Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
poles pa vid, sta pa tako antipatična, da nemorem gledat tega sranja.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Jp, dobra za barsko pevko.
Goba, malo se nauči brati. Noben ni rekel, da ne zna peti. Ni pa prav nič posebnega. Je dobra v primerjavi z ostalimi na teh talentih. Ni pa nič takega, da bi se moral kdo pred njo skrivati
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Goba, malo se nauči brati. Noben ni rekel, da ne zna peti. Ni pa prav nič posebnega. Je dobra v primerjavi z ostalimi na teh talentih. Ni pa nič takega, da bi se moral kdo pred njo skrivati
Ti se res obnašaš, kot da si celo kromatsko lestvico pojedel. Lemme guess, prvo leto harmonike ali sintiča pri 25 letih pa si čist paf?
Maja Keuc na tem tekmovanje nima resne konkurence, samo ene par folka mora bit, da lahko pametuje.
Naštudirano ma fonetiko, barvo, ve, do kam lahko gre, kaj drugega še rabi? Mora biti poročena z Luke Skywalkerjem?
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Maja je v redu, le zdi se mi, da se malo "pači" ko poje, ni pristen glas, pa tudi angleščina je nerazumljiva.
Ampak to vse se da urediti in lahko mirno zmaga.
Niti ne. Primerjam jo z ostalimi amaterskimi pevkami, katerih sem imel priložnost že veliko slišati.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj to je razlika. Ti jo primerjaš z svetovnimi zvezdami, mi pa jo v prvi meri z ostalimi "talenti".
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Niti ne. Primerjam jo z ostalimi amaterskimi pevkami, katerih sem imel priložnost že veliko slišati.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj to je razlika. Ti jo primerjaš z svetovnimi zvezdami, mi pa jo v prvi meri z ostalimi "talenti".
In ne, ne vem njihovih imen in od kje so, da ne bo začel zdej kdo drezati vame