Še moje mnenje:
- punca s psom. Ful se mi je smilila, ker je psa nekaj v občinstvu preveč zanimalo. Zihr ga je kak [censored] klical al pa kaj podobnega. Zato sploh ni bilo vse izpeljano. Nasploh je tak šov predivji za živali. Na fuzbalskem vzdušju na koncu šova, se je pa psu pomoje zmešalo. Še mene je bolela glava pred TV.
- tršice
- raper- sovražim rap, pojma nimam o tem, ampak tip je men car! Edini raper ki ga celo razumem (res ima lep glas in potrudi se z izgovorjavo), pa še faca je. Ne bi pa dal raperja v finale. Žal.
- zaljubljenca - (častna štajerska pa ni od muh
) odlična scena, odlično zapeto, res imata lepe glasove, ampak v polfinale sta šla tudi zaradi iskrene ljubezni, ki pa je ni bilo več. Ljudje so bii razočarani zaradi tega. Če bi bila še zaljubljena, bi zihr prišla med prve 3.
- irski ples - nič posebnega, dolgčas, zanimivih edino zadnjih 10 sekund, ko so musko ugasnili.
- Damiano Roi -
Gre naprej s težko arijo, na glavnem nastopu pa zapoje eno lažjih pesmi brez kakršnegakoli naboja. In potem je bil še ves razočaran, ker so ga skritizirali. Najslabši nastop dne - zajebal je pa edino z izborom pesmi. JAO. Škoda ga je.
- oktet 9 - pesem zoprna za popizdit, solist dober, basi neizraziti, aranžma pesmi za spremljavo slab. Nič posebnega. Niso pa slabi, nekdo dober jih mora mal v roko vzet.
- Sanja - v predtekmovanju me ni navdušila, saj je celotno pesem intonančno spustila za 1/2 do 1 ton. Včeraj je bila fantastična. Se vidi da je pravi amater z res pravim talentom.
Samozavest odlična, pa ne vendar ne zoprna. Zasluženo naprej.
- Peter - do refrena - katastrofa. Fant je v zadnji fazi mutiranja po moje in to poslušat je bila muka. Refren pa odlično zapet. Tudi meni je všeč nek osebni naboj, ki ga doda vsem pesmim. Tudi če mu glas zavije gor-dol, je dober. Premalo se je slišalo njegove kitare, več poudarka naj da na solo nastop petja IN kitare. Brez kontrabasov itd. Talent pravi, vendar včerajšnji nastop ni bil za v finale.
- Zvonar - še zmer pravim, da se lahko tega naučim v parih urah. Tip mi je pa drgač tolk antipatičen da je groza. Saj je fajn prenesel poraz, ampak tolk ene vsiljene vljudnosti... Kako je prišel do 2-3 mesta pa nimam pojma.
Zadnjič režiser, včeraj tist, ki je zvočno podlago dajal.
Vse za šou po moje. Mora biti glasno, mora biti VAU, dretje, ...
- pes je bil izgubljen
- irci - sliši se jih samo zadnjih 10 sekund
- peter - kitare ni bilo slišat skoraj nič
- zvonar - takorekoč pokvarili so mu nastop. zvončke se zasliši šele po polovici pesmi, ko nekdo vendarle zmanjša glasnost.