Citat:
Uporabnik Grim pravi:
Glede tega, kdaj ima nekdo čas: mogoče pa za njih nisi tako pomemben, da bi si vzeli čas zate prej kot konec drugega tedna?
Pa tisto o 7ih mesecih... Včasih preprosto pride kaj vmes, pa ni nujno da ležiš napol mrtev na urgenci. Ima otrok 40° vročine? Seveda ga bom peljal k zdravniku ne pa na kavo hodil.
Samo to je odvisno od človeka. Zame pride nekaj "vmes" samo če gre za kakšno resno stvar (kakšna nesreča/bolezen in podobno). Za nekoga pa pride nekaj "vmes" že, če je za kakšno stopinjo prevroče, ali pa če se je odločil, da gre raje z nekom drugim na pivo, kot s tabo na kavo. S takšnimi ljudmi nimaš kaj početi.
To, da smo znancem "nepomembni" je, najbrž se strinjava, precej grdo z njihove strani. Jih je za skenslat. Namreč tiste ""zelo zasedene" in tiste "ves čas zasedene".
Če ima otrok 39 stopinj, ga lahko, enkrat za spremembo,lahko pelje k zdravniku tudi mama. Ali oseba 2.
Še posebej, če si bil ravno tisti dan nekaj dogovorjen, in to že pred sedmimi meseci.....
Če pa je nekomu, kot si napisal, razlog za nespoštovanje dogovora že stopinja, ali dve pretoplo vreme, pa je tudi tak za kensl. Takojšen kensl!
Manjši problem je le v dojemanju takih, saj si za njih čuden potem ti, dejansko so pa oni. Pa še neresni za povrh...
Se pa strinjam, da je čudnih čedalje več.
V letošnjem letu sem dobesedno preganjal dva taka, ki sta nekaj prodajala na bolhi. Oglas sta dala že leto nazaj, zorej ni bilo za zadevo nobenega zanimanja.
Ampak njunih izgovorov pa je bilo sto: sem nenehno zaseden, sem že nekaj dogovorjen,a lahko drugi teden, "ne vem, kje imamo pošto", bom povprašal, če gre kdo v Ljubljano...
Prodajajo, istočasno pa so POPOLNOMA NEZAINTERESIRANI, da bi predmet prodali. Gre za zajebancijo, so v depresiji, ali zadaj tiči kaj drugega?
Mene take stvari pač motijo. Neresnežem so očitno v zabavo. Večina pa najbrž misli, da tako mora biti...