Slovenska neprijaznost

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Bmk I aint one of them
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Kaj pa je tvoj razlog? Tvoja ženska pokavsala južnjaka? Oče južnjak alkoholik?

Gruntam, zakaj bi g33k, katerega glavno orožje je fotošop, sovražil južnjake.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Pilleta poznam tudi osebno in ni obični čefur. Je čist fejst dec ni nasilen ali podobno.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tvoja ženska pokavsala južnjaka? Oče južnjak alkoholik?
2jd05djjpg.gif

Ah ne se sekirat, vidim da mu zmanjkuje idej in uporablja ene in iste stavke v večih debatah.
Tako pač je ko prideš do konca svoje zakladnice idej.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
V Angliji imajo dokaj velike probleme s priseljenci. Ne da mi se brskat, ampak nedavno je bil nekje članek o tem, kako za kriminalna dejanja dobijo priseljenci nizke kazni ali so oproščeni, Angleži pa so za isto dejanje drastično kaznovani.

Vse v prid strpnosti.
bonk.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
V Angliji imajo dokaj velike probleme s priseljenci. Ne da mi se brskat, ampak nedavno je bil nekje članek o tem, kako za kriminalna dejanja dobijo priseljenci nizke kazni ali so oproščeni, Angleži pa so za isto dejanje drastično kaznovani.

Vse v prid strpnosti.
bonk.gif

Pri nas je isto. Sam ne z priseljenci ampak nomadi.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

ne bom trdila, da so slovenci bolj ali manj prijazni kot drugi narodi, lahko pa rečem, da jim, vsaj za moj občutek, manjka strpnosti-takšne in drugačne. Strpnosti do drugače mislečih, do drugih narodnosti, kultur, pa tudi strpnosti v vsakdanjem življenju-na cesti,v trgovini, nenazadnje tudi v naših lastnih domovanjih.
Zanimivo mi je opazovati, kako imajo nekateri neprestano neke negativne izkušnje z ljudmi okoli sebe, nekaterim pa se to zgodi le malokrat, pa še takrat se kaj posebej ne razburjajo glede tega.
Sej tut men recimo sosed začne vrtat ob enajstih zvečer, ko sem že odpravljala spat, pa ne bom šla zaradi 5 min hrupa živčno tolčt po vratih pa težit, kaj si misli, da je. In ne bom hupala za vsak šit, ko se peljem z avtom (ok, če nekdo res zaspi, pa zelena luč gori že nekaj sekund in ni videt, da se bo model speljal, pač pohupaš). In če vidim, da gre v bajto tudi bakica, ki že tako komaj hodi, bom počakala tiste pol minute in ji pridržala vrata. In ne bom pizdila nad prodajalko v trgovini, ker je gužva in moram (o šit
shocked-1.gif
) počakat nekaj minut dlje, kot sem nameravala. Za tistih par minut ne bo svet propadel, prav tako ne jaz.

Naredite uslugo sebi in drugim in bodite malo bolj strpni. Lepa beseda lepo mesto najde (no, včasih je pa bolje biti tiho in sploh ne nič reči
grin1.gif
)

aja, pa še to-tisti, ki je napisal, da je 20% južnjakov ok (torej asimiliranih), preostalih 80% pa ne-od kod ti takšni rezultati? Si delal raziskavo ali to sklepaš na podlagi lastnih opažanj in morebiti priimkov oseb?

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Citat:
Uporabnik Kiri pravi:
Si ze bil v ZDA? Tam so se mi zdeli ljudje se precej bolj prijazni kot v Evropi. Pri nas je pa itak katastrofa, kar se tega tice...
Bil ja. Tam so precej komunikativni, glede prijaznosti pa me je presenetila prometna kultura. Uvidevni, te spustijo, na AC se lepo lagano pelješ po omejitvah in noben ne teži itd, skratka pravo nasprotje splošne prometne nekulture pri nas. Zdaj bo nekdo komentiral, da so kazni visoke, kar je res. Ampak kazni so visoke tudi za kriminal, pa je kriminala ogromno.