Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Vse te probleme bi rešili s tem, če bi narisali neprekinjeno črto proti izvozu na desnem pasu, tako kot je to pri Qlandiji. Ampak ne, takšne črte so očitno višek tehnologije
tak višek tehnologije je tomačevski rondo. in so vsak dan nesreče. Tako žal to ne gre... In pa sem eden od tistih ki vozijo non stop po desni... zakaj? ker itak večina enostavno zapelje kar direkt iz izvoza na izvoz preko 1. 2 in celo 3. pasu... ker večina na 2 pasu prehiteva vse na zunanjem ke so nesposobni po njihovo in kasenje čez 2 pasa zapelje direkt ven.... seveda je to dovoljeno.. neeeee...
V avtošoli so učili.... zapelješ v rondo brez smernika razen če je majhen rondo in greš ven prvi izvoz. Takoj za zadnjim izvozom daš vedno smernik, da se boš nasednji izvoz izključil. Na 2 in 3. pas ni potrebno zapeljat, ker noben zakon je govori o pravilnem razvrščanju... tako da je zunanji pas zakon... seveda pa wannabe dirkači ki ob proemni konici vedno hitijo domov ne pozanjo olike in jim vedno kdo hodi po glavi... jaz sem to rešil s kakovostno muzko v avtu... pa imam mir...
lp