Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kampiranje sploh ni poceni
Samo doplačilo za pesjana stane na Lošinju v kampu 3 evre dnevno...
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
21€ na dan za 4-člansko družino (2 otroka, 6 in 8 let). V sezoni, na Hrvaškem, ni 3 kilometre od skalnate plaže, je prava čista morska voda, ni brozga iz kanalizacije. Predrago?Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Samo doplačilo za pesjana stane na Lošinju v kampu 3 evre dnevno...
ali fovšija ali pa preprosto pljuvanje po vsem kar je slovensko.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
men se pa zdi, da tukaj bolj pišete takšni ki faušija ni tuja. Pa ne napadam nobenga al pa branim. Jaz vam pa lahko povem, da sem videl nemce, ki so sral po kampu zraven WC, pa poljake, čehe, ki so jim bili koši za smeti tuja stvar, da o italjanih in njihovega piskanja "bambinaaaa" niti ne govorim..... pa niso nič bolj bili "kulturni" od zgoraj opisanih slovencev.
Na žalost je večina gostov Slovencev. Zato jih je tudi lažje opaziti. In seveda razumeti jezik. Res se tud nekateri neprimerno obnašajo, ampak tukaj eni kr trdite da smo vsi Slovenci potem takšni.
Zato toplo priporočam vsem, ki si po dopustu vzamejo čas za kritiziranje obnašanja celega naroda, da naj ta čas porabijo pred dopustom za ugotavljanje primernosti kampa za svoje brez napake družine. Torej ne divje kampe, kjer se žura ampak kampe, kjer vas bo (ali druge) veljal red, na nered pa opozarjal varnostnik, receptor, .....
Veliko je tudi kritik nekaterih obiskovalcev za nekatere kampe, kjer niti prdniti ne sme, da že ne bi varnostnik prišel in jih miril....
@barvica.... a si opazila, da si je verjetno ta lastnik lokala želel takšnih gostov, tebe je bilo pa sram, zraven njih. OK.. sej verjamem možnosti, da ni bilo primerno. Frocovje je pa od drugih zmeraj najbolj nevzgojeno....
Sam rešim takšne zadeve tako, da če mi paše biti v glasni družbi, se ustavim pač tam, kjer to je. Če hočem mir, grem tam, kjer je mir in je mir zagotovljen. Res pa da se najde tudi osebk, ki moti mir, pa ga hitr umirijo.... več je pa takšnih, ki gredo med ljudi, cafič.... disko... pol jih pa vse moti. Hebi ga... pa ne it. Ni pa treba določenih izjem poistovetiti z vsemi slovenci.
V Hrčkariji me zelo moti to, da so "purgerji" še zmeraj nastrojeni proti slovencem.
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Ksz
Moje opažanje. Smo Slovenci in ste Štajerci. Tako glasnega folka pa še ne. Bili smo v kafiču na obali. Pa nas je bilo kar precej Slovencev...se poznamo. Sosednje omizje glsno kot hudič, popljuvali si vse od hrane do piva, ki so ga z veseljem žuljili.... pika na i je bilo to, da so se sredi dneva, sredi kafiča začeli dreti Slovenjija od kod lepote tvoje... si morate misliti, koko so jih ostali gledali....aja frocovje pa nevzgojeno do amena.
Evo, malo v podporo Johannessu, dec je nekoliko nerafiniran, ima pa na momente kar prav: http://www.sensa.si/zdrave-odlocitve/znanstveniki-obrazlozili-kako-hoja-v-naravi-vpliva-na-mozgane/Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Hrvaška, njeno morje in kampi se ne začnejo in končajo v Istri (+ Krk, Cres/Lošinj, Pag in Rab).
Če se držiš še načela, da je fajn da so kampi brez pavšalov (in kontejnerjev, eni jim rečejo mobilne hiške
Še Hrvato radi rečejo: "Jel bilo glasnih Slovenaca?"
Žal, tako je. Sicer pa, smo bili v petek na urgenci. Z otrokom.
Si prvi Slovenc, za katerga sm slisu da gre kampirat v indonezijo in na karibe. Mas kako fotko iz kempa ?Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Jaz ne hodim na hrvaško v kampe tako da nimam problemov ne s slovenci in ne s hrvati. V indoneziji in karibih teh težav ni.
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Si prvi Slovenc, za katerga sm slisu da gre kampirat v indonezijo in na karibe. Mas kako fotko iz kempa ?Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Jaz ne hodim na hrvaško v kampe tako da nimam problemov ne s slovenci in ne s hrvati. V indoneziji in karibih teh težav ni.
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Evo, malo v podporo Johannessu, dec je nekoliko nerafiniran, ima pa na momente kar prav: http://www.sensa.si/zdrave-odlocitve/znanstveniki-obrazlozili-kako-hoja-v-naravi-vpliva-na-mozgane/
Nekomu je sanski dopust čepeti teden dni v svetilniku na 20 m2 veliki skali sredi ničesar, drugemu je sanjski dopust sedeti na kameli v puščavi. Nekaterim je sanjski dopust križariti z ladjo, nekaterim je sanjski dopust teden dni ležati v hotelu vse vključeno, nekaterim... Da pa potem vsem, katerim sanjski dopust ni identičen tvojemu špilajo je pač odraz dogajanja pri tebi in ne pri njihCitat:
Uporabnik jello pravi:
No vidiš, jaz pa ne razumem kaj ti mora špilat da se na karibih (ali kjerkoli drugje tako daleč od doma) namesto backpackanja parkiraš v all inclusive. Mislim, to je še za odtenek bolj instant od kampiranja v istri no. Al v čem je keč? Da se drajsaš po avionih 25 ur v eno smer da te na koncu parkirajo nekam v en instant hotelski kompleks v varaderu ali cancunu in se pohvališ da si bil v mehiki ali na kubi, edini mehičan, ki si ga srečal je bila pa sobarica in taksist. Ne vem no, od nekoga bi enkrat rad slišal logično razlago za tako početje. Pa ne me narobe razumet, ne govorim da ni tja za hodit (sem hodil nekaj let vsako leto), ampak tam je toliko stvari za počet in videt da je pomoje škoda časa, če ne že denarja za čepet v all inclusivu.
Ne, nihče ni mislil da bi kampiral na karibih da bi prišparal.
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Bil letos z dvema malima frocama v Straškotu. Saj sta živa in glasna, pa vendar že premoreta toliko razuma, da sta spraševala zakaj so sosedi tako glasni... Jasno slovencelni v "lastniških" mobilnih hišicah, glasni pa, kot da je cela Novalja njihova. Potem dobijo obiske, njihovi otroci se derejo okoli hiške, galama pozno v noč. Od 23:30 do 00:30 popadajo pijani in je potem mir...
Videl sem varnostnike kako biciklirajo čez dan, da bi jih umirili ponoči to pa ne, ker bi bil mednarodni incident kako se hrčki izživljajo nad slovenci... Nabit paušalistom cene, če jih ne morejo drugače prizemljiti. Morda pa bodo prodali hiške in šli kam drugam...