Obroki so fiksni. EOM je , 0,09%
Še prepis iz njihove strani:
Gre pač za malo drugačno obliko popusta. Ko sem kupoval jaz so celo upošteval ceno z popustom, a so potem hitro popravili. Superb je tako prišel cenej od zdajšnje octavie oziroa efektivno pod 18k (osnovna verzija).
Še prepis iz njihove strani:
Citat:
"1%" - Nova Octavia in Octavia Combi
*Primer izračuna:
(primer izračuna za obdobje 72 mesecev, 10% pologa in ostanek vrednosti 18% od MPC; možna obdobja financiranja so sicer: 48, 60 in 72 mesecev)
Škoda Octavia Combi Ambition 1,6 TDI 77 KW; MPC: 20.324,00 EUR; mesečni obrok 203,24 EUR, velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana, z dobo odplačevanja 72 mesecev, polog znaša 2.032,40 EUR, znesek financiranja znaša 18.291,60 EUR, preostanek vrednosti znaša 3.658,32 EUR. Stroški priprave posla znašajo 100,00 EUR. Skupni znesek, ki ga stranka odplača znaša 18.391,60 EUR in je sestavljen iz 72 obrokov, preostanka vrednosti in pripadajočih stroškov. Fiksna nominalna obrestna mera znaša 0%, EOM (efektivna obrestna mera) znaša 0,09 %. V stroških obdelave in rizičnega sklada je že vključen 6,5% davek na finančne storitve. DDV na stroške obdelave in rizičnega sklada ni obračunan na podlagi 5. točke 39. člena Pravilnika o izvajanju ZDDV-1 (Ur. list RS š. 141/06).
Gre pač za malo drugačno obliko popusta. Ko sem kupoval jaz so celo upošteval ceno z popustom, a so potem hitro popravili. Superb je tako prišel cenej od zdajšnje octavie oziroa efektivno pod 18k (osnovna verzija).