SLOVENIJA IMA TALENT - Prenos v živo

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Nisem rekel, da si ga ni zaslužil... Le tisto cmerjenje je bilo pretirano in je (meni osebno) pokvarilo celotno predstavo oz. vtis...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Alen je zapel res dobro, na predizboru je bil precej slabši in se mi sploh ni zdel kaj posebnega (najbrž je simpatije vzbudil s številčno družino). Tudi Dunk Devilsi so razturali, predstave jim ni uspelo uničiti niti kamermanom in režiserju (direktno v reflektor so snemali kar nekajkrat). Kar se punc tiče, pa me je Nina (ali kaj je tista gumijasta iz predizbora?) kar malo razočarala, saj je pokazala manj kot prvič.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Nisem rekel, da si ga ni zaslužil... Le tisto cmerjenje je bilo pretirano in je (meni osebno) pokvarilo celotno predstavo oz. vtis...
Solze kot solze pač. Če je bilo že kaj pretirano, je bil kriv režiser, ki je večjo pozornost dajal njej kot njemu. Tip je zapel, da so me mravljinci spreleteli. Če bi bil raznežen, pa bi mogoče še kako solzo potočil. Ima pač vokal, ki te zadane.

Če se odloči za kariero, pa itak mora k južnim sosedom po material, ker v Sloveniji verjetno noben ne zna napisat pesmi za njega (Toše style).

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

v tem polfinalu je bilo pokazanega več talenta kot ga premore 3/4 naših "estradnikov"
467716-post_slo.gif

Jan Plestenjak
grims-1.gif

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
467716-post_slo.gif
pri moških nima konkurence alen, pri ženskah pa sandra harb, ki šiša tiste 12 in 14.letnice na celi črti.

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
427
72
28
Alen bi lahko bi pokazal še kaj več, kot samo imitiranje Tošeta. Torej bo v finalu spet pel Tošetovo pesem? Dolgočasno... drugega sploh ne zna, ali ???

Saj ni slab, ampak meni se zdi imitator, ne pa talent...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Bakki33 pravi:
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
ja kateri talent pa ne poje pesmi od drugih, razen par kantavtorjev?

Še tretji nastop bo pel Tošeta??? Naj pokaže še kaj drugega...
Tak kot oni, ko je na avdiciji opero pel, potem pa pride v polfinale s pop skladbo in vse zaj..... ?

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Bakki33 pravi:
Citat:

Tak kot oni, ko je na avdiciji opero pel, potem pa pride v polfinale s pop skladbo in vse zaj..... ?

sam res kva je blo unmu tud men ni jasn
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Bakki33 pravi:
Citat:

Se strinjam!

Isto kot da bi ona s pesom na finale prisla z mačko, pa sej to se ne dela tak,...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Nekaj v smislu, da je ta model v jok spravil, ženo, komisijo, gledalce in Čak Norisa
hysterical-1.gif