Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Kaj pa je to sploh važno? Bračičev glas se mi ne dopade in pika. Izgleda da imam kar ok okus, glede na to da ni prišel skozi sito.
bračič je zaštekal zato ker fani hodit nemore. (z vsem spoštovanjem do nje)
Enostavno so jo malo spustli skozi, prvič ker si je boga, drugič ker motivira ostale invalide,
tretjič ker je to reklama za poptv ipd... Kastelic je ocenjeval s srcem in ne ušesom, Čaki
pa se je odločil za fani kot sem omenil dve vrstici višje.
Škoda, bračič je bil za v finale.
Maestro pa,... Sej so dobri, samo eno je nekaj nadrkavat 10 let in hodit po tekmovanjih in pobirat pokale in se
tu spravit na lokalne talente, eno je pa tako bračič in ostali pevci recimo ki se s tem ne ukvarjajo profesionalno,
če se razumemo.
Kot da bi prišel na oder oliver dragojevič odpel cesarico, evo mu tut finali ne uidejo. Ampak je pač znan
in mu to nebi uspelo. Maestro pa niso znani po sloveniji in balkanu in jim tu ratuje. Sej so dobri ampak
tako lahko pleše vsak ki ima malo občutk a za ples in drka 10 let brejkdens ipd.
Kaj se tiče režije, kamermanov in kadrov. Jebomater jaz mam na RTSu par poznanih, pa bom uredil neke kamermane,
tričetrt plesa od maestra nismo videli. Da so se mi zdeli slabi samo zarad kadrov.
Če pleše grupa, če se pleše usklajenost, sorazmernost, se snema z enega in edinega kota, in še to ni kot
ampak frontalan kamera. pa nisem delal na televiziji pa mi je to povsem jasno.
Kadri so za pevce na odru ko hodijo na okoli ne pa brejkdens.