Kaj se toliko prepirate glede venezuele in ostalih držav ... Vsi dobro vemo, da so v diktatorskih državah in revnejših državah police vedno polne samo tam, kjer so mesta ali mogoče kakšna zelo velika naselja. V vseh trgovinah takšnih polic ne moreš pričakovati. Še pri nas v sloveniji ne.
Da vam bom malo sliko prikazal: V belgiji, natančneje, v bruslju, ko sem bil tam, sem šel v neko turško trgovino, ker normalnih v radiusu par km ni bilo, in je notri bilo ob vhodu videti police prav polne lepo ... super, sem končno našel pametno trgovino ... grem na drug konec trgovine pa je bila slika dokaj podobna tej nad mojim komentarjem. Med tem, ko je Lidl bil nabito poln ljudi in hrane oz. ostalega, je v oni trgovini samevalo ... sam sem bil v trgovini, turka ti niti angleško in ne nemško nista znala ... nekaj sem se v francoščini trudil, pa sta me gledala, kot da bi iz tujega planeta prišel. In v belgiji ti malo kdo ne zna govoriti angleškega jezika, nemščine in nemcev ne marajo zaradi 2.sv.v. ... Saj pol ni čudno da ni strank in so s tem takoj ob polne police, ker ne morejo zaslužiti, če trgovci ne znajo pomagati strankam in te gleda kot bik v nova vrata ... Sem ga v treh jezikih vprašal, kje majo kakšen normalen kruh ... pa ne vem kaj mu je šlo po mislih, da ga sprašujem kaj o avtih mogoče ...