I
Izbrisan uporabnik #488
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ja zadel je klasičnega Slovenskega paušalista. Katastrofa. Sem imel pavšal, bognedaj v Istri nekaj let, ker nama je pasalo pač, da nas je čakala postavljena prikolica. Po parih letih sem imel zadeve polhen kufer, pa ne kampa, ampak Slovenske vasi v kampu in zdaj sem človek, ki ga ti ljudje nikakor ne razumejo, prikolico celo zapnem za avto.Itak me nikol prej niso štekal, ker je vsako jesen šla prikola z mano domov. To je za klasičnega SLO pavšalista nemogoč dogodek. Jih poznam še nekaj, ki podobno pavšalirajo, prikola, baldahin in to je to.
V bistvu je to psihološki fenomen. Ko sem prvič prišel v tisti kamp, sem se prvega maja počil na odkazano parcelo, pa pride dalmatinac, treba uradit još ovo, i ovo in jest mu odvrnem, onda uradi. Pol pa sedim pred prikolo in gledam SLO radno snago, kako ureja dalmatincu kamp. Za posrat.
Zdaj zapnem prikolo za avto in gremo, sosedi so vsakič drugačni, eni so normalni, drugi usekani, pa to z nacionalnostjo nima kake posebne veze.
PS: Avtorju teme pa toplo odsvetujem kamp, taki presrani ljudje so za v hotel.
kam si hodil v Istro?
jaz sem videl ta fenomen, koji k... dopust s familijo, če si pa doli v veliki familiji...tud če si prikolico fulil zvečer