Slovenci sovražimo ZDA?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
a lahko te je sram...ker predvidevam da sem mlajši od tebe.....pa nimam plašnic za določene stvari...

Ah plašnic ne poznaš, ...
Ne da "nič bati", ampak bati! Se bova čez 10 let slišala, kako je. Pri nas se je zgodovina na vsakih 50 let obrnila. Od 45. leta do danes je v bistvu mir. Osamosvojitev 91. leta je bila "preveč lepa", da bi bilo res in to nam počasi prihaja nazaj.

Plašnice, ...
priden.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.660
113
Se ne bojim.....ni mi pa vseeno...

Komiji bodo prosperiral z razdvajanjem edino če pride do razpada EU

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Samga sebe.....ker bi rad učil druge (tud svoje otroke) iz nekih zgodb....oz iz plasirane zgodovine

Moji otroci se učijo resničnosti. Resničnost plasirane zgodovine se pa prikaže po 100 letih, tako kot vsaka resnica. Resnična in neizprosna!

Resnica je pa to: Naši dedki in babice so bili pahnjeni v vojno, niso je oni sprožili. Mi, sinovi, se pa še sedaj ukvarjamo z njo, kot bi jo res !

Tako je to. Slo ni sposobna vzdrževati lastnega obstoja!
uf-1.gif

V glavnem: prepričuj samega sebe. Nekaj procentov ljudi ti bo sledilo, ostalih 80% bo pa bolel kjurac. Kaj bo pa iz vsega tega, bom pa vprašal hčerko Zalo čez 100 let - pa se bojim, da bo dežela še kar skregana.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.660
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Moji otroci se učijo resničnosti. Resničnost plasirane zgodovine se pa prikaže po 100 letih, tako kot vsaka resnica. Resnična in neizprosna!

ne-ne-1.gif
Citat:
historia magistra vitale
zakaj se ne bi učil iz nje
sprasujem se.gif

Citat:
Uporabnik Demz pravi:Resnica je pa to: Naši dedki in babice so bili pahnjeni v vojno, niso je oni sprožili. Mi, sinovi, se pa še sedaj ukvarjamo z njo, kot bi jo res !

Kot zgoraj....komu je to v interesu.....v glavnem smislu nepoznavanje le te!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.103
1.278
113
42
Odvisno od situacije. Jaz jih sovražim dokler so pošteni do mene. Vsi pa vemo kok je AMerika poštena zadnje čase. orožje za masovno uničevanje.press

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Če ne bi bilo amerike bi talibani in komunisti razbili že cel svet v prafaktorje...

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
. Mrtvim je treba pokloniti mašo zadušnico

In kdo daje cerkvi ekskluzivno pravico, da se uštuli na vsako pasjo procesijo?

Po jamah so tudi taki, ki bi z veseljem zaklali RKC farja, kateri žebra nad njimi...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Če ne bi bilo amerike bi talibani in komunisti razbili že cel svet v prafaktorje...

Sej zdej pa oni to pocnejo... V imenu sirjenja ameriske demokracije in "svobode". Ce nisi z nami si proti nam... Pa bohnedej, da mas kaksno naravno bogastvo...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik vandrovec pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
. Mrtvim je treba pokloniti mašo zadušnico

In kdo daje cerkvi ekskluzivno pravico, da se uštuli na vsako pasjo procesijo?

Po jamah so tudi taki, ki bi z veseljem zaklali RKC farja, kateri žebra nad njimi...

Ne vem no, po moje naša tisočletna kultura, ki je ne moreš kar čez noč ugasniti ali zanikati. Komunisti so se matrali s tem 60 let, pa jim ni uspelo. Poleg tega pravijo, da se čisto vsak največji ateist na smrtni postelji spreobrne. Tako pravijo, sam pa še nisem izkusil.

Saj vera ne uči nič slabega. Vatikan je tisti.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jaz jih sovražim dokler so pošteni do mene.

Goba povedal si bistvo
Komunajzarji itak sovražite brez razloga !
Ni čudno da smo na tisti lestvici!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ko ga jebe, primitivca, Tazadn cajt, da je ta bosonogi "vele? poslanik"
rolleyes-1.gif
kao najmočnejše države spizdil, pa da ga ne vidimo več.
Un njegov naslednik je pa verjetno isti pacient, kot on - zakaj za koji k bi pa v zblojeno državico kavbojci pošiljali kakega manj zblojenega poslanika?
rolleyes-1.gif