Skor ne morem verjeti, ampak...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ali mu je oboroženi policist grozil s pištolo preko računalnika? ccc
shocked-1.gif

Ni mu grozil s pištolo, ampak s smrtjo.

Bogi Pahor, ni čudno, da je ves plešast.
smile-1.gif
Zdaj mu že računalniki grozijo s smrtjo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Katero prirejanje javnega mnenja imaš v mislih?
Tisto, ko je bot dvigoval glasove SDS-ju in je sled vodila v SDS ter je bil posledično cel halo po medijih? Ali tisto, ko je malo po tem bot dvigoval glasove SDS-ju in je sled vodila v ljubljansko pisarno Zaresa ter je posledično pomedijih vse potihnilo?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.058
6.256
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Se strinjam z 4x8 - hrček je grozil Pahorju.

@8888: Shrani si tale moj post in ga preberi čez 20 let. Potem se dobiva na piru in podebatirava o stanju situacije.
smile-1.gif

Živi bili pa vidjeli, bi rekli naši soevropejci hrčki.
smile-1.gif

Ne bom shranil, ker si bom zapomnil,
cheer.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Boš si ti zapomnil [cenzura] - pametni pišejo (oz. shranjujejo napisano).
To bi pa ja že lahko vedel - poglej NSA, ne nazadnje cerkvene bukle. Tam piše samo tisto, kar so hoteli, da ostane zapisano. Ostalo je šlo v pozabo.
wink-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.170
1.960
113
Emona / Carnium
Načelno bi na tvoje vprašanje odgovoril: vsa prirejanja.
Konkretno sem pa imel v mislih tisto prirejanje, ki so ga v stranki "ovrgli" z besedami: "V stranki nismo prirejali anket, saj smo se poslužili sistema, ki ga spletna anketa omogoča".

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Se strinjam z 4x8 - hrček je grozil Pahorju.

@8888: Shrani si tale moj post in ga preberi čez 20 let. Potem se dobiva na piru in podebatirava o stanju situacije.
smile-1.gif

Živi bili pa vidjeli, bi rekli naši soevropejci hrčki.
smile-1.gif

Ne bom shranil, ker si bom zapomnil,
cheer.gif
Sploh pa... kje piše, da bom jaz dal za pir?
shocked-1.gif

Piše samo, da se dobiva na piru. Kdo bo zanga dal, je odvisno od točnosti napovedi.
smirk-1.gif

(če napoved slučajno ne bo kazala v mojo zmago, smatraj, da sem mrtev
smile-1.gif
)

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Načelno bi na tvoje vprašanje odgovoril: vsa prirejanja.
Konkretno sem pa imel v mislih tisto prirejanje, ki so ga v stranki "ovrgli" z besedami: "V stranki nismo prirejali anket, saj smo se poslužili sistema, ki ga spletna anketa omogoča".

Saj kolikor je neumno prirejanje, ki ga imaš v mislih, in še bolj butast odgovor, ki ga navajaš, je značilno (zaskrbljujoče?) da za drugo prirejanje izjave sploh ni bilo treba dati - enostavno se je (samo)cenzuriralo in pomedlo pod preprogo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.176
113
v lokalni ostariji
dvomim da je zgodba prjatla resnična. prej bi reku, da šeficaVE kdo je on na tvitrju pa je njegov komentar zaradai "višjega dobrega" cenzurirala... da pa nebi izpadla "diktatorska" si je izmislila zgodbico o vladi...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.291
7.059
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Jaz bi se za kaj takega obrnil na informacijskega pooblaščenca/ko.
Dobra, najbrž se ne bi zgodilo nič tako za delodajalca kot vlado, igijev kolega bi pa ob službo. Če se mu fučka za njo, veselo na delo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Bo imel vsaj hrbtenico, ne pa da bo celo življenje živel v strahu.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
dvomim da je zgodba prjatla resnična. prej bi reku, da šeficaVE kdo je on na tvitrju pa je njegov komentar zaradai "višjega dobrega" cenzurirala... da pa nebi izpadla "diktatorska" si je izmislila zgodbico o vladi...

tudi možno čeprav malo verjetno....Razloge pritiska delodajalca bomo težko dokazali. Težko bomo dokazali tudi načine pritiska politike. Ostane nam samo iskanje motiva po razultatu cenzure. CENZURA JE POLITIČNA. To je k pribito. Poleg tega je potrebno vedeti : biznis in politika gresta z roko v roki in ne samo v naši državi. Primer: delodajalec ima en javen posel do katerega je prišel preko lobiranja določenega politika, katerega pa njegov delavec pluva po forumu. Dejmo si nekaj že dopovedat...bistvo demokracije oz. svobode govora je dejansko odkrivanje sumljivih poslov in korupcije. Pozabimo na idealizem ala volitve itd...Svoboda govora je bistvo. Mediji so bili prvi na udaru...zdaj pride na vrsto internet. Če ne direktno preko zakona...pa posredno....Aja pa še odgovor nekaterim...komunisti se lahko v nadzoru populusa skrijejo...so navadni amaterji, katere so profesionalci(kateri so zdaj v akciji) popolnoma povozili.