SLOVENIJA IMA TALENT - Prenos v živo

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.134
113
Titograd
Kaj pa je to sploh važno? Bračičev glas se mi ne dopade in pika. Izgleda da imam kar ok okus, glede na to da ni prišel skozi sito.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
lahko se ti je samo usralo...

no... zame petje ni talent, ker dandanes se da vse obdelati in računalniško prirediti tako, da vsak lahko poje. Predvsem pa če to ocenjujejo 1 "manager", 1 "glasbena strokovnjakinja" in 1 novinar. Na podlagi česa se branko in brane odločata a je nekdo dober pevec? To ve edino lucielle, brane lahko ocenjuje stas, branko pa, a bo šel v promet, al ne... Pa itak ma slovenija že tok "pevcev in pevk" da se že drek dela iz njih, in jih imamo za naslednjih 10 let dovolj. naj najdejo en tapravi TALENT!

Ne vem, zakaj se ne upošteva tapravih talentov - raznih ročnih spretnosti... pomoje zato, ker se to ne bo dalo prodat! Branko dobro ve, kdo bo zmagal in koga bo prodajal v prihodnosti. Čeprav me skrbi, da bo ista scena kot v VB, zmagali bojo maestro, Fanika bo 2. in bo 5x bolj uspešna. čeprav pri nas je premajhen trg, da bi lahko taka "zvezda" kaj konkretno zaživela.

Predvsem pa, če so maestro res državni in eu prvaki sploh ne bi smeli nastopati v oddaji. Sej to je fora, da se amaterji izkažejo. ne pa eni natrenirani mladci, k so itak že okuslili vse slasti zmage na velikih tekmovanjih.

men pojejo itak vsi približno isto. ok, kakšni res odstopajo, ampak zdele so bili zame vsi isti. vsi so dobri.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:
Edina, ki se spozna na glasbo mu je dala JA. Tudi to nekaj pove.

Sem za bračiča, absolutno, ker je boljši. Pustimo moderiranje, poslušajmo. In če poslušamo
je bračičev pubec boljši od fanike. In to da mu je ona dala ja ni zdaj ravno nek podatek, ker se
kao spozna na glasbo, ker eni so dobro peli pa jih je kenslala, cel čas sem mel občutek da bi
si ga Lu malo med noge spustla.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Kaj pa je to sploh važno? Bračičev glas se mi ne dopade in pika. Izgleda da imam kar ok okus, glede na to da ni prišel skozi sito.

bračič je zaštekal zato ker fani hodit nemore. (z vsem spoštovanjem do nje)

Enostavno so jo malo spustli skozi, prvič ker si je boga, drugič ker motivira ostale invalide,
tretjič ker je to reklama za poptv ipd... Kastelic je ocenjeval s srcem in ne ušesom, Čaki
pa se je odločil za fani kot sem omenil dve vrstici višje.

Škoda, bračič je bil za v finale.

Maestro pa,... Sej so dobri, samo eno je nekaj nadrkavat 10 let in hodit po tekmovanjih in pobirat pokale in se
tu spravit na lokalne talente, eno je pa tako bračič in ostali pevci recimo ki se s tem ne ukvarjajo profesionalno,
če se razumemo.

Kot da bi prišel na oder oliver dragojevič odpel cesarico, evo mu tut finali ne uidejo. Ampak je pač znan
in mu to nebi uspelo. Maestro pa niso znani po sloveniji in balkanu in jim tu ratuje. Sej so dobri ampak
tako lahko pleše vsak ki ima malo občutk a za ples in drka 10 let brejkdens ipd.

Kaj se tiče režije, kamermanov in kadrov. Jebomater jaz mam na RTSu par poznanih, pa bom uredil neke kamermane,
tričetrt plesa od maestra nismo videli. Da so se mi zdeli slabi samo zarad kadrov.

Če pleše grupa, če se pleše usklajenost, sorazmernost, se snema z enega in edinega kota, in še to ni kot
ampak frontalan kamera. pa nisem delal na televiziji pa mi je to povsem jasno.

Kadri so za pevce na odru ko hodijo na okoli ne pa brejkdens.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
pizdomater ampak mi je tale govoreči smrkavc od Maestro znan od nekje.... .... ... ...

