Slovenska svojat v kampih

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.561
1.152
113
Če je pa pol balkancev
evil.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Janez40 pravi:
Ampak vsaj zame Slovenci uničijo vse.
Slovenci...bog pomagaj.
Pride nov Slovenec ob devetih zvečer v kamp. Začne postavljat, zbijat, korito postavljat, vrtat, froci se derejo, baba vpije. Ob enih ponoči je še vedno tako. Za popizdit. Ali res nimajo nobenegk občutka, svojat Slovenska. Dejansko me je sram.
Kakšen zarukan narod smo to.

Zelo res.

Osebno sicer ne hodim v kamp, ampak ti popolnoma verjamem!. Hodim v manjši kraj na Malem Lošinju.

Opisal bom stanje v kafičih in konobah.

Slovenci so (da, so, ker jaz nisem!) daleč najbolj hrupni, neprijetni, težki gostje. Po dveh popitih pivih začno peti, repertoar pesmi pa je iz 1960 (Mi se mamo radi - se 'mate kuratz, Trzinka zgodaj vstala - ampak pozno dala).

Popijejo nenormalne količine piva, kar je sicer njihova stvar, ampak glasno govorjenje, petje in vpitje je tudi naša stvar. Stvar nič kaj dobrega imidža Slovencev na Hrvaškem.

Lahko si mislite, kako gledajo na tako ravnanje in napihovanje ljudje, ki tam živijo in delajo za 3500 kun (450 evrov) mesečno.
Ob dejstvu, da so (tako neka raziskava) nekateri Hrvati lačni vsaj enkrat tedensko. Kar je sicer njihov problem, oz. problem njihove države, ampak tudi zato ni potrebe,da se proseravamo in jim čisto na vsakem koraku kažemo, da so nule, ker si ne morejo privoščiti 5 piv, kot si jih lahko pijani, razgrajaški slovenski primitivci.

Pika na i je bila scena, kjer je kakih 12 totalno pijanih Slovencev (baje vsi lastniki jaht in njihovi prijatelji) namočilo Go pro kamero v litrsko kriglo piva in potem so to kriglo držali na glavah in so jo podajali.

To sem skrivoma posnel, ampak nisem objavil na spletu. Zgolj iz etičnih razlogov. Starejši od 60 namreč približno vemo, kaj je etika, tile danes seveda tega ne vedo niti slučajno...

Če bi objavil posnetek, bi bilo tipe seveda (ali pa tudi ne) v rit sram...

Kakorkoli boste komentirali, ostane dejstvo, da se Slovenci, predvsem ko smo v tujini, v večini obnašamo kot največji možni primitivci.

Popolnoma nam namreč popusti kontrola, s 300 evri v žepu mislimo, da smo kralji sveta. Pa žal nismo niti kralji ulice...

467716-post_slo.gif

Verjetno nisi videl klasičnih turistov, znano je namreč, da je na Malem Lošinju že desetletja doma precej velika skupnost slovenskih izseljencev. Tako da si videl domačine, ki jim je po kaki bevandi preveč udaril nostalgičen spomin na rodno grudo
smile-1.gif

Definitivno pa si ne želiš videti kak hrup povzročajo Angleži, Nemci, Italijani, Poljaki, Čehi, Romuni, Francozi..... za razliko od tebe ne govorim na pamet, ampak videno že x- krat. Niso najbolj zaželjeni turisti po evropi. Mi smo kvečjemu eno povprečje.

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
KSZ
3/4 tu noter vas je ful smesnih. Prav predstavljam si vas kako na skrivaj pred zeno/punco/fantom pizdite cez te kampiste, da bi pa kdo od vas sel do njih pa jim dal vedet da vas motijo, to pa ne, ker vas je strah da vas bo stajrc na gobec, njegovi otroci pa poscali pol ko bote ze na tleh lezali. In ker nimate jajc, rajs trpite to sranje in cel cas razmisljate kako boste odprli topic na alterju, ter upali da vsaj tu date to iz sebe.
Pa preden ker od vas napise da sem se najdu tu not, vas moram razocarat, da ne kampiram, se manj pa prezivljam cas na hrvaski obali....

In s tem si nazorno napisal kako primitiven narod smo !!! Če boš nekomu kaj rekel, te bo na gobec ker seveda ima slovencelj vedno prav in njemu nihče nič ne more. Otrok, te bo pa še poscal, ker je pač tako primitvno vzgojen BRAVO

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.779
15.844
113
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Če je pa pol balkancev
evil.gif

Pa še konkretne kriminalce imajo za prednike (Avstralci nasploh)
evil.gif

p.s. super tema, lepo ste me nasmejali, hvala vam za to
aplauz.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113
Vsaka istra ima svoje slovence. Npr. angleška rulja na španskih otokih, ali na jugu Portugalske. 50 GBP za povratno iz Londona, 100 GBP za spanje v rasfukanem hotelsko apartmajskem kompleksu, 10 funtov zapravi še za breakfast in fish&chips, pir je pa itak 1,80 eur. All inclusive spanje/sranje/žretje/kozlanje. Skratka, tja ne hodijo na družinske počitnice ampak na fantovščine/dekliščine in podobne fešte.

