slo policist vs madžarski provokator

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.954
6.028
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Tale stari policist je 100% jugoviæ, po rodu iz Srbije. Madžar pa je lahko vesel, da ga niso razbili, pa persona non grata v pasuš. Včasih v Jugoslaviji bi tega drekača lepo peljali v klet. razbili, ko staro papriko in marš nazaj v ciganijo. Vse preveč v rokavicah se dela z raznimi provokatorji in zajebanti. V takih trenutkih pogrešam bivšo Milico.
Naši policaji imajo še preveč pooblastil, le da jih uporabljajo napačno (vsaj proti ciganom jih vedno dobijo in kličejo okrepitve,. proti civilom pa se nekaj napihujejo in ti kradejo čas zaradi žarnic in podobnih neumnosti).

Le želi si bivše Milice, ko si jih dobil po *****, če žena policaju ni dala f in so ti preveliko hitrost izmerili brez radarja, tako čez palec
stupid-1.gif
.

Tile policaji v videu so žal navadni debili v uniformi in policijskimi pooblastili.
Slovensko ne znajo, tolčejo nek svoj prekmurski dialekt, ki ga nihče razen njih ne razume (žabar v Soboti ne ne bo razumel skoraj nič lokalnega dialekta, kaj šele tujec), kaj za vraga tolčejo še z mešanico srbohrvaščine + dajo se sprovocirati Madžarskemu Murkotu ?
Fail oz realnost Slo policije.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.647
3.121
113
v lokalni ostariji
appoloo zdravo. tebe pa že douuug nism vidu

drugač pa, žabar (recimo da je policist) bo tudi imel problem v prekmurju ko bodo gučali... torej je bolje da je policist lokalno prilagojen.

jah un ga je sprovociru, odreagiral je možakar nevajen takih pač malo bolj "po domače"... itak pa če bi bil policist škodoželn bi mu napisal položnico itd.. tako pa se je samo malo pričkal z "murkom"

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Dokler ne bo na drugi strani pendreka tvoja rit.

Je pa sila zanimivo, da si želite živeti v bolj policijski državi - ponavadi je tendenca racionalnega naroda, da se svobode večajo ne manjšajo.
.
Prvič: nimam nič proti, če uradno osebo med postopkom žalim in mu jebem mater, da me s penrekom čez hrbet - sem bil pač budala in sem jo zasluženo fasal. Kot fašeš po pički, če žališ ali zmerjaš kogarkoli, ki je močnejši od tebe. Policaj je močnejši ne fizično, temveč s stališča avtoritete - je pooblaščena oseba za vzdrževanje reda in miru ter zakonitosti in če ga serješ, računaj, da te bodo prijeli. Kolk krepko, je odvisno samo od tebe. Navsezadnje lahko pokličejo tudi specialce, tm si pa gotof.
Drugič: nikjer nisem rekel, da si želim bolj policijske države. Rekel sem samo, da kakemu pametnjakoviču ena okol kepe bolj zaleže, kot 100 plačilnih listkov. In tudi držala bo bolj, mogoče se bo model celo znormaliziral.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik 007 pravi:

Predstavljaj si, da na meji v svoji žlobudravščini rečeš terorist, na meji z ZDA, ga ni policaja, ki nebi nate skočil tisti trenutek! Lepo te prosim!

To seveda govoriš iz lastne izkušnje.

Pri 17ih sem šel v ZDA, ko so bile za to še potrebne vize. Ker sem šel na kolidž za za dober mesec, sem na carini policistu, na njegovo vprašanje, kaj bom tam počel, rekel, da grem na izpopolnjevanje angleščine, torej učit se. Imel sem turistično vizo, seveda sem nemudoma dobu štempelj čez vizo "IMMIGRATION VIOLATION", ker sem se želel prerekat in poskušal tam na licu mesta razlagat kaj pa kako in nisem želel s šaltarja, dokler ne razložim, sem občutil kako je, ko te 120 kilski črnec, prime in premakne - tud pisnit nisem upal, kaj šele da bi kaj sikal, si ne predstavljam, če bi sikal...odpeljal me je v immigration office na letališču, skupaj s še nekaj slovenci, ki smo pač narobe razložili policaju kaj bodo naše rabote v njihovi lepi...tko da ja...iz lastnih izkušenj!

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
to je žalostno, da video posnetek v bananski republiki ne velja.
Drugje tudi ne veljajo nezakoniti dokazi. Edino v tvoji glavi, Severni Koreji in še kje veljajo.

In kaj so po tvoje zakoniti dokazi? Fak, si ti budala.
Po moje nima veze. Po sodiščih pa tista, ki so v skladu z zakoni.
Resno, a tebi možgani na obroke delujejo?

PS: Budala je eden od tvojih staršev, ker se je vlegel z tadrugim. (saj žalitve so okej, a ne, moderatorji?)

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
A tebi? Sodišča so pa pri nas itaq cvetek zakonitosti, a ne? To si spoznal po 22 letih?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.098
11.195
113
to se seveda strinjamo, strinjamo se pa tudi, da bi provokatorja bilo potrebno sterat v marico in ga tepst.

Pravovernik

Pripravnik
17. maj 2013
281
0
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
to se seveda strinjamo, strinjamo se pa tudi, da bi provokatorja bilo potrebno sterat v marico in ga tepst.

Najprje spremeni zakon, da bo tepanje v marici uzakonjeno, do takrat pa drži gobec.
stupid-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Kaj če bi kdo sproti malo tele alterje pucal dol? A ni enga moderatorja, ki bi take vzdevke popucal?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.098
11.195
113
zakaj bi spremenili zakon...ogrožanje varnosti marica, pa tisto uro poje. Mene en tak papak na meji neb jebal, sploh če imam pendrek in pištolo. Pa zakon gor ali dol.. Ker bi jaz bil ZAKON.

Pravovernik

Pripravnik
17. maj 2013
281
0
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
zakaj bi spremenili zakon...ogrožanje varnosti marica, pa tisto uro poje. Mene en tak papak na meji neb jebal, sploh če imam pendrek in pištolo. Pa zakon gor ali dol.. Ker bi jaz bil ZAKON.

Si pa pravi šerif...
bonk.gif