Mogoče od tlele:

Sej nam reku da je ampak podobnost je pa?

komentarji pod muvijem so pa LOL

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.134
113
Titograd
Zaštekal? Meni se zdi da ni pel nič drugače kot sicer, ima vedno bolj ali manj isti glas, meni pač ni všeč, glede na to da ni prišel v finale pa verjetno še marsikomu. Poleg vsega pa je ravno on že pel pred 20k ljudi, vsako leto je na koncertu radia city, tako da ga jaz čisto med amaterje ne bi tišal. Sicer če ne bi delal na radiu city bi lahko to veliko publiko samo sanjal, ampak ok, je pa izkusil veliki oder.

Pa če bi bil tak hudo dober, zakaj do sedaj ni postal že neka zvezda brez tega šova talentov.....

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Jao, men se je tud od nekje zdel znan!
bonk.gif

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
@Viper : Eno je znati oceniti pesem na podlagi vokalnih sposobnosti, drugo pa je če se tebi pesem ali izvajalec ne dopade. To, da pesem ni glih težka, pa se nebi strinjal.
Sej Lady Gaga je tudi pred letom ali dvema šele zaslovela... verjetno se je tudi takrat našel kak viper in se podobno vprašal...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
malcomX, glede kadrov s kamero sem pa istega mnenja, kot ti, v bistvu sem bil tok jezen, k so menjaval kadre, da sploh nism nč vidu...in so Maestro izpadli (ne govorim da so amaterji), ampak, da so izpadli amaterji totalno, ker ples sploh ni prišel do izraza...u glavnem, kr neki...v takem primeru se snema samo s sredinsko kamero, pa tud jaz nisem u tem fohu....zmagal pa so, ja, zarad najstnic, ker je un lep, pa un drug ma lepe očke, pa un tretji lepa uha, pa četrti lase itd... in ja, zarad prejšnjega plesa in ne zarad tega...

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.717
9.924
113
40
MB
Citat:

važno? bedarije pišeš, pa me je zmotlo
grin1.gif

mam nagnjenost da ljudem v zmoti pomagam videt njihove napake
evil.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.070
849
113
bračiču je vmes baje crknila spremljava (slušalka), pel je z zamikom, zato je zaštekal.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.100
1.273
113
42
Maestro me žal niso navdušili. KAr se tiče tega tipe iz reklame je to on. Tip je otrok plesne šole Kazina ki je pol naredu svojo hiphop šolo. Prvi nastop je bil bolj hud je pa problem ker so vse te fore povsod iste in kkšnega hudega talenta s tem ne moreš pokazat.
@ Ircar tip je zajebu tm ja

Kar se pevcev tiče pa mislim da je tip bolje odpel sam te kurčeve balade. Če bi model zapel kkšno bolj udarno pesem se mi zdi da bi zlahka prišel naprej. In talentiran pevec je tisti pevec ki zna več kot samo balade pet.

Ostali nastopajoči so bili OK. Gre pa unmu mulcu žonglerju res dober

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:

Kdo izmed prve deseterice je pokazal največji napredek v polfinalu?

Boštjan Bračič 4546 57 %
Maestro 1466 18 %
Lidija Kožar 525 7 %
Podokničarji 449 6 %
Fanika Križaj 387 5 %
Beatboxer Zhiga 237 3 %
Jakob Bergant 172 2 %
Tjaša Vandur 62 1 %
Matic Morgan 59 1 %
Mitja Benčina 35 0 %
vir

Si prepričan?
Res da je tu govora o napredku, kar mislim da pride v poštev predvsem pri tisti blondi, ki je imela backvokalistki. Drugače pa mislim da je bil kar glas kdo je bil najboljši. Ker o napredku Maestra bolj težko govorimo, predvsem zato ker nismo nič videli. Zahvala režiji in kamermanom. Pri njihovem nastopu je pa res bistveno, da kaže v prvem planu glave gledalcev.
bonk.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Za moje pojme gre vse tole malo predaleč. Oni pevec Bračič, ki ga kujete v zvezde ima na FB že skupino "Bračič bi moral zmagat v finalu" ... WTF??

Se prav opazi, da je čas košenja trave ... in ovac.

p.s. in ne mislim, da poje slabo. Ampak sama scena okrog tega je pa ....
bonk.gif