Citat:
Uporabnik Janez40 pravi:
Ampak vsaj zame Slovenci uničijo vse.
Slovenci...bog pomagaj.
Pride nov Slovenec ob devetih zvečer v kamp. Začne postavljat, zbijat, korito postavljat, vrtat, froci se derejo, baba vpije. Ob enih ponoči je še vedno tako. Za popizdit. Ali res nimajo nobenegk občutka, svojat Slovenska. Dejansko me je sram.
Kakšen zarukan narod smo to.
Zelo res.
Osebno sicer ne hodim v kamp, ampak ti popolnoma verjamem!. Hodim v manjši kraj na Malem Lošinju.
Opisal bom stanje v kafičih in konobah.
Slovenci so (da, so, ker jaz nisem!) daleč najbolj hrupni, neprijetni, težki gostje. Po dveh popitih pivih začno peti, repertoar pesmi pa je iz 1960 (Mi se mamo radi - se 'mate kuratz, Trzinka zgodaj vstala - ampak pozno dala).
Popijejo nenormalne količine piva, kar je sicer njihova stvar, ampak glasno govorjenje, petje in vpitje je tudi naša stvar. Stvar nič kaj dobrega imidža Slovencev na Hrvaškem.
Lahko si mislite, kako gledajo na tako ravnanje in napihovanje ljudje, ki tam živijo in delajo za 3500 kun (450 evrov) mesečno.
Ob dejstvu, da so (tako neka raziskava) nekateri Hrvati lačni vsaj enkrat tedensko. Kar je sicer njihov problem, oz. problem njihove države, ampak tudi zato ni potrebe,da se proseravamo in jim čisto na vsakem koraku kažemo, da so nule, ker si ne morejo privoščiti 5 piv, kot si jih lahko pijani, razgrajaški
slovenski primitivci.
Pika na i je bila scena, kjer je kakih 12 totalno pijanih Slovencev (baje vsi lastniki jaht in njihovi prijatelji) namočilo Go pro kamero v litrsko kriglo piva in potem so to kriglo držali na glavah in so si jo podajali.
To sem skrivoma posnel, ampak nisem objavil na spletu. Zgolj iz etičnih razlogov. Starejši od 60 namreč približno vemo, kaj je etika, tile danes seveda tega ne vedo niti slučajno...
Če bi objavil posnetek, bi bilo tipe seveda (ali pa tudi ne) v rit sram...
Kakorkoli boste komentirali, ostane dejstvo, da se Slovenci, predvsem ko smo v tujini, v večini obnašamo kot največji možni primitivci.
Popolnoma nam namreč popusti kontrola, s 300 evri v žepu mislimo, da smo kralji sveta. Pa žal nismo niti kralji ulice...