Slovenci - popolni kreteni?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Snaga1 pravi:
5€ na 5€, pa imaš preboj v srednji sloj.
Sicer pa tista ki to ponudi veš da je povlekla kilometre tičev, bi res hotel bit del te izbrane druščine? :)
razen če so jo vsi vljudno zavrnili...
17758-icon_confused.gif
aplauz.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.007
5.630
113
ksz...

Ampak povlekla bi ti ga pa kt nobena prej...in nobena pol...

Jst bi razmislu
smile-1.gif

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
..je*ga nisi družaben
kva sn zdele spomnu, ....da bi tebe v avto dobu za ene 4.ure
cry12bpy.gif

[cenzura] bi blo že življensko nevarno, ...se mi sfecla pa se še v odstavno nišo zarinem
hysterical-1.gif

..ne ocenjuj me po forumu in tud ne na podlagi nekateri uporabnikov, ki širijo laži, so navadni hinavci.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.007
5.630
113
Ej žajfa...a ti bi dal tiča avtoštoparki na preizkušnjo med zobeke?
smile-1.gif

Sej zamižiš pa je isto
evil.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Predlagam moderatorjem, da spremenijo naslov teme, ali pa jo izbrišejo, saj žali čustva držaljanov, kar je kaznivo po KZ
v čigavm imenu govoriš da govoriš v množini?
jaz ti vsekakor nisem dal dovoljenja da bi govoril v mojem imenu. umakni izjavo ker žališ moja čustva, menda je to kaznjivo po KZ
grims-1.gif
Dejal sem, da tak naslov žali čustva državljanov, nikakor pa to ne pomeni, da žali vse državljane Slovenije. lahko so to le trije, štirje, petdeset, tisoč... Pripadnikov drugih narodov ali narodnih izdajalcev to verjetno ne žali. Zavedne Slovence pa zagotovo. Ti pač nisi med slednjimi.
stupid-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
dej telek, odpelji svoj voz fekalij v drugo temo,
10.gif

tole je ena redkih še nekontaminiranih pa še fajn se je začela razvijat
tongue-1.gif

po zadnjih postih tudi sam razmišljam o ponudbi prevozov
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik capl pravi:
dej telek, odpelji svoj voz fekalij v drugo temo,
10.gif

tole je ena redkih še nekontaminiranih pa še fajn se je začela razvijat
tongue-1.gif

po zadnjih postih tudi sam razmišljam o ponudbi prevozov
grin1.gif
Naj se spremeni žaljiv naslov pa si ga zaradi mene mečite na roke, kolikor hočete. Se bom rade volje odmaknil od voza kumunistekov gnojnice.
stupid-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.487
9.787
113
40
MB
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Na Prevozi.org sem pred nekaj dnevi našel človeka, ki je za 22.4. ponudil - tržil prevoz Reka-Ljubljana. V pogovoru sva se dogovorila, da me vzame s seboj.

Danes, 22.4. sem nekje iz Dalmacije okrog 10. ure odpotoval na Reko in mu pol ure pred prihodom po sms sporočil, da bom točen in se dobiva tam, kjer sva dogovorjena.

Čez nekaj minut mi pozvoni sms (30 minut pred dogovorjenim terminom, ko bi se morala dobiti in odpeljati v Slovenijo): "odpade nujno sm mogu prej nazaj".

Torej je lik dal oglas in upal, da dobi za nazaj tri potnike (30 evrov), ko pa je videl, da bo le en potnik, si je rekel: za 10 evrov pa že ne bom čakal. In odpeljal.

Mislil sem, da ima nek dogovor med odraslimi ljudmi kakšno težo, pa vidim, da sem popolna naivčina.

Vidim, da je Slovenija polna kretenov, nategovalcev. In neresnežev.
In da nekateri najbrž dobijo erekcijo, ko koga nategnejo. Ker je to "ful kul". Ker je to očitno običaj...

Resnost pa je, očitno, v Sloveniji popolnoma neznana vrednota.

S takimi odpadki, ki jim nenehno kaj "odpade" in zase ne vedo niti, kaj bodo počeli čez uro ali dve, pač Slovenci NIMAMO NOBENIH ŠANS! Nikjer...

Prosim za mnenja, za oceno njegovega dejanja, za oceno, ali je to normalno/etično...
Ali pa je to v tej državi že nekaj popolnoma običajnega. Namreč zahebat nepoznano osebo.
Le kam pl(j)ujemo s tako "resnostjo"?

Mislim, da bom kasneje objavil tudi njegovo tel. številko. Dokazi (sms-si) namreč obstajajo.
Pa naj se pritoži na vodovod, ali kanalizacijo. Ali vloži ovadbo in da za začetek odvetniku 350 evrov...

