Evo to je amerika... brez, da fotraš še 30 voluharjev zraven.
http://cekin.si/clanek/financi...lejte-kako.html
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Evo to je amerika... brez, da fotraš še 30 voluharjev zraven.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ne oprano, ampak prazno glavo imate vi, ki obujate 30 - 40 let stare strahove !
Delat, prekleta banda! Pri nas se samo izmenjujejo razne diktature, skozi celo zgodovino. Katoliška cerkev je opravila svoje, kraljevina tudi. Pa potem fašizem in nacizem tudi! Komunizem je potem naredil nek red in mir, brez katerega človeštvo pač ne more delovati. Mi, slovenci pod tisočletno diktaturo pa tudi ne. Sedaj se učimo živeti odraslo življenje, smo pa v bistvu še v puberteti.
Majka vam mila in scrkljana !!!Delat, in to materialno delat ! Dokler boste viseli po javnih službah, kot je bila moda zadnjih 20 let, ne bo nič!
Prekleti opranoglavci!!!
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ej, rdeče mi rata pred očmi, ko nekateri šponate neke stare zamere v nedogled. Naši očetje, ki so tisto doživljali na svoji koži in se zelo zavedajo, kako hendikepirani so bili v življenju zaradi preživljanja tistih časov - pa so bili samo avtomatsko pahnjeni v situacijo ; so se morali nekako sprijazniti z usodo in doživeti življenje, kakršno jim je pač Bog dosodil. Tu se pa vedno znova najdete nekateri, ki izrazito pogrevate tisto, kar je zgodovina že zdavnaj popisala!
Če si res v gospodarstvu in to celo 30 let, bi se moral še toliko bolj zavedati, kako pomembna je homogenost države, ne pa da podpihuješ razdor !
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
. Moja starša sta mi z vsemi razpoložljivimi sredstvi v tistih časih omogočila šolanje, sama tega nista bila deležna! Če tega ne znaš spoštovati, si nedorasel in nezrel !
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Kaj bi pa lahko sicer naredil? V 50. letih, država v gradnji in s planskim gospodarstvom, tvoj foter bi pa rad hišo sezidal - cementa pa samo 4 žaklje na mesec. Za navadnega delavca. Ki iz principa noče v KPJ, že zaradi očitne diskriminacije ne!
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
mi stare zamere živimo, ne pa da jih pogrevamo...
pred četrt stoletja sm tud jest mislu, da je to to... fertik zgodba, zdej gremo pa normalno naprej kot ves normalen svet
in kaj se ti zgodi? na PRVIH kao demokratičnih in svobodnih volitvah ti folk gre in za predsednika predsedstva izvoli ex. predsednika cekaja... to je to, nije žvaka za seljaka
kdo rabi potem ves ta šmorn če so pa vseh položajih isti ljudje kot prej, ko kao ni blo demokracije? what happen'd?
glih nič... smo se zaciklali tm nekje...
kot v tistem filmu... kaj je že bil... groundhog day
lol homogenost... reč rajš bratstvo i jedinstvo
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
V bistvu....ne zastopim tudi tvojega prvega dela stavka!
Je bil cement samo za avantgardo
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ej, rdeče mi rata pred očmi, ko nekateri šponate neke stare zamere v nedogled. Naši očetje, ki so tisto doživljali na svoji koži in se zelo zavedajo, kako hendikepirani so bili v življenju zaradi preživljanja tistih časov - pa so bili samo avtomatsko pahnjeni v situacijo ; so se morali nekako sprijazniti z usodo in doživeti življenje, kakršno jim je pač Bog dosodil. Tu se pa vedno znova najdete nekateri, ki izrazito pogrevate tisto, kar je zgodovina že zdavnaj popisala!
Če si res v gospodarstvu in to celo 30 let, bi se moral še toliko bolj zavedati, kako pomembna je homogenost države, ne pa da podpihuješ razdor !
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Tu se pa s teboj popolnoma strinjam. Pri nas je vseh 23 let od osamosvojitve naprej v ozadju kontraband, ki meša štrene. To tehniko je v zgodovini intenzivno izkoriščala RKC za prevlado. Jaz dojemam tisto na Sabotinu kot revanš in odgovor oni domobranski sramoti - tistemu spomeniku.
Citat:
Pa lahko te je sram..