SLOVENIJA IMA TALENT - Prenos v živo

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.134
113
Titograd
Kamera je bila čisto zanič ja, lepo bi jih snemala samo do spredaj in adijo, itak je v tem bistvo
smile-1.gif

Ste pa tečni vsi s tem Bračičovim pubecom, pred 1 tednom pa sploh nobeden vedel ni za njega, vprašanje koliko ljudi je slišalo dve pesmi njegove skupine
smile-1.gif
lahko mi limaš tu gor ne vem koliko statistike, pa je vseeno obstal v polfinalu, vsak pač ima svoje mnenje ali upravičeno ali ne, jaz sem med temi ki pravi da upravičeno.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.134
113
Titograd
Ni pa to bistvo mojega posta. LOL. Gre se za to da se ne more sprijazniti in posiljuje s tem na radiu (vsaj včeraj je), na FB je en kup skupin ki menijo da bi moral on v finale, o tistih ki so prišli v finale se kar tekmuje koga bolj ponižati ( ne samo v pevskem smislu).... da je v glavnem iz tega nastal navaden cirkus.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ja to pa ni moj problem če se ne more sprijaznit. Prav boli me k.... Če s takim glasom ne more uspet drugje, je pa njegov problem.
Jaz sem samo povedal, da je bil razred boljši od Fanike. Ter da je bila odločitev žirije nespametna.

Pacienti (skoz le več jih je) po forumih in skupnostih pa itak vidijo samo še skrajnosti, zarote vseh in vsega, bulmastife in pedofile...

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Jaz prepotentnega Bračiča ne videt ne slišat ne morem, tako da je prav, da ni šel naprej. Kako je p ata človek naduvan!!! In če ima že tisto skupino na FB, je PRAV, da NI ŠEL naprej. Attitude pa tak!

Fani? .. Dober tržni material .. pa tudi poje ne slabo .. nova vzornica pri marsikateri osebi ..

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Meni tud noben od njiju. Sam bi dal beatboxerja in pa Podokničarje. So vsaj malo inovativnosti pokazal s svojim nastopom!
aplauz.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.100
1.273
113
42
Kar se tiče plesnih točk se mi zdi da je važn da pokažeš raznolikost. Allthat so mel hudo točko, upam da bo polfinalna še boljša. Če bi ti fantje znal še kej druzga pokazat kot samo hip-hop bi rekel temu talent. POtem ko mu pa rešeč nej pleše valček ali v mojem primeru swing bi bil pa največji štor...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Nisem čisto prepričan, če vemo, kaj naj bi bil talent ? Recimo, plesalci NISO talent. So seveda izvrstni, a niso talent, saj se to da priučit. Nadalje, pevec ne more biti talent. S takšnim žametnim glasom se pač že rodiš, kot tudi lep ne more bit vsakdo. Tak se moraš rodit. OK, alterjevke so tu izvzete, pri njih se ve ... Nadalje, pamet tudi ni talent, to je prirojeno. Tud tu so alterjevke izvzete, ampak na malo drugačen način ...
evil.gif

Torej, kaj naj bi bil talent? Recimo baba za volanom, ki vozi, hkrati telefonira, si liči obraz, puli obrvi, vse v istem trenutku. In samo z enim parom rok ! To je že talent. No, tud tisti, ki zna kvačkat, tud tisti talent. Koliko alterjevcev pa zna kvačkat, a? NOBEDEN. Pol je bil tud oni talent, ki je bil poistovetena kura. Nimaš kaj falit, čisti original !!
No, to naj bi bili talenti, ne?
grims-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Sem že v drugi temi nekaj napisal....Kaj je fora, da se na talent show prijavijo profesionalci
confused-1.gif

Drugo leto med prijavljenimi pričakujem Mankoča s svojim plavanjem, Venturini-Škufca s svojim plesom, Brajkoviča z gonjenjem kolesa in nogometno reprezentanco s svojim prikazom 2x45 minut.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Jaz ne vem kako si predstavljate talent, ampak noben iz maternice ne pride s takim talentom, da bi zmagal na _vstavi_katerokoli_državo_ ima talent.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Kar sem jaz videl se mi ne zdi pol tolk prepotenten in naduvan kot Marko Potrč. Če mi gre kdo na živce je pa ta človek. Dejansko ne poslušam več Radio1 odkar je on z Ivjano sovoditelj ker sam lapa in lapa in lapa in lapa..... Poznam (D)Ivjano pa ženska res govori in govori in govori (ajde, sej ma tudi pljuča za to
wink-1.gif
), ampak napram Potrču je pa zdaj kar utihnila. Praktično ne pride do besede k una opica skoz lapa in skače v besedo. Bolj face sta bla z Romihom. Potrč se mi zdi posiljen pa nezanimiv.

Pravzaprav je Potrč en največjih talentov.

Marko Potrč - ko še Ivjana Baniæ obmolkne...

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
KSZ

A kdo ve zakaj ni možno celotne oddaje pogledat na netu?
Pride do 1/3 potem pa konec lepega?