V sosednjem apartmaju pa slovenec, ki je tak dopust kupil na kuponkotu za 589,90/teden. Potem ko mu je dopizdila galama v istrskih kampih in potem ko je prespal še na zadnjem poscanem jogiju v privat apartmajih od Novalje do Primoštena.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:

Definitivno pa si ne želiš videti kak hrup povzročajo Angleži, Nemci, Italijani, Poljaki, Čehi, Romuni, Francozi..... za razliko od tebe ne govorim na pamet, ampak videno že x- krat. Niso najbolj zaželjeni turisti po evropi. Mi smo kvečjemu eno povprečje.
zmaga.gif
točno tako
Problem ni v veseljačenju, ampak v foušiji in kritiziranju slovenec slovenca. Pri tem pa ne vidi, da so drugi enaki ali še hujši.
Pustmo zdaj extremne razgrajače, teh je še zmeraj bilo in so vseh narodov, narodnosti, političnih strank, gasilskih-lovskih društev, ....itd.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
Jaz ne hodim na hrvaško v kampe tako da nimam problemov ne s slovenci in ne s hrvati. V indoneziji in karibih teh težav ni.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Dalj kot greš od naših mej, manj je socjalcev in več je miru. Vsaj iz strani naših.

P.S. Sicer nisem nič govoril o pavšalistih, ma če te boli, tudi prav
grin1.gif

Se [cenzura] razporedi... Ponavadi imajo v ceni pavšala vključeno tam 5 do 6 oseb, za ostale pa lepo doplačuješ po ceniku. Sem bil 2 leti nazaj pri sodelavcu, mi je dal vse free, na koncu sem pa kampu plačal isto, kot če bi bil v šotoru na svoji parceli...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.771
5.917
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Janez40 pravi:
Ampak vsaj zame Slovenci uničijo vse.
Slovenci...bog pomagaj.
Pride nov Slovenec ob devetih zvečer v kamp. Začne postavljat, zbijat, korito postavljat, vrtat, froci se derejo, baba vpije. Ob enih ponoči je še vedno tako. Za popizdit. Ali res nimajo nobenegk občutka, svojat Slovenska. Dejansko me je sram.
Kakšen zarukan narod smo to.

Zelo res.

Osebno sicer ne hodim v kamp, ampak ti popolnoma verjamem!. Hodim v manjši kraj na Malem Lošinju.

Opisal bom stanje v kafičih in konobah.

Slovenci so (da, so, ker jaz nisem!) daleč najbolj hrupni, neprijetni, težki gostje. Po dveh popitih pivih začno peti, repertoar pesmi pa je iz 1960 (Mi se mamo radi - se 'mate kuratz, Trzinka zgodaj vstala - ampak pozno dala).

Popijejo nenormalne količine piva, kar je sicer njihova stvar, ampak glasno govorjenje, petje in vpitje je tudi naša stvar. Stvar nič kaj dobrega imidža Slovencev na Hrvaškem.

Lahko si mislite, kako gledajo na tako ravnanje in napihovanje ljudje, ki tam živijo in delajo za 3500 kun (450 evrov) mesečno.
Ob dejstvu, da so (tako neka raziskava) nekateri Hrvati lačni vsaj enkrat tedensko. Kar je sicer njihov problem, oz. problem njihove države, ampak tudi zato ni potrebe,da se proseravamo in jim čisto na vsakem koraku kažemo, da so nule, ker si ne morejo privoščiti 5 piv, kot si jih lahko pijani, razgrajaški slovenski primitivci.

Pika na i je bila scena, kjer je kakih 12 totalno pijanih Slovencev (baje vsi lastniki jaht in njihovi prijatelji) namočilo Go pro kamero v litrsko kriglo piva in potem so to kriglo držali na glavah in so jo podajali.

To sem skrivoma posnel, ampak nisem objavil na spletu. Zgolj iz etičnih razlogov. Starejši od 60 namreč približno vemo, kaj je etika, tile danes seveda tega ne vedo niti slučajno...

Kakorkoli boste komentirali, ostane dejstvo, da se Slovenci, predvsem ko smo v tujini, v večini obnašamo kot največji možni primitivci.

Popolnoma nam namreč popusti kontrola, s 300 evri v žepu mislimo, da smo kralji sveta. Pa žal nismo niti kralji ulice...

Sam v tem postu pa res nisi opisal tipičnega Slovenceljna. Sicer nebi bilo slabo, da bi povprečen Slovenec imel jahto na Lošinju. Tako da tudi obnašanje teh kretenskih bogatunov ni ravno povprečno dogajanje.
Purgerji večinoma ne kempirajo, zato so tukaj nekako izzvzeti, samo tisti ki jih imajo za sosede v kakšnem apartmaju, vedo da smo Slovenci precej mili narod.
Harmonika, Mi se mamo radi in Trzinka, pa je kretenizem na višku. To bi enačil z primerom, kot da ženska brez rute rine v đamijo. Malo bi se le moralo upoštevat, kje si in kaj lahko počneš. Taki še meni grejo na živce.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
Citat:
....

