Citat:
Uporabnik igi pravi:
Po drugi strani pa ne vem komu bi bilo to v interesu.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
ker to pot vem, da ni izmišljeno, mi ka ni jasn kaj zavraga se dogaja v SLO... Oziroma mi je vedno bolj jasno....
Sem bil zjutraj na kavi s kolegom in mi razloži zadevo. 14 dni nazaj je na eno zadevo, ki so jo objavili na Twitter profilu Vlada R. Slovenije postavil eno vprašanje. Nič žaljivo, nič direktno povezano s kakšno osebo, načeloma precej splošno, ampak očitno aktualno. V svojem profilu NIMA pravega imena, nima kontaktnih podatkov, tudi po zapisih se ne da povezati virtualne osebe z resnično.
Po parih dneh je bil klican k direktorici v firmi, kjer je zaposlen. Razložila mu je, da je dobila klic osebe, ki se je predstavila, da kliče iz "Vlade RS". V pogovoru bi naj ji povedali, da naj brzda svojega podrejenega in naj mu naroči umik zapisa. Direktorica je seveda vsa panična napadla kolega.
Podobne klice so dobili tudi nekateri sledilci.
Se vam zdi to normalno?
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Po drugi strani pa ne vem komu bi bilo to v interesu.
Jaz tudi ne. Mogoče kakšni hekerji anket, prirejevalci kopij dokumentov, ...(naj nekdo nadaljuje, ker gotovo se da še naštevati).
Še nekaj: je bil njegov zapis odstranjen?
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ima slabo vest?
Kako mu je pa šefica dokazala, da je njegov zapis?
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Point twitterja za navadne ljudi je, da poveš ljudem, da se je tvoje ščene pravkar uscalo. Primarno pa je namenjen celebertyjem, da ti povedo, da so bolj polni kot ti, in politkom, ki so tako dobili platformo, prek katere se lahko obnašajo kot zarukani, 12-letni, vase zagledani idioti (case in point: SDS, nmusar itd.)
Bravo, konjskakravaCitat:
Point twitterja za navadne ljudi je, da poveš ljudem, da se je tvoje ščene pravkar uscalo. Primarno pa je namenjen celebertyjem, da ti povedo, da so bolj polni kot ti, in politkom, ki so tako dobili platformo, prek katere se lahko obnašajo kot zarukani, 12-letni, vase zagledani idioti (case in point: SDS, nmusar itd.)
Citat: