kje bom letos dopustoval še ne vem. Se bom odločil v začetku septembra- zadnji hip. Zadnji dve leti sem bil v Turčiji, tako da bo letos mogoče padla Azija. Zagotovo pa destinacija ne bo Hrvaška ali Črna gora.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
- pljuvanje in praznenje nosu na javnih mestih, na ljubljanskih postajah mestnega prometa
A si me moral spomnit?
jezen.gif

Če pa res res res kaj sovražim pri obnašanju folka, je to pljuvanje.
stupid-1.gif
Fak, primitivci, pa to niti balkanc nisi, jebala te mama Bosna.
Da ne govorim o kolesarjih, ki počnejo isto. Se pelje čez naselje, in pljuva po pločnikih, dovozih, tudi na kako dvorišče nese
bonk.gif

Majke mi, če bi vedel, kdo je lastnik pljunka, se mu pridem lastnoritno usrat na dvorišče ali pred vhodna vrata.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.429
2.591
113
JA proklete s.v.i.n.j.e nemarne, me mi to popat.
Na začetku ni nič videti ali vedeti, pa ritisnem play.
JA proklete s.v.i.n.j.e nemarne.
JA proklete s.v.i.n.j.e nemarne.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Usekni se kot profi (za sladokusce je na 1:15 počasni posnetek "dvocevke"):
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/58hBIWUIvEA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
hysterical-1.gif

Ma dobr ajd, a je kje na posnetku, da se izprazni komu na dvorišče? Al pa na pločnik?
bonk.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113
V zlatih osemdesetih in devetdesetih so večinoma tudi scali s kolesa, recimo chiapuci, najboljši italjanski hribolazec tistih časov je na Giru fasal kazen ker je na spustu (ščije se vedno na spustu ali pa če te sotekmovalec poriva, ker scat in poganjat hkrati se pač ne da) poscal nekaj gledalcev.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
hysterical-1.gif
Ne vem, sam vprašam. Ko vidim kolesarje (vsaj oblečene profi) si skoraj vsi tamauga popravgo navzgor, ko stopi s bicikla. Ne vem, al je to zarad velkega "tiča" al odtegnjenih jajc.

Ja ta hudi "dedci" ki boksajo, razbijači, sama mišica....
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113
Tudi če imajo velike tiče, spet ne toliko da bi ga napeljal okoli stegna in odlil. Če med scanjem goniš se poščiješ po stegnu. Pa tudi po kolesu, rokah in še kje. Če je dež ni problema, opraviš vse v hlače, tudi goniš lahko zraven, tudi veliko potrebo če je dovolj na mehko.

Dost oftopica.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Tudi če imajo velike tiče, spet ne toliko da bi ga napeljal okoli stegna in odlil. Če med scanjem goniš se poščiješ po stegnu. Pa tudi po kolesu, rokah in še kje. Če je dež ni problema, opraviš vse v hlače, tudi goniš lahko zraven, tudi veliko potrebo če je dovolj na mehko.

Dost oftopica.
mislim, da nisi razumel mojega sarksizma točno.
O veliki potrebi n biciklu pa ne bi..... pa tud če dež pada. Ne vidim razlike ne v suhem, ne v dežju
evil.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113
Jaz sem pisal iz prve roke/tiča. Edino vsral se pa na kolesu res nikoli nisem, majkemi.

@lanos: ne gre nehat smetit a? Od "sralca" do sralca do zaklepa teme ali bana.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
@jello, umir se. A res ne razumeš heca? Sej si sam razložu tehniko. Men je bla pa smešna. Kaj zdaj??

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.949
113
v lokalni ostariji
od kampiranja smo zdej prišli do "sranja" na biciklu. bravo majstri. nisem vedu da je jello tak profi biciklist.

kaj pa zdej? biciklisti še zmer ščijejo med vožnjo na tla ali imajo plenice?

eh ja...

da b se pa kdo ustavu polulu pa šel naprej pa ni šans?