Ne morem verjet.... sem moral še enkrat pripopat gor. Telek prvič ni omenil komunistov v njegovem sranju.Citat:
Nekomu je sanski dopust čepeti teden dni v svetilniku na 20 m2 veliki skali sredi ničesar, drugemu je sanjski dopust sedeti na kameli v puščavi. Nekaterim je sanjski dopust križariti z ladjo, nekaterim je sanjski dopust teden dni ležati v hotelu vse vključeno, nekaterim... Da pa potem vsem, katerim sanjski dopust ni identičen tvojemu špilajo je pač odraz dogajanja pri tebi in ne pri njih
Kje bom letos dopustoval še ne vem. Se bom odločil v začetku septembra- zadnji hip. Zadnji dve leti sem bil v Turčiji, tako da bo letos mogoče padla Azija. Zagotovo pa destinacija ne bo Hrvaška ali Črna gora.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Ne morem verjet.... sem moral še enkrat pripopat gor. Telek prvič ni omenil komunistov v njegovem sranju.
Telek, dej povej, kje boš ti dopustoval. Sej v končni fazi je to tvoja osebna stvar in mene nima kaj brigati. Vprašam zato, ker glede na to, da vse vidiš rdeče boš že težko našel kakšno destinacijo, kjer ne boš imel nočnih mor. Rezen če ne greš v Argentino, Avstralijo.... če ti je kakšen zrihtu, ki je tam že od zadnjega bežanja.
Sicer se pa tud z tem tvojim postom strinjam. Če te ne bi ulovile domobranske lovke, bi mogoče še lahko bil normalen državljan.
Ne morem verjet....
A si me moral spomnit?Citat:
- pljuvanje in praznenje nosu na javnih mestih, na ljubljanskih postajah mestnega prometa
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
in s tem bi ti ispadel bolj kulturen??Citat:
-
Majke mi, če bi vedel, kdo je lastnik pljunka, se mu pridem lastnoritno usrat na dvorišče ali pred vhodna vrata.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Usekni se kot profi (za sladokusce je na 1:15 počasni posnetek "dvocevke"):
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/58hBIWUIvEA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Precej je zadel ..
mislim, da nisi razumel mojega sarksizma točno.Citat:
Uporabnik jello pravi:
Tudi če imajo velike tiče, spet ne toliko da bi ga napeljal okoli stegna in odlil. Če med scanjem goniš se poščiješ po stegnu. Pa tudi po kolesu, rokah in še kje. Če je dež ni problema, opraviš vse v hlače, tudi goniš lahko zraven, tudi veliko potrebo če je dovolj na mehko.
Dost oftopica.