...

ravno iz etičnih razlogov bi to moral objaviti

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.181
7.044
113
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
KSZ
3/4 tu noter vas je ful smesnih. Prav predstavljam si vas kako na skrivaj pred zeno/punco/fantom pizdite cez te kampiste, da bi pa kdo od vas sel do njih pa jim dal vedet da vas motijo, to pa ne, ker vas je strah da vas bo stajrc na gobec, njegovi otroci pa poscali pol ko bote ze na tleh lezali. In ker nimate jajc, rajs trpite to sranje in cel cas razmisljate kako boste odprli topic na alterju, ter upali da vsaj tu date to iz sebe.
Pa preden ker od vas napise da sem se najdu tu not, vas moram razocarat, da ne kampiram, se manj pa prezivljam cas na hrvaski obali....
Ali pa da nekaterim ni do fizicnih obracunavanj ali kakrsnikoli sporov na dopustu.

Ker v resnici - kako izbiro pa imas, ko te stajerc, ki si ga dal za primer, na gobec? Ali gres in s tem primitivcu das signal da lahko se naprej pocne isto. Ali pa ga zbijes do tocke ko potrebuje pomoc. In pokazes njegovi in svoji druzini kaj se zgodi ko nekdo zeli zadeve resevat z nasiljem.

In ne vem kako je pri tebi doma ampak moja ozja okolica ne uziva v nasilju. Tudi ce bi jaz nekoga nalomil bi bila to za njih neprijetna izkusnja.

Da ne omenjamo tretje opcije, da sem lahko celo jaz tisti ki bo tepen ko bik.

In ko vzames to troje v zakup je enostavno pametneje in udobneje da se pizdis v varnem zavetju svoje kamp prikolice.

Ker resno, kako si ti predstavljas izzid tega? Da te on na gobec, ti ga nazaj in pol je ok? Ja ni ane. Al jih dobis ali jih pa ornk das. Tok da nekaj casa dec nima prebliskov o nasilju.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.050
3.564
113
41
Lj
Včasih tudi v apartmajih nimaš miru, ker slovenski lastniki hodijo zmeraj med sezono obnavljati apartmaje in povzročajo hrup z vrtanjem in tolčenjem itd.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Včasih tudi v apartmajih nimaš miru, ker slovenski lastniki hodijo zmeraj med sezono obnavljati apartmaje in povzročajo hrup z vrtanjem in tolčenjem itd.

Popolnoma drži.

V "slovenskem" naselju Bučanje vrtijo in gonijo Bau-bau mašince od začetka meseca marca, če ne že prej.

Čim imajo več kot dva dni časa in več kot 150 evrov prihrankov, gredo zračit, malat, polirat...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
a bejžnobejž. Spet točno slovenski lastniki. In teb se je to zgodilo že kolkrat????
Dejmo še kakšen teoretični primer nas zabitih slovencev, ki se ne znamo obnašat v lepi njihovi takrat, ko Hrčki čakajo da jim Janezi prinesejo €.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.771
5.917
113
Citat:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:

Popolnoma drži.

V "slovenskem" naselju Bučanje vrtijo in gonijo Bau-bau mašince od začetka meseca marca, če ne že prej.

Čim imajo več kot dva dni časa in več kot 150 evrov prihrankov, gredo zračit, malat, polirat...

No a ti doma nič ne popraviš, zvrtaš ali prepleskaš. Če si lastnih nepremičnine je pač to potrebno vzdrževat, in tudi zračenje na morju spada pod vzdrževanje, če ne želiš imeti vse plesnivo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Slovenska tajkunska vas na Lošinju
evil.gif

Dejansko pa so vse to zgradili delavci z udarniškimi sobotami, odrekanjem pol ali celega regresa itn...

Tako si je dopust v hiški lahko privoščila recimo šivilja, katera je sedaj v invalidski penziji zaradi sfukane hrbtenice...

Potem je vse šlo v franže, hiške so večinoma prodali za mali denar. Kar jih še imajo podjetja si pa obična raja ne more več privoščit...

Edit:pa mensezdi, da v Nerezinah ne moreš kar tako sam adaptirat, ampak moraš najet hrvaške izvajalce.

Nazadnje urejeno:

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Ko človek to prebira bi misli, da nas je 2 milijardi in ne zgolj dva milijona, ko po vseh kampih in gostilnah na hrvaškem preglasimo vse druge narode skupaj
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kampirajo ponavadi tisti, ki si drugega ne morejo privoščiti. To je dostikrat tudi povezano z mentaliteto osebkov..
(ne vedno, da se ne bo kdo zdej repenčil)

Kampiranje sploh ni poceni