Aja, vsak da se lahko premisli?

jap, popolni kreteni, predvsem pa nihče za nič nebi prevzel odgovornosti, to nas bo kot narod še teplo

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Predlagam moderatorjem, da spremenijo naslov teme, ali pa jo izbrišejo, saj žali čustva držaljanov, kar je kaznivo po KZ
v čigavm imenu govoriš da govoriš v množini?
jaz ti vsekakor nisem dal dovoljenja da bi govoril v mojem imenu. umakni izjavo ker žališ moja čustva, menda je to kaznjivo po KZ
grims-1.gif
Dejal sem, da tak naslov žali čustva državljanov, nikakor pa to ne pomeni, da žali vse državljane Slovenije. lahko so to le trije, štirje, petdeset, tisoč... Pripadnikov drugih narodov ali narodnih izdajalcev to verjetno ne žali. Zavedne Slovence pa zagotovo. Ti pač nisi med slednjimi.
stupid-1.gif
ja sprenevedaš se kot vedno. kdaj te je kdo pooblastil da govoriš v njeogvem imenu? rezen če govoriš v imenu svojih ostalih osebnosti
17758-icon_confused.gif

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.493
3.891
113
Ljubljana
hmpg.net
Ker sem ravno na bolniški:

Naslov teme morda žali kakšne Slovence, vendar samo zato, ker jih zadane v polno. So pa ti redki.

Namreč Slovenci smo, v nasprotju z mnenjem, ki ga imamo o sebi, daleč od popolnosti v katerikoli smeri. Tako da popolnih kretenov med nami ni. Nismo dovolj predani in prepričani vase da bi bili. Zato popolni kreteni so lahko samo tisti, ki so ali narodnostno mešani ali kaj podobnega. Kleni in narodno zavedni Slovenci tega, popolnosti namreč, nis(m)o zmožni.

Kar pa se avtorja teme tiče, pa predlagam, da upoštevan nasvete na strani prevozi.org/bonton, kjer v tretji točki govori nekaj o planu B, ki da ga je pametno imeti. Se sicer strinjam, da je bil nategnjen (brez predigre in verjetno mu zato ni bilo v veselje), ampak glede na način, kako deluje ta storitev, je vedno možno takšno presenečenje. Mimogrede, kako pa ve, da voznik ni dobil klica od doma, da se mu je ponesrečil otrok (iskreno upam da ne), da mu je krava povrgla, da manjka četrti za bridge ali kakšen drug razlog, ki je zahteval takojšno vrnitev brez čakanja.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
To da se kakšen dogovor prekliče je čisto normalno in ok, vendar take stvari je treba pač sporočit takoj ko je mogoče. Ne pa čakat da te druga stran pozove ter da na tak način izveš.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ja sprenevedaš se kot vedno. kdaj te je kdo pooblastil da govoriš v njeogvem imenu? rezen če govoriš v imenu svojih ostalih osebnosti
17758-icon_confused.gif
Spet en jasnovidnež
stupid-1.gif

Le kako za Boga veš, da me nikoli nihče ni za nič pooblastil
evil.gif

PS- ali pač misliš: "Jaz sem vsi!"

Nazadnje urejeno:

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Le zakaj smo vsi Slovenci kreteni, če si se slabo zmenil z nekom na Hrvaškem
stupid-1.gif

PS- mar si ti tudi kr-et-en ali pač nisi Slovenec
sprasujem se.gif

1. Zmenil sem se s Slovencem. Ki je pač šel za 1 dan na Hrvaško. Ponavljam, s Slovencem.

2. Nisem se zmenil slabo, pač pa ZELO DOBRO in zelo točno. Da zadnjega detajla.

3. Bil sem točen skoraj na minuto, torej sem se s svoje strani absolutno držal dogovora. On pa me je nategnil, nasral, zajebal.

4. Če se DRŽIM DOGOVORA, vsekakor NISEM kre.ten, kdor pa se ga ne, je (zame) kre.ten. Velik kre.ten. In velik nesramnež...

5. Pa še retorično vprašanje: je kre.ten tisti, ki SE DRŽI dogovora, ali tisti, ki se dogovora NE DRŽI?

Ti obrazložim še kaj, ali že zgornja obrazložitev presega tvoje zmožnosti dojemanja?

Nazadnje urejeno:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik telex pravi: Predlagam moderatorjem, da spremenijo naslov teme, ali pa jo izbrišejo, saj žali čustva držaljanov, kar je kaznivo po KZ

Predlagam, da se NEKATERIM sodržavljanom, glede na podle, nemoralne stvari (natege, zajebe), ki jih pogosto počno, uradno dodeli oznaka k.r.e.t.en. No, lahko tudi d.e.b.i.l, imbecil, mogoče celo i.d.i.o.t.

SI TAK NAZIV tudi POPOLNOMA ZASLUŽIJO!

Dodeljena titula naj bo napisana tudi v osebnem dokumentu (zraven imena in priimka), da bo vsakdo vedel, s kakšnim kalibrom ima opravka!

Nazadnje urejeno:

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
To so pač mamini sinčki, "vzgojeni" brez občutka odgovornosti, center vesolja. Ko se kaj podobnega njim pripeti, pa so največje žrtve. Žal je tega vedno več. Rugelj jih je dobro opisoval.

Človek s hrbtenico bo spoštoval dogovor, četudi v svojo škodo, ker beseda pač nekaj velja, vsaj naj bi. Če je res kaj hudo nujnega, se pa pokliče in opraviči.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
A še nisi prebolu?

Sem "prebolu". Me pa danes vse boli zaradi šesturnega prekladanja po Reki. In skoraj triurne vožnje z vlakom do Ljubljane.