SLOVENIJA IMA TALENT - Prenos v živo

I

Izbrisan uporabnik #488

Maja je v redu, le zdi se mi, da se malo "pači" ko poje, ni pristen glas, pa tudi angleščina je nerazumljiva.
Ampak to vse se da urediti in lahko mirno zmaga. Pa naj kaj našega zapoje, ne pa to sranje angleško.

Jodlarka pa nima šans, ji manjkajo druge "malenkosti"...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.103
1.278
113
42
Kdor reče da ta bejba (pr 18 letih) ne zna pet nima pojma. Pa tud če ima 16 let "izkušenj"

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Jp, dobra za barsko pevko.

Goba, malo se nauči brati. Noben ni rekel, da ne zna peti. Ni pa prav nič posebnega. Je dobra v primerjavi z ostalimi na teh talentih. Ni pa nič takega, da bi se moral kdo pred njo skrivati
smirk-1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Goba, malo se nauči brati. Noben ni rekel, da ne zna peti. Ni pa prav nič posebnega. Je dobra v primerjavi z ostalimi na teh talentih. Ni pa nič takega, da bi se moral kdo pred njo skrivati
smirk-1.gif

Ti se res obnašaš, kot da si celo kromatsko lestvico pojedel. Lemme guess, prvo leto harmonike ali sintiča pri 25 letih pa si čist paf?

Maja Keuc na tem tekmovanje nima resne konkurence, samo ene par folka mora bit, da lahko pametuje.
Naštudirano ma fonetiko, barvo, ve, do kam lahko gre, kaj drugega še rabi? Mora biti poročena z Luke Skywalkerjem?

EDIT: malo sem bral tvoje nebuloze. https://www.youtube.com/watch?v=KtJP4oGReFk s to babo primerjaš Majo Keuc? Sploh nista v isti štimi, ti ju pa primerjaš.
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
pa se ful ful lepa je bla s to obleko in frizurco. prava mlada dama
srce-1.gif

ce kdo ne vrjame, naj si pogleda oddajo na netu, maja je tam nekje pri uri in 33 minut
talenti

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

smirk-1.gif

Ti se res obnašaš, kot da si celo kromatsko lestvico pojedel. Lemme guess, prvo leto harmonike ali sintiča pri 25 letih pa si čist paf?

Maja Keuc na tem tekmovanje nima resne konkurence, samo ene par folka mora bit, da lahko pametuje.
Naštudirano ma fonetiko, barvo, ve, do kam lahko gre, kaj drugega še rabi? Mora biti poročena z Luke Skywalkerjem?

Prav imaš, najboljša je na svetu, vse se lahko skrjijejo pred njo(kot nekateri trdite), kdor jo kritizira pa se mu morajo posušiti prsti in ušesa
hysterical-1.gif

P.S. In ne znaš ugibati

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
pa kdo pravi da je najbolsa na svetu pa da se lahko vse skrijejo pred njo? to ti nekje drugje komentarje beres
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Začni pri gobi in še komu drugemu. Ravno zaradi takih komentarjev sem se zapičil v vse skupaj.
Je dobra, ni pa oh in sploh najboljša, kot trdijo nekateri. To je vse, kar sem želel povedati.
Potem se pa takoj najde par tepcev, ki mi v usta polagajo besede, da pravim, da je slaba in da ne zna peti
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako je, dobra je, samo ima pa tudi felerje. Ne poje pristno, nekak s cmokom v grlu, bolj oponaša kvazi pevke iz Amerike kot da bi sama pela, pa mumlja, da jo težko razumeš zaradi cmoka.

Naj zapoje nekaj v našem jeziku.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

smirk-1.gif

Saj to je razlika. Ti jo primerjaš z svetovnimi zvezdami, mi pa jo v prvi meri z ostalimi "talenti".

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.135
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Maja je v redu, le zdi se mi, da se malo "pači" ko poje, ni pristen glas, pa tudi angleščina je nerazumljiva.
Ampak to vse se da urediti in lahko mirno zmaga.

Zato pa je "talent", to punco se definitivno da izbrusit v odlično pevko, ker ima že dobro podlago. Bo potrebno biti še pozoren nanjo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

smirk-1.gif

Saj to je razlika. Ti jo primerjaš z svetovnimi zvezdami, mi pa jo v prvi meri z ostalimi "talenti".
Niti ne. Primerjam jo z ostalimi amaterskimi pevkami, katerih sem imel priložnost že veliko slišati.

In ne, ne vem njihovih imen in od kje so, da ne bo začel zdej kdo drezati vame
smirk-1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

smirk-1.gif

Niti ne. Primerjam jo z ostalimi amaterskimi pevkami, katerih sem imel priložnost že veliko slišati.

In ne, ne vem njihovih imen in od kje so, da ne bo začel zdej kdo drezati vame
smirk-1.gif

Potem pa na posluh transkribiraj, kaj poje v gospelu tista zavaljena [censored] od Perpetum Drekile. Pa to potem primerjaj z Majo.

BTW, če so PJ tebi okej, go seek medical help. Ni vse v tem, da greš nekaj v živo poslušat - vprašanje je, če sploh znaš poslušat, pa če je v živo ali ne.