Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
ker očitno ne poznaš Lj.... zapeljati na 2.. pas pomeni da lahko ali cel dan krožiš ali pa narediš tako kot bi naredila ti... zapeljala čez 2 pasova na izvoz... se vozim po LJ vsakodnevno bistveno več kot ti in mi verjemi da poznam kako se vse odvija. Ampak zate, za katero misliš da je srebno-rdeča kombinacija zanimiva je pač tudi to nekaj običajnega. In ja.. z veseljem bi vozil tako kot narekuje zdrava pamet, ampak mi preostali promet ne dovoljuje tega. in da se ne pizdim, tako kot ti delam gužvo skupaj z ostalimi. V Lj je prevč "tujcev"... tudi z LJ tablicami... in večina od njih je delala izpit še ko ni bilo nikjer krožnega prometa...
Verjamem, da imate nekeri probleme. Je res treba dobro opazovat, predvidevat in imet nekaj občutka za dinamiko prometa v krožnem križišču. Tisti, ki imate s tem probleme, kar ostanite na zunanjem pasu, je mogoče res bolj varno.
tudi jaz se vsak dan vozim po krožnih križiščeih v Lj., pa ni nobenih problemov, če uporabljaš tudi notranji pas. Včasih se je treba še en krog odpeljat, ampak to zelo redko.