Škoda Octavia facelift

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
škoda, ker kritiki ne delate pri škodi kot dizajnerji. zihr vam bi v dveh letih ratalo narediti ultimativno skrpucalo glede dizajna in vsega. pa če vas plačajo, ne bi skup spravil nekaj konkretnega. aja, ne, ubervagn ima že svojo značko in dizajn
smile-1.gif

vsak ima pač svoj pogled na "estetiko".

Škoda nima zaposlenih dizajnerjev ampak parim inženirjem porinejo v roke ravnilo in svinčnik pa gasa.

Zdaj so zgleda te inženirje odpustili in dali ravnila v roke kuharjem.

Dizajnerji že vedo kako narediti zadeve privlačne, tukaj mi bolj smrdi na koncernske ukaze, da ne bi slučajno Škoda postala prevelik konkurent (meni je recimo zdajšnja Octavia veliko lepši avto kot Golf 7 - navaden, ne razno "generacijski" za 22k+).

B81

22. jul 2007
36.937
10.504
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
ksz....

hysterical-1.gif

In potem je na predstavitvi zbrana skupina veljakov in novinarjev, avto pokrit...glasba, bobni, luči in odkrijejo avto......in potem tole?
evil.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ok, sej je grda in vse, ampak a se skodo res kupuje zato, ker bi bila lepa?!

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Zakaj niso mogl sam Superba skopirat s tem faceliftom pa bi blo vse ok....

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.493
10.729
113
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Ženi sem pokazal sliko Octavije in pravi da je grda
cry12bpy.gif

Salamondrin je ženi pripeljal domov GLE 63S kupe, pa j baba rekla do noče, da hoče Gja. Ga je potem kar zase obdržal. Tak je to z ženskami. Težko življenje.

Tole s škodo pa ni neke drame, prodali jih bodo ravno toliko kot če bi imela okrogle luči ali pa ne vem kaj. Ima svoj krog kupcev in svoj domet. Špila pa na praktičnost, v tem cenovnem rangu pač ni bolj praktično prostornega avtomobila. In to je to.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Ultra grda, Še sodelavec, Škoda fan je rekel, da je več ne kupi
cool-1.gif

Mogoče pa hoečjo več ljudi usmerit k dražjemu Kodiaku (ki mi mi je ravno trako grd)

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
tri strani debate za isti avto ... koga briga, kak ste tečni. pač kupiš al pa ne, so what ... ko babe.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
tri strani debate za isti avto ... koga briga, kak ste tečni. pač kupiš al pa ne, so what ... ko babe.

saj zato je forum, če te ne zanima pač ne bereš. Ali se motim?